- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Имам мазна кожа и почти никога не слагам крем, защото си мислех, че ще влоша положението още повече.Обаче всички казват, че дори и мазната кожа има нужда от хидратация.Преди малко пък чух от youtube, че било по-добре и на мазната кожа да се слага крем за суха кожа, защото кремовете за мазна не я хидратирали достатъчно.Или било хубаво за мазна кожа да се използват кремове, на които пише oil free.Какво да си взема?Моля помогнете ми.Нищо не разбирам...:/
Последно редактирано от strawberry88 : 10-29-2012 на 09:46
strawberry88, има нещо такова. Аз също съм с мазна кожа, но прекомерното изсушаване довежда директно до over омазняване. На мен обаче Биодерма са ми любимата фирма, що се отнася до козметика за мазна кожа. И La Roshe Posay.
Моят съвет е да не ползваш крем, а флуид. Крем за мазна кожа е почти като оксиморон.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Как да си излекувам стриите които продобих след рязкото качване на мускулна маса около ръцете/раменете. В момента са доста червени и честно казано не е много красива гледка, имайки предвид че целия ми бицепс и на двете ръце е покрит в тях.. Ако някой има неква идея да дава, ще съм благодарен.
едит: чувал съм че с тен се махали, и също така с голяма доза витамин Е? I don't even know..
Най-ефективното което знам аз е свинска мас.
Някои се мажат и с маслото на Икаров.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ъм..лошото е, че не се махат. Можеш само да предотвратиш появата на нови. Иначе с тен просто личат по-малко, да. Можеш все пак да пробваш маслото на Икаров, както и някои рецепти в домашни условия (имаше нещо с утайка от кафе..провери в гугъл), едва ли ще се заличат, но поне да не личат толкова.
За тея стрии пак да кажа - свинска мас и бебешко олио всеки ден в продължение на месец. Аз лично вечер се мажех с маста и спях така. Сутрин се къпя и обилно търкам с гъбата и после нанасям бебешко олио. Ефекта е на лице
п.п. мисля че повечето хора ги е гнус от маста...
Иначе за предотвратяване да, маслото на Икаров, ама за заличаване не знам.
Какво става ако хванат непълнолетен с фалшива лична карта? Има ли глоба.. нещо друго ?
Разбира се, че има. Даже могат да ти лепнат по две-три. Да не говорим, че родителите ти са подсъдими, защото фалшифицирането на документ е сериозно престъпление.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Мхм, и на мен.
Ей от това http://4.bp.blogspot.com/-phgv7mP8Mu...re_refiner.jpg ще си вземам втора опаковка. Матира перфе по 12-14 часа. Получавам комплименти, че изобщо не личи да имам проблемна кожа.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Какво слага точно в маската, че някои неща не ги разбирам?:/
http://www.youtube.com/watch?v=gf02S...eature=related
Някакво индийско брашно, бадемово масло, куркума и мляко.
Бях хиляди пъти Жулиета.
смисъл, няма как да те хванат, ако е примерно перфектно фалшифицирана
естествено, ако си на 12 и минаваш с карта на 18, лошо
ама не става въпрос да си лепиш листчета от цигари, вафли и пр, пробвано-не минава :Д
има глоба иначе и сигурно ще те приберат на топло за 24 часа (глобата е 500)
Това за личната карта да кажа, че много трудно може да се фалшифицира. Най-добре е от някой познат, който прилича на вас да я заемете за едната вечер, в която искате да сте на клуб. Поне така е и най-безопасно и не могат да ви хванат.
Пакетче обикновено, като на канела и бакпулвер :Д Търси на щанда с подправките.
Everything changes, but beauty remains ...
абе, абе, я кажете, сутрин ако си слагам мноооооооого малко бадемово масло в краищата след като си изправя косата, ще ми я омазни ли бързо? Защото като изляза в тва влажно време и бухвам и съм ужасна, а мисля, че с маслото ще ми е по-добре. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Я, да питам-имам едни калци , черни, отгоре леко пухкави към коляното-ама с какво да ги съчетая като обувки?
Първо, ако си мислиш, че има начин вашите да не разберат, избий си го от главата. Карат те с патрулка до районното, обаждат се на вашите да дойдат, евентуално да платят глоба и да ти вземат личната карта.
Наистина е по-добре да вземеш от някой, който мяза на теб. Аз съм влизала с карта на русо момиче, а съм завидно брюнетеста :д