.
Затворена тема
Страница 26 от 119 ПървиПърви ... 162223242526272829303676 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 2974
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^ Марион.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Бирената мая задължително ли се пие преди ядене, защото аз я пия когато се сетя - понякога преди, понякога по време, а понякога след ядене...

Banned Мега фен
    здравейте ... братовчедка ми ходеше на танци до преди 2 години.. от тогава почти няма някакви допълнителни движения и се е притеснила,че започва да и се появява целулит на дупето.. попита ме дали с тичане ще се оправи, но тъй като не съм много сигурна питам вас: с тичане ще и се махне ли целулита ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Ами да мисля,но ако яде правилно и пие много вода.

Banned Мега фен
    абе не я знам как яде , но покрай мен определено пие повечко вода.. мерси все пак.. ще и кажа за храненето пък ако иска

Голям фен Аватара на cheburashka
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Един от най-евтините ексфолианти за мен са тоалетните трици, но ако искаш гел мога да ти препоръчам на Биофреш от новата им серия Валцена.
    ох, добре, че ме подсети, по-навита съм на трици, от колкото на някакви гелчета, благодаря
    а в аптеката продават ли се? или в някакви козметични магазинчета да търся? също ако може и за хумата да кажете, ако някой ползва, с какво я смествате?

Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    ох, добре, че ме подсети, по-навита съм на трици, от колкото на някакви гелчета, благодаря
    а в аптеката продават ли се? или в някакви козметични магазинчета да търся? също ако може и за хумата да кажете, ако някой ползва, с какво я смествате?
    Тоалетните трици се продават във всяка аптека,а хумата може да се смесва с толкова много неща аз лично я смесвам или с розова вода или с мед и лимон,но има много маски с хума.Виж в нета и избери подходяща за твоята кожа.

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Каква цена са триците и как се ползват?
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

anonymous708973
    Guest
    Хора, взех си масло от гроздови семена за косата, че уж регулирало отделянето на себум. Колко и как се нанася? Разбрах само, че е преди къпане.

Цитирай Първоначално написано от mimsSss96 Виж мнението
    Каква цена са триците и как се ползват?
    По-малко от 1 лев са.Смесват се с вода май и се нанасят на лицето.Но опаковката трябва да пише.
    PinkPan7her,втриваш го в корените.

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^ На кое фирма са триците? Виждаш ли полза от тях, каква? Колко пъти седмично ги ползваш? Колко време стоиш с тях? И по принцип от колко време ги ползваш долу горе?
    Аз съм си правила маски с тях няколко пъти, но през седмица, че и повече..то и затова никакъв ефект не съм видяла. То на опаковката си пише, че се иска редовно употреба. Като ги смеся във водичка нищо не ми се получава и им слагам масло от гроздово семе, но става много мазно, после и доста трудно се мие. Трябва да ги оставя известно време да постоят сигурно. Може ли да кажеш някакви пропорции за водата и трици?
    Спирам се, че доста въпроси станаха..
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    момичета знаете ли online магазин за къси цветни дънки ?

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    ^ На кое фирма са триците? Виждаш ли полза от тях, каква? Колко пъти седмично ги ползваш? Колко време стоиш с тях? И по принцип от колко време ги ползваш долу горе?
    Аз съм си правила маски с тях няколко пъти, но през седмица, че и повече..то и затова никакъв ефект не съм видяла. То на опаковката си пише, че се иска редовно употреба. Като ги смеся във водичка нищо не ми се получава и им слагам масло от гроздово семе, но става много мазно, после и доста трудно се мие. Трябва да ги оставя известно време да постоят сигурно. Може ли да кажеш някакви пропорции за водата и трици?
    Спирам се, че доста въпроси станаха..
    Към мен ли са въпросите? Не съм ги ползвала никога,даже скоро разбрах за съществуването им от тук ще ги пробвам задължително.Още днес може да си купя.
    П.С. Току що прочетох толкова хубави неща за тия трици в бг мама,че веднага отивам да си купя.
    Последно редактирано от strawberry88 : 06-26-2012 на 12:45

Имам лосион за плажа против изгаряне от година и половина, на Гарниер. По принцип пише, че изтича срока на 2014, обаче чух някъде, че това е срок за НЕТВОРЕНО шишенце. Тоест, едно шише лосион трябва да се използва по най-бързия начин, иначе се разваля. Вярно ли е това?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

хумата и тоалетните трици, и двете ли се продават в аптеките? а в козметични магазинчета?

Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    хумата и тоалетните трици, и двете ли се продават в аптеките? а в козметични магазинчета?
    И двете се продават в аптеките,но не и в повечето козметични магазини.

ПОМОЩ!Взех си триците за лице на Клеопатра.Сложих в една купичка половината някъде и добавих вода.Ама не искаше да се смесва с водата и колкото и вода да слагах,те си седяха отгоре и не ставаше на кашичка.Това нормално ли е???За първи път си взимам трици и не знам много как се ползват.Сложих си на лицето,масажирах 2 мин. и го оставих за 10 мин.,като маска,както пише на кутийката.Сега съм с маската...и сега видях,че на кутийката пише 2011 не пише никакъв срок на годност...да не би да са развалени? ;S Само при мен ли е така?

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^И аз не съм използвала трици, но да не е като с обикновеното какао?! Слага се някаква част какао и после водата се добавя ПОСТЕПЕНО! Бъркаш, сипваш малко вода, бъркаш и после пак вода и т.н. Така заприличва на каша, иначе ако изсипеш направо голямо количество вода, нищо чудно, че са ти плували отгоре, и с какаото е така!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

^Еми аз така правех.Бърках и сипвах малко по-малко,както обикновено си правя маските ама...

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ягодке,от аптеката ли ги взе триците? Попринцип винаги изхвърлят неща с изтекъл срок на годност,съмнява ме малко да са ги оставили, но ако е бил от обикновен магазин може..но мисля,че за 1 ползване нищо няма да ти стане,дори и да не са в годност

От козметичен магазин ги купих.Значи само при мен е станало така? ;s

И при мен става така, май трябва да се оставят да си поемат водата. И на моите пише 2011, имам няколко опаковки. Към теб бяха въпросите, да, тъй като ги препоръча си помислих, че ги ползваш.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Ами ще си купя и някакви други и ако те са така значи е нормално. ;д
    Ти виждаш ли ефект?
    Аз бърках,бърках и не стана каша ... много време чаках,но... ;/

Ами не знам, аз му слагам и масло от гроздово семе. И не може да се измие...

Предложете ми с какво да ги нося тези бюстиета, черното ми е почти до дупето. И пак относно черното много ли е накичено с тези реснички отгоре и отдолу според вас?
    http://prikachi.com/images/360/4947360X.jpg
    http://prikachi.com/images/365/4947365R.jpg отпред
    http://prikachi.com/images/367/4947367y.jpg отзад

с цветни панталонки бих ги носила например

а за триците... може да са 2011 правени?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си