.
Затворена тема
Страница 88 от 118 ПървиПърви ... 387884858687888990919298 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 176 до 2 200 от общо 2973

Hybrid View

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от Ninitoo Виж мнението
    Здравейте . Скоро ще се събираме класа за Коледа и се чудех какъв грим да си сложа . Със сигурност ще имам спирала и гланц , но една приятелка ми предложи да си сложа пудра . Моята кожа е доста светла и мазна и имам тук таме някоя пъпчица и доста петънца по бузите , та се чудех дали наистина да не си взема пудра , но въпроса ми е дали да е с цвят или безцветна . Както казах кожата ми е светла и не искам ако е цветна да не ми съвпада с цвета накожата и да стане супер смешно , но пък ако е безцветна хубавото е че ще матира кожата и няма да блести но пък петънцата от пъпки ще си личат . Та затова реших да питам някой по-компетентен и запознат с тези неща . Моля ви дайте ми съвет каква да си взема и ако може да ми кажете колко долу горе струват пудрите , коя марка е хубава ?
    Еми пак аз ще отговоря
    Аз съм с Крем пуфф на Макс Фактор.От някъде половин месец съм с нея и много я харесвам.Покрива добре като за пудра,издържа цял ден (поне при мен),казаха ми,че матирала много добре (но аз не мога да кажа нищо,защото кожата ми е суха) и е около 10-12лв,а е количеството е много голямо-21гр (обикновените пудри са по 9-14гр)
    Обаче има един недостатък-ароматът. Ужасен е..докато я слагам съм някаква отвратена,но пред останалите й плюсове той е почти незначим. Относно цветовете-в ДМ са страшно малко,но пообиколи в другите вериги магазини.Аз отначалото мислих от ДМ да си я купувам,но видях един друг магазин с щанд на МФ и там имаше огромен избор от цветове.
    Ако са ти толкова видими пъпкитер и петната си вземи и коректор.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Момичета имам въпрос,който за някои сигурно ще се стори елементарен,нооо нямам опит с тия неща
    Преди години си пробих ушите,нооо оная идиотка (без извинение) ми направи дупките криви,а като за капак ми се възпалиха ушите,та махнах обеците за постоянно ... Днес реших,че е време да започна отново да нося и съм решила тия дни да отида да си направя нова дупка за да "поправя" стореното от предния път ...
    Тааа въпроса ми е с какво да я промивам,защото предишния път (до колкото помня,беше отдавна) не промивах с нищо и бях получила доста сериозно възпаление (дали само от бактерия или и от алергична реакция,защото по принцип мога да нося само сребро и злато - не знам),което не искам да се повтори ... Четох в нета за физиологичен разтвор,за Гентамицин и други антибиотици,за антибактериален сапун и прочие,но предпочитам да чуя и мнението на съфорумниците с опит
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    физиологичен разтвор
    можеш и с вазелин чат-пат (така правих с хеликса)
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Злато и сребро за нова дупка - не. Купи си титан. Да те пробиват с игла, не с пистолет. Проминаване с физиологичен разтвор две седмици и мазане с вазелин или друга маз, но не антибиотична. Не сваляш обецитите да ги почистваш, а само с памук минаваш и е добре да си ги въртиш.

На мен с пистолет са ми пробивали ушите и (доколкото помня) не ме боля нищо и нямаше никакъв проблем. Специално за мекото на ушите май е по-добре с пистолет. Поне според моя беден опит : )
    п.с. бяха ми дали медицински обици, където ме пробиваха, да ги нося две седмици до месец и после вече сложих златни като малка, сега нося всичко.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на monroe999
    fizzyg, благодаря ти за изчерпателния отговор, може би се насоча за гела към IWOSTIN за мазна кожа, но той май е за доста по-проблемна кожа от моята, но иначе някой ползвал ли го е? почиства ли черните точки?
    а за кремовете Акне Аут съм чувала и лоши мнения (май?)

а нещо за тонизиране на кожата?

също така пилинг/ексфолиране как си правите? аз имам един гел на Регал, но не ми харесва особено

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Изпробван домашен ексфолиант за лице да ми кажете ? (: Кожата ми е суха към смесена.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    fizzyg, благодаря ти за изчерпателния отговор, може би се насоча за гела към IWOSTIN за мазна кожа, но той май е за доста по-проблемна кожа от моята, но иначе някой ползвал ли го е? почиства ли черните точки?
    а за кремовете Акне Аут съм чувала и лоши мнения (май?)

а нещо за тонизиране на кожата?

също така пилинг/ексфолиране как си правите? аз имам един гел на Регал, но не ми харесва особено
    Прочети тук мнение за гела: http://bygabriela24.blogspot.com/201...l#comment-form

А за тоник - Ивостин имат от същата серия тоник .. Но хич ме няма точно за тоници,някой по-компетентен да се изкаже,моля.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Благодаря,момичета Дано този път нещата минат добре и ушите ми да приемат добре обеците,че ми писна да нося само такива с клипс (пуста женска суета)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Благодаря,момичета Дано този път нещата минат добре и ушите ми да приемат добре обеците,че ми писна да нося само такива с клипс (пуста женска суета)

Предполагам го знаеш, но винаги като си слагаш нови обици ги промивай с ракия!
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Здравейте ! Бихте ли ми дали няколко съвета за подарък за Коледа на момче ?? Ще ви опиша ситуацията за да имаге г/д някаква представа. Момчето е на 16 , не обича да му се подаряват дрехи или обувки, часовници има поне 10, така че и този вариант отпада ! Интерсува се от история,слуша метъл и това общо взето! Искам да е нещо оригинално, защото отскоро и пеем заедно, а и 15 дена след Коледа има рожден ден :дд Ще съм ви много благодарна ако дадете предложение или споделите вие каква изненада сте правили на най-добър приятел ! Благодаря предварително !

Цитирай Първоначално написано от Vilinkata_ Виж мнението
    Здравейте ! Бихте ли ми дали няколко съвета за подарък за Коледа на момче ?? Ще ви опиша ситуацията за да имаге г/д някаква представа. Момчето е на 16 , не обича да му се подаряват дрехи или обувки, часовници има поне 10, така че и този вариант отпада ! Интерсува се от история,слуша метъл и това общо взето! Искам да е нещо оригинално, защото отскоро и пеем заедно, а и 15 дена след Коледа има рожден ден :дд Ще съм ви много благодарна ако дадете предложение или споделите вие каква изненада сте правили на най-добър приятел ! Благодаря предварително !
    някаква книга/енциклопедия или диск с музика, това бяха първите неща, за които се сетих, веднага след като прочетох поста ти

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Момичета спешно ми трябва сайт където мога да си правя колажи със снимки ,защото програма не ми се инсталира,знаете ли такъв ????
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Пантерката
    http://www.amazon.com/gp/product/B00...&tag=w0c585-20

Wwowoowow, picmonkey.com
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Благодаря,Благодаря,Благод аря !!! ^_^
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

ами нямам възможноста в момента да дам 40лв. за гел и тоник и отделно още неща.................

Супер фен Аватара на girl91
    Някой има ли представа как се наричат на английски тези ролки за да ги потърся в интернет?

Мега фен Аватара на dirtyyy
    http://www.bgstuff.net/za-jenata/die...-kiselo-mlyako

момичета, въпрос.
    какво мислите за тази диета?

Изглежда ми покъртително гадна. И гЛадна.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Аз глада ще го издържа, но ако някой разбира от групите храни които са съчетани..

Всичко е протеини, варената храна е хубава( разбирай - полезна), зеленчуците окей, изключили са банани и грозде - перфектно. Само че ще ми е адски невкусно, освен това предпочитам промяна в храненето, не краткосрочна диета и после гъчене с макдоналдс Вместо това можеш да се стараеш да се храниш полезно по принцип, не една седмица глад само.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Използвам една много хубава чеа пластмасова диадема но ми е страшно неудобно много ми убива на ушите като цяло с всички такива диадеми ми се сткрашно неудбни.Може ли да ми кажете сайт български където продават диадеми които да са удобни за носене които да не убиват?

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    От къде мога да си намеря кожен клин? да не е много скъп..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си