.
Затворена тема
Страница 87 от 118 ПървиПърви ... 377783848586878889909197 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 151 до 2 175 от общо 2973

Hybrid View

Не ми харесва, както по-горе казаха доста е безлична...обикновена

Абсолютно не моят тип красота. В тялото изглежда хубава, но не се знае по тази снимка колко е играл Фотошопа. В лице е ужасна, безинтересна и има изражението на Кристен Стюърт. Изглежда все едно е умряла и някой просто я е позиционирал по този начин.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Добре, притесних се да не съм прекалено осъдителна, защото и на мен ми се видя обикновена. Не бих се обърнала след нея.
    Все още очаквам Кощрамба да дойде и да чете една лекция как нямаме вкус и как това е естествена красота и бла-бла.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не така, де. В крайна сметка всеки си има вкус и различно определение и представа за красотата.

Мацката не е сексапилна, не е чаровна, но има красиви черти. Вярно, леко скучни, но не е никак зле.
    Everything changes, but beauty remains ...

На мен ми е любопитно как точно момиче на 17 години става секссимвол? Има нещо много грешно в това.

Никой не е казал, че е грозна и че никой няма да я погледне. Но секссимвол? За Бога.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    Тялото й е хубаво,дори доста,но и в лице не е чак толкова зле,т.е. красива е,на първите снимки ( с малко грим ) изглежда по-детски,но когато е с опушен грим на следващите снимки много й променя лицето

Определено няма секс излъчването на Ким.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Бихте ли ми препоръчали марка на четка която според вас е добра ,ккато марка козметични продукти която смятате за добра?Тъй като има доста компании и и малко е трудничко да се намери свястна още повече като човек не е много наясно с нещата в моя случа

В какъв ценови диапазон? И четка за какво?
    Защото на MAC и Sigma всички казват, че са много добри и с тях няма да сбъркаш, но цените са космически.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Т'ва българките са много подли същества. Постоянно трябва да мрънкат, да се оплакват и да хулят някой. Нямали пари, ама всяка пуши по една кутия цигари на ден. Нямали пари, ама всяка има по два телефона с карти на различни абонати. Нямали пари, ама всяка има компютър/лаптоп. Направо ми иде да хвана някоя и да я джасна някъде :д И говоря така, защото не оценят нищо и само "плачат", а всъщност нещата са корено различни.

п.п. Темата е за бързи отговори хаха, съгласни ли сте или не, това е въпроса :Д просто ме дразнят все повече и повече някои индивиди...

Напълно съм съгласна, особено това за цигарите е супер дразнещо.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    миналия ден си взех ББ крем... вчера и днес го ползвах и го усещам на лицето си точно като фдт., имам кислороден фдт. и покривността им е еднаква,еднакво го чувствам на лицето,но може би ББ крема държи лицето ми хубаво по дълго време... имам склонна кум омазняване кожа и ако стоя много с фдт. омазняването не ми мърда за следващия ден и си купих на гарниер ББ за мазна кожа... ами да но го чувствам точно като фдт.,а не искам да си тормозя така кожата,защото колкото и да слагам изключително рядко фдт. после една седмица не мога да си оправя кожата ( омазнява се,все имам чувството че не е чиста и т.н.) та.... сигурни ли сте че ББ крема не запушва порите ? и някоя от вас,която всеки ден е с ББ крем по няколко часа - отразява ли се на кожата по някакъв начин ?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    миналия ден си взех ББ крем... вчера и днес го ползвах и го усещам на лицето си точно като фдт., имам кислороден фдт. и покривността им е еднаква,еднакво го чувствам на лицето,но може би ББ крема държи лицето ми хубаво по дълго време... имам склонна кум омазняване кожа и ако стоя много с фдт. омазняването не ми мърда за следващия ден и си купих на гарниер ББ за мазна кожа... ами да но го чувствам точно като фдт.,а не искам да си тормозя така кожата,защото колкото и да слагам изключително рядко фдт. после една седмица не мога да си оправя кожата ( омазнява се,все имам чувството че не е чиста и т.н.) та.... сигурни ли сте че ББ крема не запушва порите ? и някоя от вас,която всеки ден е с ББ крем по няколко часа - отразява ли се на кожата по някакъв начин ?
    ами аз също имам ББ крем за мазна кожа / моят е на Garnier/ и лично на мен ми се отразява много добре, ползвам го всеки ден и според мен е много по различно отколкото с фтд.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от doitlikeadude. Виж мнението
    ами аз също имам ББ крем за мазна кожа / моят е на Garnier/ и лично на мен ми се отразява много добре, ползвам го всеки ден и според мен е много по различно отколкото с фтд.
    благодаря,значи не съм сбъркала

anonymous708973
    Guest
    Момичета, имам леко странна молба.
    Трябва ми снимка в гръб на роклята на Елена (От "Вампирски дневници), епизод 7, сезон 4.
    Ето я в лице. Хабитуриентка съм тая година и се чудя как да си направя гърба на роклята, та тая много ми хареса, ама нещо не мога да изрежа снимка от самата серия. Хелп :д

Тези дантелените винаги съм ги свързвала със зима и нова година, не са ми летни рокли
    Случайно да е тази?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Не ме интересува дантелата, а начинът, по който е отрязан самият плат отзад.
    Щото аз исках гол гръб чак до дупето, ама не искам прибрано или гръцко деколте... а ако пусна и голямо деколте, става курвенско. Тая рокля имаше мааалко гол гръб, та с едно по-дълбочко деколте ще е тамън. Ама искам снимка.

виж ми пак коментара
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на monroe999
    Тотално се обърках, не мога да си съставя план за грижа за кожата на лицето и моля някой по-компетентен да ми помогне.

Ползвам гел и крем на Билка отскоро и мисля, че точно от тях кожата ми стана доста зле, не съм сигурна, но ще ги спра. Четох, че има доволни от гела на La Roche-Porsay, но мисля, че ще ми е малко скъпичък, тъй като ми трябват и нови крем и тоник. Но все пак - сваля и грима, нали? Ако реша да го взема, препоръки за по-евтини тоник и крем?
    Досега ползвах мицералната вода на Биодерма за почистване на грим, но не ме впечатли толкова, че да се изръся отново за нея.

ЕДИТ: Забравих да кажа, смесена кожа, на места суха след измиване, доста черни точки по носа и около него, тук-там някоя пъпка и имам някакви много мънички пъпчици и зачервявания.
    Последно редактирано от monroe999 : 12-01-2012 на 10:01

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    Тотално се обърках, не мога да си съставя план за грижа за кожата на лицето и моля някой по-компетентен да ми помогне.

Ползвам гел и крем на Билка отскоро и мисля, че точно от тях кожата ми стана доста зле, не съм сигурна, но ще ги спра. Четох, че има доволни от гела на La Roche-Porsay, но мисля, че ще ми е малко скъпичък, тъй като ми трябват и нови крем и тоник. Но все пак - сваля и грима, нали? Ако реша да го взема, препоръки за по-евтини тоник и крем?
    Досега ползвах мицералната вода на Биодерма за почистване на грим, но не ме впечатли толкова, че да се изръся отново за нея.

ЕДИТ: Забравих да кажа, смесена кожа, на места суха след измиване, доста черни точки по носа и около него, тук-там някоя пъпка и имам някакви много мънички пъпчици и зачервявания.
    Ивостин са хубави.
    Медицинска козметика са,сравнително евтини. Аз имам техен гел за лице,който дори скоро свършва и съм много доволна Няма да ти го показвам,защото е за суха кожа.
    За смесена/мазна кожа имат серия Purritin.
    Ето линк към нещата. http://apteka.framar.bg/%D0%BF%D1%80...D1%8F/purritin
    За крем може да погледнеш Акне аут,но хидратиращия. http://biotrade.bg/acne-out/acne-out...p=48&l=1&id=52

А за почистване на грим пяната на Нивеа. Няколко съфорумки я харесват много.
    Май е това

Ами четка за очи за сенки.Видях в момента една статитя където се говореше за различните видове четки и останах за гръмната не знаех че толкова много видове четки има за едни сенки струва ми се прекалено сложно оно поне ще се пробвам да опитам макар че резултата никак няма да е добър тъй като съм зле в това.А относно цените на цетките и на козметиката да искам козметиката и четката да са качествени естествено но да са в нормални цени да не са прекалено високи защото нямам въжможност да ти давама луди пари за това.И ако някой да ми обясни ка ксе борави с тези четки за очи защото като гледам всяка от 4 четки е за нещо конкретно не съм много добра в термините?И друго вие каква марка козметика ползвате и ще доволни говоря като напрамирен марка сенки ,спирала,гланц,коректор от този софт неща? А и някаква добра основа за сенки да ми кажете?

Абе остави ги ти статиите. Пробваш и каквато четка ти е най-удобна такава ползваш. Не е казано, че трябва да имаш всяка една четка на света. Например ако не ползваш гел очна линия защо ти е такава четка? Ако си търсиш четки за очи ти препоръчвам да започнеш със сетовете на Ecotools. А ако ти се занимава, в ebay същите сетове са и на доста по-ниски цени от колкото по магазините тука. Като цяло основните четки, които ти трябват е една за нанасяне на сенките и една за преливане. Като аз за нанасяне използвам две различни четки да тъмни и светли цветове, защото иначе се зацапват.
    За въпроса ти от каква марка козметика сме доволни - тук две мнения рядко има. Например аз съм страшно доволна от една спирала на Rimmel, а в интернет прочетох тонове негативни ревюта за нея. Ако те интересува конкретно от някой продукт дали сме доволни ще има повече смисъл. За база за сенки, аз лично ползвам Etude House и за цената си ми върши невероятна работа! Чела съм много позитивни мнения и за базата на ArtDeco.

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Според мен, не са ти нужни много четки.Аз лично имам само 1 четка, защото попринцип си нанасям сенките с пръсти.Ето тази е четката https://lh4.googleusercontent.com/-_...Eyes+Brush.jpg Чувала съм доста добри отзиви за тази база https://lh4.googleusercontent.com/-_...Eyes+Brush.jpg Коректор зависи дали искаш за пъпчици или за тъмно кръгове.Ако е за тъмни кръгове по-добре се насочи към течен.Аз ползвам този http://beautyshop.bg/userfiles/produ..._2582_3428.jpg. Марките сама трябва да си избереш, не знаем какво точно ще ти хареса.

Здравейте . Скоро ще се събираме класа за Коледа и се чудех какъв грим да си сложа . Със сигурност ще имам спирала и гланц , но една приятелка ми предложи да си сложа пудра . Моята кожа е доста светла и мазна и имам тук таме някоя пъпчица и доста петънца по бузите , та се чудех дали наистина да не си взема пудра , но въпроса ми е дали да е с цвят или безцветна . Както казах кожата ми е светла и не искам ако е цветна да не ми съвпада с цвета накожата и да стане супер смешно , но пък ако е безцветна хубавото е че ще матира кожата и няма да блести но пък петънцата от пъпки ще си личат . Та затова реших да питам някой по-компетентен и запознат с тези неща . Моля ви дайте ми съвет каква да си взема и ако може да ми кажете колко долу горе струват пудрите , коя марка е хубава ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си