- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
от софияТА съм :Д
и на мен ми идват твърде скъпичко истинските, но ми харесва типът им, ще ми пасне точно на ежедневните пуловерчета и тн.
Ми зависи. Ако ще ги ползваш за мокро време вземи си хубави. Скъпи, от естествена кожа. Ако не- вземи си от 20 лв ;д Нямате ли магазин "обувки и дамски чанти на най-ниски цени" или нещо от типа? В Мегиас, паоло ботичели също има нещо ъг-подобно за около 50лв.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Искам да попитам какви грижи полагате за устната си хигиена? Изключвам дъвки и бонбони, не съм им привърженик. До скоро си ползвах само паста за зъби и вода за уста - сутрин и вечер. Но от няколко дена се почиствам и вечер с конец за зъби и се чувствам доста по-добре. Който ползва да каже всеки ден ли ползва и кога е най-подходящо? Ходите ли на зъболекар за почистване на плака, избелване и разни други процедури? Аз не съм пушач, но пия всеки ден кафета, минимум две. Знам, че са много вредни, но ме "поддържат", особено сега преди изпитите.
За избелване ще говоря с моята зъбарка скоро. Подозирам, че няма да е навита да ми направи. Плака и зъбен камък не съм махала.
Конците ги ползвам вечер преди лягане. Иначе дежурната четка+пародонтакс или сенсодин два пъти дневно.
Цвят на червилото? А списанието какви кинти е?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Дюд, не може да очакваш с весник за 1лв да ти дават червило клиник ;д тая моята малката спиралка въпросната, естествения размер е 50лв. моята е около 3-4 пъти по-малка от нея. Като за 8лв си е баш далаверка.
п.с. червилата на клиник са около 30-40 лв?!
Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-03-2012 на 12:02
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не съм го виждала, но в бг мама казват, че е това.
http://www.makeupalley.com/product/s...nique/Lipstick
Това го намерих из интернет за 18 долара. ;д Тея ог Грация как не фалират бе??
еми .. да по принцип, трябва да видиш цвета преди да си вземешно за спиралата гарантирам , че е страшна. И клиник са си добра марка.. Какво значи да " са на космични цени заради марката. " ?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Последно редактирано от kalpazanka : 11-03-2012 на 12:06
Друга ми беше идеята. Как могат Грация да подарят нещо, което само по себе си струва повече от 8лв.?
Те Клиник не са чааааак толкова велика марка, че да оскъпява. Не е като червило на Диор да си купиш примерно, дето е чиста изгъзица. Тая на Ести Лаудер спиралата мн хубава, но по принцип не бих дала 50лв за спирала. Иначе е много добра.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Поянкога имам чувството, че някои хора не можете да мислите.
Тия червилца и кремчета, които подаряват към списанието, са РЕКЛАМНА кампания и със сигурност нито Клиник, пък още по-малко Грация имат някакви загуби.
Другото което е, ако си купуваш Диор и Шанел не са 'изгъзици', плащаш И за качество
Няма да обсъждам това колко велика марка е Клиник, само ми е интересно колко сте запознати :Д
Edit: не разбрах, името на нюанса ли е Delovely ?
Едит2: да, името на нюанса е. :Д
Последно редактирано от PullMeCloser : 11-03-2012 на 12:27
Everything changes, but beauty remains ...
^PullMeCloser, фен съм на биокозметиката. Затова цените на Диор и Шанел не ми ги побира умът.
Те може да не са изгъзици, но там определено плащаш за името , а и не съм дорасла годините да си купувам червило Диор.
Рекламната кампания не им е много смислена, защото аз пак няма да си купя спиралката за 50 лв. , въпреки че много ми харесва.
Калпазанке, бях си купила някакъв фон-дьо-тен от магазин на рефан, не беше марка на рефан просто там се продаваше, който бил био. Беше хубавичък като за парите си, но миришеше определено не на био и ако ми попаднеше в очите щипеше like hell. Което не ми се случва с не-био фон-дьо-тени. Аз не разбирам от био и не знам доколко е бил био, просто ми направи впечатление.
Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-03-2012 на 12:31
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Те тая кампания не я правят за теб![]()
Добре тогава ми обясни кампанията с чантите? Кого рекламират тогава? И чантата не вярвам да е под 8лв ако я продават отделно.
няма да споря че повечето хора няма да си купят спирала за 50лв, колкото и да е хубава, това си е лично мое мнение.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чантите нито имам идея какви да били, нито нищо. Знам само за една, която по случайност и имам- обикновена плажна чанта от плат , на която пише Грация. Никого не рекламират, поддържат интереса към списанието си, а и чантата не е кой знае какво, че да е над 8лвЧисто и просто -реклама. Не се тревожи за тях, печалбите им са сигурни
![]()
Те никои чанти не са над 8лв като себестойност. Но в магазин ако ги продават по 20 могат да им вземат. Не виждам логиката в маркетинговия им ход, а ти се заяде леко![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хора кажете ми с какво да се мажа ли ддз и аз вече... Получиха ми се едни по-светли петна по кожата от крема на biotrade за акне.![]()