- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
^ Марион.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Бирената мая задължително ли се пие преди ядене, защото аз я пия когато се сетя - понякога преди, понякога по време, а понякога след ядене...
здравейте ... братовчедка ми ходеше на танци до преди 2 години.. от тогава почти няма някакви допълнителни движения и се е притеснила,че започва да и се появява целулит на дупето.. попита ме дали с тичане ще се оправи, но тъй като не съм много сигурна питам вас: с тичане ще и се махне ли целулита ?
абе не я знам как яде, но покрай мен определено пие повечко вода.. мерси все пак.. ще и кажа за храненето пък ако иска
Хора, взех си масло от гроздови семена за косата, че уж регулирало отделянето на себум. Колко и как се нанася? Разбрах само, че е преди къпане.
^ На кое фирма са триците? Виждаш ли полза от тях, каква? Колко пъти седмично ги ползваш? Колко време стоиш с тях? И по принцип от колко време ги ползваш долу горе?
Аз съм си правила маски с тях няколко пъти, но през седмица, че и повече..то и затова никакъв ефект не съм видяла. То на опаковката си пише, че се иска редовно употреба. Като ги смеся във водичка нищо не ми се получава и им слагам масло от гроздово семе, но става много мазно, после и доста трудно се мие. Трябва да ги оставя известно време да постоят сигурно. Може ли да кажеш някакви пропорции за водата и трици?
Спирам се, че доста въпроси станаха..
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
момичета знаете ли online магазин за къси цветни дънки ?
Последно редактирано от strawberry88 : 06-26-2012 на 12:45
Имам лосион за плажа против изгаряне от година и половина, на Гарниер. По принцип пише, че изтича срока на 2014, обаче чух някъде, че това е срок за НЕТВОРЕНО шишенце. Тоест, едно шише лосион трябва да се използва по най-бързия начин, иначе се разваля. Вярно ли е това?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
хумата и тоалетните трици, и двете ли се продават в аптеките? а в козметични магазинчета?
ПОМОЩ!Взех си триците за лице на Клеопатра.Сложих в една купичка половината някъде и добавих вода.Ама не искаше да се смесва с водата и колкото и вода да слагах,те си седяха отгоре и не ставаше на кашичка.Това нормално ли е???За първи път си взимам трици и не знам много как се ползват.Сложих си на лицето,масажирах 2 мин. и го оставих за 10 мин.,като маска,както пише на кутийката.Сега съм с маската...и сега видях,че на кутийката пише 2011не пише никакъв срок на годност...да не би да са развалени? ;S Само при мен ли е така?
^И аз не съм използвала трици, но да не е като с обикновеното какао?! Слага се някаква част какао и после водата се добавя ПОСТЕПЕНО! Бъркаш, сипваш малко вода, бъркаш и после пак вода и т.н. Така заприличва на каша, иначе ако изсипеш направо голямо количество вода, нищо чудно, че са ти плували отгоре, и с какаото е така!![]()
^Еми аз така правех.Бърках и сипвах малко по-малко,както обикновено си правя маските ама...![]()
Ягодке,от аптеката ли ги взе триците? Попринцип винаги изхвърлят неща с изтекъл срок на годност,съмнява ме малко да са ги оставили, но ако е бил от обикновен магазин може..но мисля,че за 1 ползване нищо няма да ти стане,дори и да не са в годност![]()
От козметичен магазин ги купих.Значи само при мен е станало така?![]()
;s
И при мен става така, май трябва да се оставят да си поемат водата. И на моите пише 2011, имам няколко опаковки. Към теб бяха въпросите, да, тъй като ги препоръча си помислих, че ги ползваш.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Ами ще си купя и някакви други и ако те са така значи е нормално. ;д
Ти виждаш ли ефект?
Аз бърках,бърках и не стана каша... много време чаках,но... ;/
Ами не знам, аз му слагам и масло от гроздово семе. И не може да се измие...
Предложете ми с какво да ги нося тези бюстиета, черното ми е почти до дупето. И пак относно черното много ли е накичено с тези реснички отгоре и отдолу според вас?
http://prikachi.com/images/360/4947360X.jpg
http://prikachi.com/images/365/4947365R.jpg отпред
http://prikachi.com/images/367/4947367y.jpg отзад
с цветни панталонки бих ги носила например
а за триците... може да са 2011 правени?![]()