.
Затворена тема
Страница 71 от 119 ПървиПърви ... 216167686970717273747581 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 751 до 1 775 от общо 2974
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Имам мазна кожа и почти никога не слагам крем, защото си мислех, че ще влоша положението още повече.Обаче всички казват, че дори и мазната кожа има нужда от хидратация.Преди малко пък чух от youtube, че било по-добре и на мазната кожа да се слага крем за суха кожа, защото кремовете за мазна не я хидратирали достатъчно.Или било хубаво за мазна кожа да се използват кремове, на които пише oil free.Какво да си взема?Моля помогнете ми.Нищо не разбирам... :/
    Последно редактирано от strawberry88 : 10-29-2012 на 09:46

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    strawberry88, има нещо такова. Аз също съм с мазна кожа, но прекомерното изсушаване довежда директно до over омазняване. На мен обаче Биодерма са ми любимата фирма, що се отнася до козметика за мазна кожа. И La Roshe Posay.
    Моят съвет е да не ползваш крем, а флуид. Крем за мазна кожа е почти като оксиморон.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Как да си излекувам стриите които продобих след рязкото качване на мускулна маса около ръцете/раменете. В момента са доста червени и честно казано не е много красива гледка, имайки предвид че целия ми бицепс и на двете ръце е покрит в тях.. Ако някой има неква идея да дава, ще съм благодарен.

едит: чувал съм че с тен се махали, и също така с голяма доза витамин Е? I don't even know..

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Най-ефективното което знам аз е свинска мас.
    Някои се мажат и с маслото на Икаров.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Alchemist Виж мнението
    Как да си излекувам стриите които продобих след рязкото качване на мускулна маса около ръцете/раменете. В момента са доста червени и честно казано не е много красива гледка, имайки предвид че целия ми бицепс и на двете ръце е покрит в тях.. Ако някой има неква идея да дава, ще съм благодарен.

едит: чувал съм че с тен се махали, и също така с голяма доза витамин Е? I don't even know..
    Ъм..лошото е, че не се махат. Можеш само да предотвратиш появата на нови. Иначе с тен просто личат по-малко, да. Можеш все пак да пробваш маслото на Икаров, както и някои рецепти в домашни условия (имаше нещо с утайка от кафе..провери в гугъл), едва ли ще се заличат, но поне да не личат толкова.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    За тея стрии пак да кажа - свинска мас и бебешко олио всеки ден в продължение на месец. Аз лично вечер се мажех с маста и спях така. Сутрин се къпя и обилно търкам с гъбата и после нанасям бебешко олио. Ефекта е на лице

п.п. мисля че повечето хора ги е гнус от маста...
    Иначе за предотвратяване да, маслото на Икаров, ама за заличаване не знам.

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    strawberry88, има нещо такова. Аз също съм с мазна кожа, но прекомерното изсушаване довежда директно до over омазняване. На мен обаче Биодерма са ми любимата фирма, що се отнася до козметика за мазна кожа. И La Roshe Posay.
    Моят съвет е да не ползваш крем, а флуид. Крем за мазна кожа е почти като оксиморон.
    От Биодерма изобщо не съм доволна.Днес си взех един крем на Юсерин и се надявам да е хубав.Мерси все пак.

Какво става ако хванат непълнолетен с фалшива лична карта? Има ли глоба.. нещо друго ?

Разбира се, че има. Даже могат да ти лепнат по две-три. Да не говорим, че родителите ти са подсъдими, защото фалшифицирането на документ е сериозно престъпление.
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На мен обаче Биодерма са ми любимата фирма, що се отнася до козметика за мазна кожа. И La Roshe Posay.
    Мхм, и на мен.
    Ей от това http://4.bp.blogspot.com/-phgv7mP8Mu...re_refiner.jpg ще си вземам втора опаковка. Матира перфе по 12-14 часа. Получавам комплименти, че изобщо не личи да имам проблемна кожа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Какво слага точно в маската, че някои неща не ги разбирам? :/
    http://www.youtube.com/watch?v=gf02S...eature=related

Някакво индийско брашно, бадемово масло, куркума и мляко.
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Mi Yo Виж мнението
    Какво става ако хванат непълнолетен с фалшива лична карта? Има ли глоба.. нещо друго ?
    смисъл, няма как да те хванат, ако е примерно перфектно фалшифицирана
    естествено, ако си на 12 и минаваш с карта на 18, лошо
    ама не става въпрос да си лепиш листчета от цигари, вафли и пр, пробвано-не минава :Д
    има глоба иначе и сигурно ще те приберат на топло за 24 часа (глобата е 500)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Някакво индийско брашно, бадемово масло, куркума и мляко.
    Благодаря.А от къде мога за взема такова брашно и куркума?Мога ли това брашно да го заместя с обикновено или с царевично?

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Благодаря.А от къде мога за взема такова брашно и куркума?Мога ли това брашно да го заместя с обикновено или с царевично?
    Аз съм си я правила тази маска. Куркумата си е купуваш от обикновен хранителен магазин. Аз сложих обикновено брашно и нищо не ми стана, така че явно може. :Д

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Това за личната карта да кажа, че много трудно може да се фалшифицира. Най-добре е от някой познат, който прилича на вас да я заемете за едната вечер, в която искате да сте на клуб. Поне така е и най-безопасно и не могат да ви хванат.

Цитирай Първоначално написано от lovelywords Виж мнението
    Аз съм си я правила тази маска. Куркумата си е купуваш от обикновен хранителен магазин. Аз сложих обикновено брашно и нищо не ми стана, така че явно може. :Д
    Мерси, ще пробвам.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от lovelywords Виж мнението
    В какво се продава куркумата,в някакъв пакет/кутийка? И аз искам да си направя маската :Д

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Пакетче обикновено, като на канела и бакпулвер :Д Търси на щанда с подправките.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на fizzyg
    Благодаря

Мега фен
    Град
    <3
    абе, абе, я кажете, сутрин ако си слагам мноооооооого малко бадемово масло в краищата след като си изправя косата, ще ми я омазни ли бързо? Защото като изляза в тва влажно време и бухвам и съм ужасна, а мисля, че с маслото ще ми е по-добре. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Я, да питам-имам едни калци , черни, отгоре леко пухкави към коляното-ама с какво да ги съчетая като обувки?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    абе, абе, я кажете, сутрин ако си слагам мноооооооого малко бадемово масло в краищата след като си изправя косата, ще ми я омазни ли бързо? Защото като изляза в тва влажно време и бухвам и съм ужасна, а мисля, че с маслото ще ми е по-добре. ^^
    Мисля, че не, ама пробвай

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mi Yo Виж мнението
    Първо, ако си мислиш, че има начин вашите да не разберат, избий си го от главата. Карат те с патрулка до районното, обаждат се на вашите да дойдат, евентуално да платят глоба и да ти вземат личната карта.

Наистина е по-добре да вземеш от някой, който мяза на теб. Аз съм влизала с карта на русо момиче, а съм завидно брюнетеста :д

Мега фен Аватара на koshtramba
    Абе, къде е Rebirthing?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си