- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
greek yogurt на българското кисело мляко ли трябва да отговаря? Гледам пише гръцко кисело мляко, но се чудя с какво е по-различно от това което ние ядем? В много фитблр блогове го има и все се чудя.... аnybody?
Гръцкото е много по-гъсто.
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
В ebay China glaze ментета ли са всичките?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Имаше една фирма в София, която е дистрибутор, сега ще се поровя да видя коя беше.
Така,тоник за нормална да речем кожа,без Нивеища и Гарниери,може и медицински,само да е хубавИии добър състав,поне приличен,айде..
За какво ти трябва този тоник(кожни проблеми, зачервявания, почистване, примернО)? Какъв резултат търсиш и държиш ли да е 'тоник'?
Everything changes, but beauty remains ...
Кажете наситено черна спирала, без да сплесква миглите??
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Ами главно почистване,аз по-горе писах,че ми трябва за нормална кожа..не е проблемна,но да не е много агресивен,че само това ми трябва с тая чувствителност,веднага ще се изсуша. Иначе го използвам преди грим,така съм свикнала,странен навик,но винаги тоник+крем и така.
Но нищо не пречи да не е тоник,само да го използвам преди гримиване,защото когато ми се налага примерно да изляза следобяд,а вече съм си изтрила грима от сутринта,не използвам пак гел за лице,защото ме е страх,че много суха ще я чувствам..абе чудо съм.
Знаете ли колко г\д струват тези продукти ?
http://prikachi.com/images/227/5343227r.jpg
http://prikachi.com/images/228/5343228i.jpg
Хей момичета може ли да ми кажете къде има продукти на Revlon? В Лили и Драка ги няма вече.. И казват, че и в складовете им вече не доставят.
^ Аз обмислям да си поръчам на China glaze от ebay, защото не съм ги виждала тук.
Пак съм аз. Лакове за нокти на Catherine Arley къде мога да намеря?
^
Lilly.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1...oundation.html някой ползвал ли го е? Аз си мислех, че е пудра, но не било. Дали ще е покривен, как мислите?
На мен не ми трябва за триене на грим,не съм се изразила правилно,трябва ми нещо,която да използвам на чисто лице,без грим и да ми го допочисти,за да започна на абсолщтно чисто лице,ако ме разбиратеНе знам,нещо като розова вода ли,термалната не знам как действа,не съм използвала. Ти каква използваш и за колко време ти стига/колко мл е?
не знам ...
Носят ли се после разни апаратчета след махането на брекетите ?
Май се се слага от време на време едно прозрачно пластмасово нещо (??), което държи зъбите в правилната форма. Но не се носи постоянно.
Ползвам мицеларна и термална. Имам 3-4 тоника, но ги ползвам мнооооого рядко, преди лягане, преди да нанеса крем. Термалната вода я ползвам за абсолютно всичко. След епилация, за фиксиране на грим, преди да намажа с крем, слънчеви изгаряния, успокяоване... всичко. И преди грим съм слагала. Омекотява кожата, много е хубава. За доста време стига. И от термалната, и от мицеларната имаш вариант да си вземеш 50мл за проба и да видиш как ти действат.
Everything changes, but beauty remains ...