- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Здравейте момичета. Искам да попитам за брокат за очи/сребърен и златен/ на по-нормална цена. Уловката е, че искам да е на марка, която НЕ тества върху животни. Някаква алтернатива на тези на NYX.
Пример за марки- essence, wet n wild, kat von d, oriflame, sephora cosmetics, tarte, hello kitty, isa dora
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Есенс имат нова колекция и са пуснали пигменти.Не знам дали те устройват http://3.bp.blogspot.com/-KDZrfG1AjO...olour-arts.jpg
Аз си купих сребърен брокат от книжарница.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Да. Но той е доста по-едър от пигмент. Като тези, които слагат на коледните картички. Но си е напълно безвреден за кожата, така че няма проблем. Всъщност и за нокти може да се ползва, но аз не съм пробвала.
И как по-точно се ползват тези пигменти?
Everything changes, but beauty remains ...
Не съм използвала,не мога да ти кажа,но си имат база за сенки от новата серия и един апликатор.. . Могат в едни безцветни лакове (пак от серията) да се слагат за постигане на желания цвят,на устни може.
Ето за какво говоря: http://www.youtube.com/watch?v=vN5D8Q_819s
Говоря специално за очите. С каква четка се нанасят, пък и това прахообразно чудо не хвърчи ли навсякъде?
Във видеото е показан апликатора. Иначе да,май хвърчи .. обаче като гледам суочове на цветовете ми изглеждат много пигментирани.
То това си е най-обикновен апликатор... А стават ли за очна линия, интересно ми е... Има готини цветове.
Лили или ДМ е по-изгодно като цени?или елитис или нещо друго???
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пигментите май се нанасят с намокрена четка, ама пак има вероятността да се омажеш и да лъснеш като Едуард. Затова първо се слага грима на очите и после на самото лице, за да може да се избърше. Абе играчка си е, нищо че уж са по-трайни.
В Лили е по-евтино сякаш.
Момичета имам нужда от помощ. Опитвам се да си определя точно цветът на кожата. Имам голям проблем с намирането на продукти за светла кожа и ми писна да купувам разни неща, които накрая все се оказват, че пак са с 1-2 тона по-тъмни. Някъде в интернет има ли как да видя? Подтонът ми е неутрален иначе.
Според мен в елитис е най-евтино.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Таа въпросът ми е много важен от няколко дена и ще съм изключително благодарна, ако някой ми отговори
Трябва да нося очила по принцип, но се спрях на лещи. Безцветни са и на мен лично много ми харесват. Мнения за тях ? Някакви недостатъци и такива неща ? ..
Доколкото знам, първо е препоръчително да сложиш очила, а не направо лещи.. А пък дори и лещи да сложиш, очилата ще са ти нужни, защото лещите е хубаво да ги носиш възможно за най-кратко. Иначее, аз съм с безцветни и нямам оплаквания (в началото ще ти е трудно да ги сложиш, но бързо се свиква) За недостатъци също не се сещам ;д