- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
О, трябва да си го взема. Сигурно ще е хубаво, спиралата наистина е страхоооооооотна.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Същата. Страхооооотна. И това червило възлагам надежди на него, пък и понякога може да ходиш с по-така ;д особено ако си малко по-тъмна можеш да си позволиш
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Даа само дано не стои толкова тъмно като на снимката, че .... Ще се разходя утре да видя има ли го, вече трябва да е излязло списанието, да не се моткат !! За другия брой си поръчвам парфюм на Диор в реален размер![]()
хахаха а за по-другия х6тица в реален размер![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хаххахх пожелаваме си гоЩе повозим редакторите
![]()
Та така почти съм си обедена че кожата си ми е мазна но леко почанх да се разколебавам тъй като прочетох един коментар по -задните страниците където една потребителка ми кажеше ако една зона от лицето ми е суха дори една единствено означава че ми е смесен тип кожата?Не мога да определя смисъл аз виждам че челото ми ,носът ми понякога и бузите ми се омазняват не много но все пак се омазняват?Та много форуми прегледах и в интернет също а измиващите гелове но големи спорове и дискусии има.Някой казват че от един продукт са доволни други от същия тип кожа казват че не е много полезен защото доста изсушава и прочие?Според вас кой е най-добрия измиващ гел който не би ти изсушил кожата случайно или заради него да ти никнат пъпки и някакви дурги екстри?
За гел не знам, но аз си мия лицето с ексфолиант на Рефан.
Ето какво пише в сайта им
С масло от маслина и провитамин В5. Нежно отстранява замърсяванията по кожата, без да я изсушава. почиства порите в дълбочина, отстранява излишния себум и предпазва от образуването на комедони. Масло от маслина и провитамин В5 регенерират кожата и я хидратират.
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
Мхм.Според теб кое е по-добрия вариант измиващ гел или ексолиант този който ми казваш за рефан не звуци лошо ?Може ли линг към самия продукт?
Е то в техния сайт мн ясно, че ще го рекламират като най-хубавото и златно нещо в галактиката.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Дам, заповядай--> http://www.refanshop.bg/index.php?pa...emart&Itemid=1 ...Това ползвам аз, но то е за тяло попринцип. Ако искаш, виж това, което е за лице --> http://www.refanshop.bg/index.php?pa...emart&Itemid=1
Относно това, кое е по-добре - не знам, аз никога не съм ползвала гел. Преди ползвах ето това, и то е добро http://mipielsana.com/wp-content/upl...exfoliante.jpg
JoLLiE92, това е ясно, но аз го препоръчвам защото е хубаво.
Последно редактирано от Vivid : 11-02-2012 на 12:19
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
И аз като теб си бях взела на La Roche - измиващ гел за мазна и чувствителна кожа, тъй като си мислех, че понеже на носа ми е малко мазна кожата и като цяло съм с мазна кожа. Пълна трагедия - след 2-3 измвания като започнах да се беля, няма оправия. Постоянно се мазах с хидратиращи кремове, докато се оправя. Сега последно си взех на Lumene - освежаващ, почистваш гел за лице. Пише, че е за всеки тип кожа. И да ти кажа много добре ми действа. Да не говорим, че мирише жестоко. Пише, че е съдържа над 90% натурални съставки и е без парабени. Наистина си заслужала. Но е само гел, няма ексфолиращи частици. http://moiatakozmetika.mymall.bg/pro...asic-Blue.html
Ето така изглежда.
Този захарен ексфолиант за тяло на Рефан съм го пробвала и не беше нищо, ама нищо особено. За лице имам един на Нивеа с частички, който скоро свършва и мисля да си взема Гарниер Пюр с четката. Дали е хубав? Или да си взема пак Нивеа, че съм доволна.
П.с. за тяло използвам пила за петички, колкото и странно да звучи. Достатъчно ефикасен ексфолиант просто няма.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Предполага се да ти прави кожата по-мекичка като премахва мъртвия слой. Почиства и мирише хубаво са свойствата на душ-гела.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мога ли да си махам грима (и по очите) с термалната вода на Авен ?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
мацки, някоя да е виждала скоро по магазините ботушки тип Uggs, но на нормална цена? днес обиколих, по едно време ги бях гледала в мат стар-а, ама сега никъде не намерих :/
Откъде си? Тук има такива колкото си искашИ ще има повече като стане малко по-студено.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Миналата зима ходих с имитация за UGG, сега искам да си звема истинските, много ме радват <3![]()
Аз имам две имитации, някой ден ще си взема и истинските, но за момента са ми прекалено скъпи ;д
Моите бяха около 20 лвразбира се не стават за мокро време
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Имам въпрос: Вързаната коса запазва ли косата по-дълго време чиста?![]()