- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Искам да ви попитам вие как подържате в здрав вид своята кожа не само на лицето но и на тялото?Какви продукти използвате кка процедури в домашни условия правите?Аз съм в пубертета и нормално е да имам по-проблемна кожа имам леко акне ппъки не мога да гои опиша точно какви са по лицето но не само по лицето но и зад гърба задната част на врага и отпред между гърдите или около гърдите?Също така забелязах че кожата ми е май е леко мазна говоря за някой зони на лицето ми?Та бихте ли ми казали какво да използвам за лицето си какви лосиони ,маски гремове и процие?Бихте ли ми дали списък или по-точно имена с такива продуктги които да почистват кожата ви да я хидратират и да я предпазват от външните условия?Интересно ми е какви тоалетни води използваете ?Също така ако можете да кажете ка кпротица един вас ден в грижа за косата като станете като се измивате какво ползвате и съответно да ми кажете когато аз се мия сутрин обед и вечер какво да ползвам?За тялото какво да ползвам също така как да се грижа правилно за него?И в домашни условия какво бих могла да забъркам за кожата?В Вип брадър бях гледала в един епизод когато две от зведзите златка и никол бяха да варят вода и вътре имаш някакви билки или растения след като водата беше сварена взеха някакви кърпи наведоха се над водата и парата попираше кожата им май това слуши за отпусване на порите доколкото съм чувала вие точно какво слагате в водата?Извинявам се че пиша толкова дълго но наистина желая някой да ми обясни за това тъй като ами не съм много в крак с нещата а имам нужда от това тъй като се дразня от вида на кожата си в момента.
Тва дето си го гледала е снощния епизодНе знам точно какво е имало във водата, но аз съм пробвала с лайка, а бе важното е да има пара, билките са само плюс. Хавлията се слага, за да се отпушат хубаво порите и гадините да излизат по-лесно. Тва, което те използваха ми приличаше на тоалетна хартия, предполагам, за да не се инфектира нещо. За тялото най-доброто нещо, което е домашно е кафе+кафява захар+зехтин. Кожата после става много хубава и мека. Отделно може да си правиш домашни маски за лице според типа кожа, ноо има много такива теми и във форума и по разните сайтове. Може да потърсиш или сама да си измислиш маска или например да се намажеш само с мед
![]()
Благодаря ти за отговора ще почакам още хора да си изкажат коментара.Аз никога през живота си не съм правила никакви маски кремове или каквото и да е било ти което ми каза няма ка кда го направя защото такива съставки въобще не се срещат в къщата ми.Някоя елемнетарна маска за лице за мазна кожа която също така е склонна към акне така да се каже често ми излизат пъпки.Аз питах за за такива продукти козметични за грижа за кожата на лието и тялото тъй като има доста такива продукти и не знам кои са качествени кои биха ми свършили някаква работа.То в интернет мога да намеря но искам вас съвет според вас кое е по-добро вие какво ползвате кои продукти биха били подходящия за моя тип кожа и за моя проблем с пъпките както казах и как рутинно си грижите за кожата на лицето най-вече смисъл сутрин като ставате и като си лягате.А в прочие това което каза за зехтина и прочие няма начин да го направя но ми интересно как точно се подготвя и трябва ли да се измива и всъщност колко трябва да стои на тялото преди да се махне?
За последния въпрос зехтин, кафе и захар се смесват в купичка примерно, бъркаш, за да стане хубава смес, ако има нужда може и вода да добавиш ии това се преди преди да се изкъпеш. Влизаш в банята намокряш се хубаво и мажеш по тялото и търкаш, после отмиваш с душ гел и нямаш нужда от боди лосион това е. Тези неща ти ги казвам, защото нямат химия и няма да ти навредятИ как може да нямате поне захар у вас
Та дори, мед и зехтин?
Brook, трябват ти измиващ гел и тоник или крем, регулиращ състава на себума. За раменете, деколтето и гърба- акне аут активен лосион.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Мислех си, че акне аут е за лице? Става ли за тяло ?
п.с. и става ли ако кожата ти не е мазна, а суха?
Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-01-2012 на 10:47
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А за суха кожа, че съм чела доста коментари, че изсушава кожата ?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Има продукт от серията специално за суха кожа.
Да не говорим, че за акнеичната кожа хидратацията е задължителна.
Така е. Моята кожа никога не е била проблемна, на 13-14-5 една пъпка не съм имала, но по тялото понякога ми се получават и се чудя за нещо ефикасно, но повечето са за мазна кожа, а моята е нормална към суха и лице, и тяло. Хидратирам си я разбира се, но тея пъпчици не знам от какво се получават.. побъркват ме като се появят.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Вчера се боядисах с Колор Нейтърал на Гарние. Цветът не хвана на цялата коса...сега трябва да я боядисам пак. Със същата боя или с друга?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Бих казала същата боя в същия цвят. Просто не си преценила количеството или боята не хвана добре?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ С друга, тия на Гарние са големи боклуци. Купих си руса боя, а косата ми стана кафява, добре че след 2 измивания паднаПробвай с нещо по-добро като Лореал
Да, ако иска да стане като зебра/леопард да си вземе различна боя.![]()
Ако боята е дошла малко за косата ти вземи си същата. Ако не е хванала добре, просто отиди на фризьор. Те ще оправят пораженията.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
въпросът е, че ме е страх да не стана на петна, ако е друга боята...тази взех, защото цветът беше страхотен
http://www.kosmetika-vrm.ru/garnier/...7_40-cvet.html
а самата боя просто не хвана на цялата коса...много странно изглежда косата ми в момента
Искам да попитам, мислите ли, че е възможно косата ми да започне да капе след направата на маска с тривитаминол? Май месец някъде си направих такава маска и още когато си я отмивах, забелязах как косата ми пада доста. И от тогава досега все е така. Слагам някакви ампули, използвам шампоани за изтощена коса, но нищо... Проблемът не се премахва. Не знам дали е просто някакво съвпадение или аз съм единствения човек, на когото тривитаминолът не само че не му помага, но и вреди.![]()
Колко ти е дълга косата? Ако можеш цъкни една снимка да огледаме пораженията?
nn0nam3, пиши в темата за косата по-добре, но съм чувала , че и на други хора им пада косата от тривитаминола.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
до раменете ми е косата, късичка е, но е много гъста, не е боядисвана от години
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Излезе ли вече новата Грация, че не съм я виждала никъде. Ако някой си я е купил - какъв цвят е червилото ?![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Едно време с чанти бяха бе? Какво червилоПоследния път беше с някакво кремче, а последната, която аз си бях взела с една МНОГО яка спирала. Кажи повече за това червило?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.