- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Серията мисля че е на bath and body works и не мисля че тук продават техни продукти, иначе в Америка много ги ползват.![]()
Искам да ви питам за лентичките за оформяне на вежди-ползвали ли сте ги?Имат ли ефект?И въобще за коя част на веждите се използват?
ЗДРАВЕЙТЕ!!Утре заминавам за софия (от стз съм) и искам да си купя някаква козметика само че да е нещо уникалносмисъл от което сте доволни и не е от масовата козметика заминавам за 1 седмица ; предложения
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не си ползвала нищо на друга марка от същия ценови клас, нали?!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ако за мен става въпрос, аз разбирам от фон-дьо-тени , техният е доста качествен и стои много естественоОт кремове за лице не разбирам все още, но съм чувала, че са им добри. Те са стара марка с име, което нямаше да е това, което е, ако бяха некачествени. : ))
И не, не ползвам евтина козметика и веднъж да съм си купила по-хубава и аууууууу какво е това нещо ..![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Моля ви да ми дадете мнение за бб крема на Гарниер за комбинирана към мазна кожа.Лицето ми лъщи и се чудя това матира ли добре и заслужавали си да го купя.Ако не става,ако може да ми препоръчате друго.
ББ крема по принцип е хубаво нещо, но знаеш, че не е фон-дьо-тен, нали? Той е тониращ крем, по-лекичък е и някои хора го ползват като основа, а не като единствено нещо по лицето. По-естествен такъв.
Замисляла ли си се за прозрачна пудра?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Доволни ли сте от сенките на Bourjois?
Кажете някой безплатен сайт за проверка на теглото(пишеш си килограмите и височината и ти казват дали си с наднормено тегло...)![]()
Да знам,че не е като фон дьо тен и точно затова го искам,понеже е по-лекичък.Пудра не съм се замисляла,защото колкото и да съм чувала,че е по-добре от фон дьо тен пак запушва порите,а кожата ми не е безпроблемна.Искам бб крема не за да ми прикрива несъвършенствата защото знам,че това няма да стане,а просто да не ми лъщи така гадно лицето.
http://www.medicine.bg/instrumenti/i...telesnata-masa
Килограмите делено на височината в метри на квадратИ трябва да е между 20 и 25 нормално.
П.С. Еми казвали са ми, че е хубав ББ крема и все се каня да си купя ;д но си купих друг тониращ крем лятото, като свърши ще си взема ББ ;п
Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-08-2012 на 21:47
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://thingsimtrying.files.wordpres...eyeshadows.jpg
Ето тези са просто невероятни! Ако бях милионер щях да си ги купя всичките. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Здравейте момичета! Искам да попитам дали някоя от вас е ползвала фон дьо тен под формата на спрей. Мислех да си взема този на Диор, но е по-скъпичък и ми се иска първо да пробвам по-евтин да видя дали ще ми хареса как се нанася, колко слоя трябва да сложа и т.н.
Ако можете да ми предложите такъв ще съм много благодарна.
На Лумене имало такъв тип за около 18 лв. Четох мнения за Диор-ския че бил хубав, но много бързо свършвал и цветовете били доста тъмни. Аз фон-дьо-тен на Диор не бих си взела, защото за мен това е излишно даване на пари само за името на марката и можеш да си намериш сносен на доста по-добра цена.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз също се опасявам, че ще свърши бързо. За това дали си заслужава всеки е на различно мнение. Аз мисля, че плащаш и за качество, не само за име. Лично на моята кожа не ми понасят фон дьо тените на импала, есенс и дори тези на мейбълин.
Благодаря много, ще го потърся по магазините.![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-09-2012 на 10:12
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, ясни са ми ценовите разпределения. Аз също ползвам vichy,revlon,lóreаl.. Просто този на Диор беше единствения под тази форма за който знаех и се бях навила защото знам качеството на няколко от продуктите на марката.
Мерси отново.![]()
В сайта на Мейбълин имаше един нов, който е под формата на пяна и само да дойде при нас веднага ще го купя.
Иначе за сенките на Буржоа - 12-13 лв е бройката, което за моно секни според мен е доста. Ама иначе пък са хубави, по дяволите! xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en