.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2973

Hybrid View

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    И аз съм се замисляла дали да си поръчам версачето от сайта които калпазанка даде, но се чудя като ще е менте ( защото 100% е ), не е ли по добре имитацията на Рефан? От тях поне съм доволна и са трайни. Вие как мислите?

Абсолютно по-добре Рефан!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Те имат една специфична, задушлива нотка, мн са гадни. По- добре да си събереш 100лв и да си купиш един хубав парфюм отколкото 5 на Рефан... Освен това с нормалните парфюми няма нужда да се пръскаш през 2ч, така че не излиза много по- скъпо. За разлика от нашата "пазарна икономика", стратегиите на запад са по- ориентирани към потребителя и нуждите му, та по празниците има доста намаления и можеш да си вземеш хубаво парфюмче на г/д сносна цена, а не за 200лв от мола...

Примерно http://www.fragrancex.com/products/_..._products.html , а е много хубав парфюм, няма нищо общо с онази водичка, която също под път и над път я иам- Eclat D'arpege

Oхх, трябва да си отворим парфюмна темичка (blush)
    Последно редактирано от therichbitch : 08-21-2012 на 23:50

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Те имат една специфична, задушлива нотка, мн са гадни. По- добре да си събереш 100лв и да си купиш един хубав парфюм отколкото 5 на Рефан... Освен това с нормалните парфюми няма нужда да се пръскаш през 2ч, така че не излиза много по- скъпо. За разлика от нашата "пазарна икономика", стратегиите на запад са по- ориентирани към потребителя и нуждите му, та по празниците има доста намаления и можеш да си вземеш хубаво парфюмче на г/д сносна цена, а не за 200лв от мола...

Примерно http://www.fragrancex.com/products/_..._products.html , а е много хубав парфюм, няма нищо общо с онази водичка, която също под път и над път я иам- Eclat D'arpege

:Д Нали! Аз бях пуснала, но никой не пишеше и замина на задните страници. :\
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението

Не,не ме разбра,хаха. Имах предвид м/у този неизвестен сайт и Рефан,Рефан е по-добър избор.
    Иначе е ясно,че оригиналите са къде,къде по-хубави.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Подкрепям с 2 ръце и 2 крака!
    Много са издръжливи, имат много голям набор от аромати, леки, тежки, според предпочитанията и са на достъпни цени! ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си