.
Затворена тема
Страница 36 от 118 ПървиПърви ... 263233343536373839404686 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 2973

Hybrid View

Аа кой точно крем здраве защото има 20 000 вида а аз си взех някакъв за кожни раздразнения ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от tedooo23 Виж мнението
    Аа кой точно крем здраве защото има 20 000 вида а аз си взех някакъв за кожни раздразнения ?
    Да,точно този.

Град
    Targovishte
    Искам да попитам коя е най-близката дрогерия Лили до Красно Село в София ? (:
    I'm sexy and I know it <3

Не бих си взела нито един от двата, само заради широката презрамка около врата. Като хванеш тен, и като облечеш нещо друго разликата се вижда, и мен това супер много ме дразни. Но щом си се спряла на тези, втория ми харесва повече. Продават прашки, като за първия аз имам такава в същия цвят.
    Последно редактирано от mariam123 : 07-20-2012 на 08:35

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Мен не ми е проблем, защото ще махам презрамката и няма да има такава разлика. И за прашката ще се прежаля, защото ми харесва вторият повече. Но ще чакам още мнения. Благодаря.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    На мен пък ми харесва първия. Втория не ми харесва точно заради шарката
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Та имма въпрос.Та гледах едно видио където едно момиче в you tube където едно момиче показваше какво прави след като си измие лицето не знам точно да го кажа.Направи ми впечетление преди да започне да си мие лицето с топла вода използва сумати неща та интересно ми е вие какво ползвате преди да си измиете лицето и след това? И трябва ли да се използват дадените козметики всеки път стом си миеш лицето или само един път?Вие точно какво ползвате в такъв случай?Питам за да разбера какво точно ми трябва.

Цитирай Първоначално написано от Brook Виж мнението
    Та имма въпрос.Та гледах едно видио където едно момиче в you tube където едно момиче показваше какво прави след като си измие лицето не знам точно да го кажа.Направи ми впечетление преди да започне да си мие лицето с топла вода използва сумати неща та интересно ми е вие какво ползвате преди да си измиете лицето и след това? И трябва ли да се използват дадените козметики всеки път стом си миеш лицето или само един път?Вие точно какво ползвате в такъв случай?Питам за да разбера какво точно ми трябва.
    Преди миене да слага много неща?
    Какъв е смисъла?
    Може ли линк към видеото.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Използвам гел за лице,през ден-ексфолиант,после крем,вечерта лосион за почистване на грим/кърпички , мажа лицето с пшенично масло и спя така,на сутринта го мия чак и продължавам ''процедурата''

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ползвам измиващ гел според типа кожа, след като измия и подсуша ползвам другите неща - розова вода, крем за лице, околоочен. Тези неща ползвам ежедневно. Вечер ползвам и мицеларна вода, за да махна грима, а древният крем заменям с нощен. Някои ползват и антиейдж кремове и серуми, но ми се струва излишно ако си под 25.
    Пилинг и маска си правя 2 пъти седмично.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Ползвам измиващ гел според типа кожа
    Може ли да попитам каква марка измиващ гел ползваш?

Ясно да ви попитам тъй като вие ще по в крак с нещата за разлика от мен кои марки кремевое,гелове,маски лосиони и всичко друго сто се касае за грижи за кожата на лицето и тялото ви харесват и са наистина качествени а не някакви от които могат да ви докарат някакъв обрив?Допитвам се до вас тъй като има доста марки от такива продукти и ми е трудно да преченя кои са качествени и кои не ? И един може би глупав въпрос.Как мога да си определя кожата на лицето ми каква е смисъл моята на дадени зони като бузи нос и понякога и чело леко намазняват не виждам да му е суха кожата доста си ми е мека.Аз се колебая между мазна или смесен тип кожа?И как да се грижа за нея и в двата случая? Ще съм блаодарна ако ми изброите от вас опитен качествени марки за грижа на кожата.

Ясно да ви попитам тъй като вие ще по в крак с нещата за разлика от мен кои марки кремевое,гелове,маски лосиони и всичко друго сто се касае за грижи за кожата на лицето и тялото ви харесват и са наистина качествени а не някакви от които могат да ви докарат някакъв обрив?Допитвам се до вас тъй като има доста марки от такива продукти и ми е трудно да преченя кои са качествени и кои не ? И един може би глупав въпрос.Как мога да си определя кожата на лицето ми каква е смисъл моята на дадени зони като бузи нос и понякога и чело леко намазняват не виждам да му е суха кожата доста си ми е мека.Аз се колебая между мазна или смесен тип кожа?И как да се грижа за нея и в двата случая? Ще съм блаодарна ако ми изброите от вас опитен качествени марки за грижа на кожата.

Ами за медицинска козметика ли питаш или и от масовите да предлагаме?
    А за кожата ти,може би мазна,щом не виждаш сухота,но ако имаш и някои,дори и малки участъци сухота-смесена.Пак ни кажи дали имаш сухи участъци,освен омазняването,за да можем да ти предложим продукти.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Може ли да попитам каква марка измиващ гел ползваш?
    Ползвам на Биофреш измиващия гел от серията им Yoghurt of Bulgaria, но той е за чувствителна кожа.

Зависи с колко пари разполагаш. Като за по-ниският ценови клас препоръчвам продуктите на Биофреш, като ги слагам на по-високо ниво от Гарниер, Нивеа, Лореал и разните там боклуци, защото откровено казано са си такива от към състав. За мазна кожа бих ти препоръчала серията на Биодерма, но те са вече в по-високият ценови клас. Други свестни марки са Авен и Виши, ако търсиш нещо по-евтино от тях - Ивостин. Но мисля, че няма да сбъркаш с Биодерма и серията им за мазна кожа.

Rebirthing,
    този гел на Биофреш подходящ ли е за по-суха кожа?
    Последно редактирано от fizzyg : 07-23-2012 на 11:51

Град
    София
    Да, за суха и чувствителна кожа е подходящ.

Благодаря.

как да накарам наще за обица на езика ?????

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от ralica.kaziska Виж мнението
    как да накарам наще за обица на езика ?????
    Дупчиш си езика без те да знаят и не мислиш за последствията Така една от бившия ми клас направи.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    мнения за този шампоан?
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Цитирай Първоначално написано от slynchoo Виж мнението
    мнения за този шампоан?
    Без сулфати-би бил страхотен.
    От къде ще го купуваш или поръчваш?

^Това някой нов шампоан ли е на Лореал?
    Не съм го виждала.
    Професионален ли е?

Пуша от 3 седмици и в сряда ще ми зимат кръв,урина и ще ми правят екг.Попринцип съм спортист и всичките ми показатели по тези изледвания са отлични но сега пропуших преди 3 седмици пуша по 5 6 цигари на ден...Имали начин да разберат че пуша?

МОЛЯ ЗА БЪРЗИ ОТГОВОРИ!

Сигурно има,не знам,но не пуши сега..
    И ако пиеш мнооооого вода трябва да ти се пречисти малко кръвта..нямам опит с цигари,съжалявам.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Вие луди ли сте :Д От 3 седмици пушел и се паникьосва :Д Едва ли ще те разберат, 3 седмици са адски малко време, а и не пушиш много. И пиенето на вода никак няма да ти помогне :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си