- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
^Или просто му кажи,че не искаш да се ваксинираш.На 16 си,би трябвало сама да решаваш какво да правиш.
Грешка. На 16 е, няма право да решава каквото и да е било сама.
Гледай това да не ти е основен аргумент.
На 16 е,ако иска може да каже на родителите си че няма желание да се ваксинира и ако проявяват поне малко респект към мнението на дъщеря си ще се откажат от идеята.При мен преди години беше същото,излезе някаква "чудна" ваксина и баща ми реши че трябва да ме ваксинират.Аз поговорих с него и му казах че не искам.Той се съгласи с мен,все пак това е моето тяло и моят организъм.
![]()
^Ваксината е подходяща и за момичета,които водят полов живот
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Къде в близост до станциите на метрото - Сердика, Вардар, Люлин, има ветеринарна аптека?
Как да направя очите си да изглеждат по-свежи? Промяната на веждите ще помогне ли
Някой да използва преса на iso beauty? От тези, на които им правят демонстрация по моловете.. Гледам, че са на по-достъпна цена, от колкото в сайта им...
http://prikachi.com/images/205/4394205a.jpg - Някой ползвал ли е този фон дьо тен?? Доволни ли е сте от него???
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Аз ако ще слагам молив, го слагам на горния клепач като очна линия, иначе не ми харесва.
Everything changes, but beauty remains ...
Само спирала за ежедневието по-семпло.
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Някой да знае къде има затворени, черни или бежови, обувки с цяла платформа?![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Не искам обувки от Ню Йоркър или Теранова, защото качеството е под всякаква критика... онзи ден гледах едни в Тели Уейл, обаче ме притеснява качеството, защото мисля че е горе/долу същото като на другите две марки. В Дайхман не съм гледала подробно, а в Паоло Ботичели няма каквото ми трябва.![]()
П.С. Да, от София съм.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Видях бежови обувки в Stradivarius, но макар марката никога да не ме е подвеждала, не мога да ти гарантирам... Обувки от магазини за дрехи принципно да им нямаш вяра.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Някой знае ли къде мога да намеря продукти нa Elea??
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
http://angelcosmetics.mymall.bg/brands/ELEA.html Онлайн ли искаш да пазаруваш?