.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2973

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Какви са цените на комплектите за маникюр, ония малките с пила и разните други принадлежности. И също една нормална пила на каква цена е?

Нуждая се от спешни отговори, тъй като ще отида до магазин за козметика и се чудя още.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Какви са цените на комплектите за маникюр, ония малките с пила и разните други принадлежности. И също една нормална пила на каква цена е?

Нуждая се от спешни отговори, тъй като ще отида до магазин за козметика и се чудя още.

За комплектите не знам,но една пила е около 2-3лв,зависи от вида и марката.

метална, стъклена, кристална, пластмасова(или от какъвто там материал са направени шарените) ?
    препоръчвам ти стъклените и кристалните, по 5-6-7 лв. са и специфичното при тях е, че се мие с вода след употреба
    пък комплектчета има и в магазините за един лев, но там не са особено надеждни. Но и не мисля, че имаш нужда от такъв. По-добра идея е да си купиш всичко поотделно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest

Има всякакви.
    Виждала съм комплект, който струва 85 лв, а е съставен от супер малка пиличка, ножичка за маникюр и пинцета (която аз имам). Виждала съм и комплекти от по 100 неща, които струват по 10 лв. Купи си ги отделно.
    Една картонена пила е около 2-3 лв, а стъклените варират много. Има по 2, има и по 20.

ВЪПРОС: Някоя поръчвала ли е от "Поръчки на дрехи от Англия" (вижте във фейсбук)?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си