.
Затворена тема
Страница 62 от 119 ПървиПърви ... 125258596061626364656672112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 526 до 1 550 от общо 2974
    greek yogurt на българското кисело мляко ли трябва да отговаря? Гледам пише гръцко кисело мляко, но се чудя с какво е по-различно от това което ние ядем? В много фитблр блогове го има и все се чудя.... аnybody?

Повече от фен Аватара на Hristova
    Гръцкото е много по-гъсто.
    L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...

В ebay China glaze ментета ли са всичките?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Имаше една фирма в София, която е дистрибутор, сега ще се поровя да видя коя беше.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Така,тоник за нормална да речем кожа,без Нивеища и Гарниери,може и медицински,само да е хубав Иии добър състав,поне приличен,айде..

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Така,тоник за нормална да речем кожа,без Нивеища и Гарниери,може и медицински,само да е хубав Иии добър състав,поне приличен,айде..
    Нали каза, че си най-голямата фенка на Гарниер? ;o
    Иначе ти препоръчвам Авен. <3

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Нали каза, че си най-голямата фенка на Гарниер? ;o
    Иначе ти препоръчвам Авен. <3
    Иронично изказване от моя страна е било,макар че не го помня.. изобщо не харесвам Гарниер иначе,освен ББ крема,който сравнително ми допада :Д

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    За какво ти трябва този тоник(кожни проблеми, зачервявания, почистване, примернО)? Какъв резултат търсиш и държиш ли да е 'тоник'?
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Леле, идея си нямам, честно :Д Пробвай ако искаш :Д Сподели, ако стане, да го изпробвам и аз :Д

mimeto_0o0o, моля
    Ще взема да пробвам аз, ама с някви дънки първо дето няма да ги нося... Носих да ми стесняват дънки наскоро и уж ми ги стесниха, ама пак са ми широчки леко, та за тва...

Супер фен Аватара на lqlq89
    Кажете наситено черна спирала, без да сплесква миглите??
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

За какво ти трябва този тоник(кожни проблеми, зачервявания, почистване, примернО)? Какъв резултат търсиш и държиш ли да е 'тоник'?
    Ами главно почистване,аз по-горе писах,че ми трябва за нормална кожа..не е проблемна,но да не е много агресивен,че само това ми трябва с тая чувствителност,веднага ще се изсуша. Иначе го използвам преди грим,така съм свикнала,странен навик,но винаги тоник+крем и така.
    Но нищо не пречи да не е тоник,само да го използвам преди гримиване,защото когато ми се налага примерно да изляза следобяд,а вече съм си изтрила грима от сутринта,не използвам пак гел за лице,защото ме е страх,че много суха ще я чувствам..абе чудо съм.

Ами главно почистване,аз по-горе писах,че ми трябва за нормална кожа..не е проблемна,но да не е много агресивен,че само това ми трябва с тая чувствителност,веднага ще се изсуша. Иначе го използвам преди грим,така съм свикнала,странен навик,но винаги тоник+крем и така.
    Но нищо не пречи да не е тоник,само да го използвам преди гримиване,защото когато ми се налага примерно да изляза следобяд,а вече съм си изтрила грима от сутринта,не използвам пак гел за лице,защото ме е страх,че много суха ще я чувствам..абе чудо съм.
    Мицеларна или термална вода пробвай.

Супер фен Аватара на marble
    Хей момичета може ли да ми кажете къде има продукти на Revlon? В Лили и Драка ги няма вече.. И казват, че и в складовете им вече не доставят.

С мицеларна вода се трие грим и се почиства кожата, много е нежна и изобщо, ама изобщо не изсушава и не се наалга търкане, за да се изтрие всичко. А термалната вода успокоява, но не става за триене на грим.

Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    Хей момичета може ли да ми кажете къде има продукти на Revlon? В Лили и Драка ги няма вече.. И казват, че и в складовете им вече не доставят.
    Провери в Beautyzone.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Купувате ли си лакове на O.P.I или Chinaglaze?

^ Аз обмислям да си поръчам на China glaze от ebay, защото не съм ги виждала тук.

Пак съм аз. Лакове за нокти на Catherine Arley къде мога да намеря?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^

Lilly.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1...oundation.html някой ползвал ли го е? Аз си мислех, че е пудра, но не било. Дали ще е покривен, как мислите?

С мицеларна вода се трие грим и се почиства кожата, много е нежна и изобщо, ама изобщо не изсушава и не се наалга търкане, за да се изтрие всичко. А термалната вода успокоява, но не става за триене на грим.
    На мен не ми трябва за триене на грим,не съм се изразила правилно,трябва ми нещо,която да използвам на чисто лице,без грим и да ми го допочисти,за да започна на абсолщтно чисто лице,ако ме разбирате Не знам,нещо като розова вода ли,термалната не знам как действа,не съм използвала. Ти каква използваш и за колко време ти стига/колко мл е?

Повече от фен Аватара на mlf
    не знам ...

Носят ли се после разни апаратчета след махането на брекетите ?

Май се се слага от време на време едно прозрачно пластмасово нещо (??), което държи зъбите в правилната форма. Но не се носи постоянно.

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от xpuct0wa Виж мнението
    Знаете ли колко г\д струват тези продукти ?
    http://prikachi.com/images/227/5343227r.jpg
    Последния път като си го взех струваше май 4.70лв. В магазини ДМ, Лили и някои други магазинчета продават козметика на Есенс.

На мен не ми трябва за триене на грим,не съм се изразила правилно,трябва ми нещо,която да използвам на чисто лице,без грим и да ми го допочисти,за да започна на абсолщтно чисто лице,ако ме разбирате Не знам,нещо като розова вода ли,термалната не знам как действа,не съм използвала. Ти каква използваш и за колко време ти стига/колко мл е?
    Ползвам мицеларна и термална. Имам 3-4 тоника, но ги ползвам мнооооого рядко, преди лягане, преди да нанеса крем. Термалната вода я ползвам за абсолютно всичко. След епилация, за фиксиране на грим, преди да намажа с крем, слънчеви изгаряния, успокяоване... всичко. И преди грим съм слагала. Омекотява кожата, много е хубава. За доста време стига. И от термалната, и от мицеларната имаш вариант да си вземеш 50мл за проба и да видиш как ти действат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си