.
Затворена тема
Страница 55 от 119 ПървиПърви ... 54551525354555657585965105 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 351 до 1 375 от общо 2974
    http://www.nivea.no/-/media/NIVEA/in...ctionHeight=50 - някой използвал ли го е? Купих си го наскоро и вчера за първи път реших да го използвам. Е,няма такова щипене, все едно си бях протъркала кожата от триене. Днес кожата на клепачите ми е суха и леко започна да се бели. В годност е. Никога не съм проявявала алергична реакция към някаква козметика и ми е интересно дали само при мен е такова гадно усещането при употреба или има някоя съставка , която ми дразни. Едва ли ще повторя почистване с него, ако проблемът е в мен, ще го дам на някоя приятелка. Жалко, на Нивеа нещата ми харесват попр.

florescentia

http://prikachi.com/images.php?images/276/5277276V.png знаете ли от къде се купуват подобни може и в други цветове (знам че в София в H&M има но там са много скъпи )

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от vesela_c Виж мнението
    http://prikachi.com/images.php?images/276/5277276V.png знаете ли от къде се купуват подобни може и в други цветове (знам че в София в H&M има но там са много скъпи )
    В Теранова виж. Скоро като ходих видях подобни(не го приемай като ''същите'') бейзболни якета,но не знам като цена как са,провери

благодаря много

Аз мисля, че в ню йоркър имаше нещо подобно, но изобщо не съм сигурна дали сега има.
    а те ейч ен ем не са ли от ценовия клас на теранова и ню йоркър ?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Акне аут лосион - Да или Не?

В Ню Йоркър /Мол Варна/ скоро гледах такива,макар да са от стара колекция.Провери във вашия NY,защото в различните магазини съм забелязала,че има различни неща /не напълно,но.../

Супер фен Аватара на weheartiit
    благодаря много
    В Теранова също са скъпи.Последно като ходих бяха 70 лв. или нагоре.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Narkomancencety Виж мнението
    Акне аут лосион - Да или Не?
    ДА!!!

Голям фен Аватара на pepa97
    Чували ли сте за зелен молив вместо коректор ,който прикрива червените пъпки?!?На мен ми казаха ,че може да се използва обикновен зелен молив и отгоре фдт .Някой пробвал ли е ? Става ли?

Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Чували ли сте за зелен молив вместо коректор ,който прикрива червените пъпки?!?На мен ми казаха ,че може да се използва обикновен зелен молив и отгоре фдт .Някой пробвал ли е ? Става ли?
    Защо не си вземеш нещо такова.Първо слагаш от зеленото, което прикрива червенините и после слагаш от другия цвят.Препоръчвам ти това, защото си с проблемна кожа, а този коректор е антибактериален и е за проблемна кожа.

Не се използва ОБИКНОВЕН зелен молив, а зелен коректор
    зеленото се слага на червенините от пъпките, розовото на тъмни сенки под очите мисля, то си пише на него.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на pepa97
    А някакви оринтировъчни цени?

Е зависи от марката, която си избереш Стика на орифлейм в момента е 7.9 тройния им е 14.9 , а на есенс трябва да е по-малко Отиди в ДМ и виж ;п
    Но трябва да има на повечето марки такъв коректор..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Търся си нещо за след епилация, което успокоява кожата, също така и нещо против подкожните косъмчета. Някой може ли да ми предложи някакъв продукт?
    bn

Веднага след епилация се слага специален крем за след епилация, който би трябвало козметичката да ти сложи, но може да си купиш и отделно ако решиш че имаш нужда.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Веднага след епилация се слага специален крем за след епилация, който би трябвало козметичката да ти сложи, но може да си купиш и отделно ако решиш че имаш нужда.
    Да, това ми е ясно, но нещо по-конкретно като марка? Нещо, което сте пробвали и сте доволни?
    bn

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Веногел за 4 лв. Червеният ситен обрив изчезва почти моментално. Няма фоликулит, няма нищо.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Ако си от Ловеч ще ти кажа къде има ..

Цитирай Първоначално написано от canopy_ Виж мнението
    Да, това ми е ясно, но нещо по-конкретно като марка? Нещо, което сте пробвали и сте доволни?
    Аз писах някъде по-рано в темата, че имам такова кремче на Регал за 1-2 лв. и съм доволна. Действа Стига да сложиш както пише на опаковката.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Имитация на Lady million е. Но не знам дали го докарва на аромат и трайност.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-16-2012 на 14:19
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Този, който аз ти предложих е 10 лв.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Този на Есенс е около 5лв.

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Днес ходих в Ню Йоркър и имаше и дори май бяха намалени.
    Цитирай Първоначално написано от xagonyx Виж мнението
    http://www.nivea.no/-/media/NIVEA/in...ctionHeight=50 - някой използвал ли го е? Купих си го наскоро и вчера за първи път реших да го използвам. Е,няма такова щипене, все едно си бях протъркала кожата от триене. Днес кожата на клепачите ми е суха и леко започна да се бели. В годност е. Никога не съм проявявала алергична реакция към някаква козметика и ми е интересно дали само при мен е такова гадно усещането при употреба или има някоя съставка , която ми дразни. Едва ли ще повторя почистване с него, ако проблемът е в мен, ще го дам на някоя приятелка. Жалко, на Нивеа нещата ми харесват попр.
    Една приятелка има такъв и съм й го ползвала и не пареше или щипеше, даже напротив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си