.
Затворена тема
Страница 25 от 118 ПървиПърви ... 152122232425262728293575 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 2973

Hybrid View

Благодаря на Colombiq и Serafina за споделения опит! Не знам, купих го и ще пробвам! Белезите са по-скоро розови или по-светли от кожата петна по раменете, но все пак дразнят...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от fenka_bmw Виж мнението
    Благодаря на Colombiq и Serafina за споделения опит! Не знам, купих го и ще пробвам! Белезите са по-скоро розови или по-светли от кожата петна по раменете, но все пак дразнят...
    Варианти са Мелабел и Скинорен, но имайки предвид в колко "подходящ" сезон ще бориш белезите, най-удачно е да стискаш зъби и да мажеш Контрактубекс до септември.
    Най-безобидно би ги скрил лосион Акне аут, но вече си дала парите.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Варианти са Мелабел и Скинорен, но имайки предвид в колко "подходящ" сезон ще бориш белезите, най-удачно е да стискаш зъби и да мажеш Контрактубекс до септември.
    Най-безобидно би ги скрил лосион Акне аут, но вече си дала парите.
    Да, май така ще стане! Имала съм го този лосион, мисля пак да го пробвам! Благодаря ти!

Супер фен
    Град
    Germany
    Здравейте,някой да ми препоръча добра козметичка за вежди във Варна?

В сградата до Формула - Мариана Кишишева 0878814553/0888814552
    - 5 лева.

Към столичани:
    Кое е по-близо до летището - ЖП или Автогара? Има ли начин да стигна от ЖП гара до Летището с градския транспорт?
    Последно редактирано от vampire_girl_ : 06-14-2012 на 18:38

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_ Виж мнението
    Към столичани:
    Кое е по-близо до летището - ЖП или Автогара? Има ли начин да стигна от ЖП гара до Летището с градския транспорт?
    еднакво далече е
    има начин, но е объркващо
    на мен ми казаха последния път, че с такси от фирма окей може да ти излезне 15 лева, хем 100 про няма да се загубиш, хем ще ти е по-удобен пътя
    15 лв е супер, но говори предварително за цената да не те преметнат!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Мда, с такси ОК са най-евтините цени

Мега фен Аватара на koshtramba
    Стига сте говорили глупости като не знаете. Как ще е еднакво далече?
    Може да слезе на ЖП гара "Искър" - много е близо до летището!

От ЖП гара "Искър", можеш много лесно да стигнеш до летището : хващаш си 604 (минава почти до гарата) и след няколко спирки слизаш на "блок 108" (така се казва спирката) и оттам пресичаш платното и хващаш 84, ходи до терминал 1 и 2. Ако не съм била достатъчно ясна, казвай, ще помагам.

ПП: То май по-добре да си хванеш такси от гара "Искър", защото за билети ще ти отидат 2 лв с градския транспорт, а с такси ще ти е неповече от 3-4 лв до летището.
    Последно редактирано от koshtramba : 06-16-2012 на 09:04
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Момичета,имам мазна кожа,която мисля,че се дължи на пубертета.Много лъщи особено сега на това слънце и общо взето дразни ме така.Бихте ли ми препоръчали някакъв матиращ крем защото нямам опит,а не искам да попадам на боклуци.До скоро ползвах хидратиращият на "здраве" като дневен крем,но от него кожата още повече ми се омазнява ..

Мега фен Аватара на koshtramba
    Виж 1-2 страници назад в същата тази тема, обсъждаха се няколко матиращи крема.
    Последно редактирано от koshtramba : 06-16-2012 на 09:16
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    На миналата страница PullMeCloser препоръчваше Iwostin - http://nokautimg2.pl/p-15-ad-15ad010...a-noc-75ml.jpg

Добрем,ще проверя за него.А само да ви попитам,това - http://apteka.framar.bg/30060727/%D0...-%D0%BC%D0%BB- би ли могло да се използва и от мен защото в описанието на продукт от същата серия пише,че възстановява жизнеността на кожата и предотвратява бръчки,а аз съм на 14 и не мисля,че това още ми е нужно ... Иначе за този продукт чух много добре отзиви!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Смятам, че може да си го ползваш, все пак е мляко, не крем.

koshtramba ,DisappointedDreamer,bloodyF - благодаря ви
    Мислех,че за такси ще ми трябват поне 25-30 лева.Сега погледнах тарифите на ОК такси и са доста изгодни,макар че ако иска може да обиколи целия град и няма да разбера,от което се губи ефекта на ниската тарифа :д
    А,тази гара "Искър" не е ли единствената ЖП гара в София или има и други?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_ Виж мнението
    koshtramba ,DisappointedDreamer,bloodyF - благодаря ви
    Мислех,че за такси ще ми трябват поне 25-30 лева.Сега погледнах тарифите на ОК такси и са доста изгодни,макар че ако иска може да обиколи целия град и няма да разбера,от което се губи ефекта на ниската тарифа :д
    А,тази гара "Искър" не е ли единствената ЖП гара в София или има и други?
    Има и други, като централна гара е последната (май). Точно до нея е автогарата, затова момичетата казаха, че разстоянието е същото.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    за по-бърз растеж на косата сутрин или вечер да слагам хининовата вода? :Д или няма значение

Момичета, трябва ми помощ за море и цикъл :/ знам, че от витамин Ц закъснява, но не ми върши работа, трябва да го направя по-кратък, 2-3 дни .. ако ще да умра от болка първия ден, но морето ми е 7 дена и ако ги пропусна всичките .. Някакви идеи?

Цитирай Първоначално написано от Renee Виж мнението
    Момичета, трябва ми помощ за море и цикъл :/ знам, че от витамин Ц закъснява, но не ми върши работа, трябва да го направя по-кратък, 2-3 дни .. ако ще да умра от болка първия ден, но морето ми е 7 дена и ако ги пропусна всичките .. Някакви идеи?
    Тампони?
    ляля

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от Renee Виж мнението
    бях на лагер и една приятелка така и съвпадаше
    дойде и(макар и с закъснение от 2-3 дни щото пи витамин Ц) и после и спря(намали) защото продължи да пие и дори успя да поплува доста в моренцето

Голям фен Аватара на shutUp
    Харесах си два измиващи гела... Според вас кой да си взема?

Bioderma Sebium

или

Avene Cleanance

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    http://www.lorealparisbulgaria.com/i...nforcateur.jpg мнения? Някой ползвал ли го е?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от shutUp Виж мнението
    Харесах си два измиващи гела... Според вас кой да си взема?

Bioderma Sebium

или

Avene Cleanance
    В момента използвам на Авен и съм много доволна,но съм пробвала и на Биодерма.И той е добър.Който и да си вземеш няма да сгрешиш.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    за по-бърз растеж на косата сутрин или вечер да слагам хининовата вода? :Д или няма значение
    май няма значение .

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^ Да.

Търся си слънцезащитен крем за лицето. Със смесена кожа съм. Искам да няма парабени и подобни.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си