.
Затворена тема
Страница 86 от 119 ПървиПърви ... 367682838485868788899096 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 126 до 2 150 от общо 2974
    Повече от фен Аватара на mkio
    Искам да си разделя асиметричния бритон на две, като двете страни да са от двете страни на лицето, за да стой подобно на това: http://www.bulnews.com/wp-content/up...HjQjePCDv4.jpg
    но като я изправя щръква, да я навия с преса изобщо не успявам. Ще се радвам, ако някой може да ми обясни как става

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Слагаш малко пяна, разресваш и навиваш с пресата навън.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Тва мога да го докарам с фалшименто Буржоа. Ще се разтърся из постовете за снимка.

Ето снимка на ментака http://prikachi.com/images.php?images/992/4746992f.jpg понастоящем вече в насипно състояние. Общо взето се чудя да му дам ли направление в посока коша за боклук или да си го доизползвам...
    И на Буржоа ли има вече ментета? Шокирана съм.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на fizzyg
    Сега като казахте менте на Буржоа и се сетих,че преди около 2 седмици в един обикновен козметичен магазин мярнах една спирала,досущ като една на Буржоа и беше 3-4лв и аз се учудих доста и като я загледах-пълен ментак. Значи вече очаквам да видя менте и на Импала! Не,че качеството на Буржоа има дори капка общо с това на Импала,далеч не,но като гледам колко им е долно нивото на ''производителите''..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Добре де, наясно съм, че има, обаче ми е непонятно...това е марка, която е евтина принципно, не разбирам логиката. Калпазанке, според мен директно го хвърляй това и си купи 'истински' :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Здравейте ! Искам да попитам за тривитаминола има ли действие и странични ефекти и горе-долу колко време се държи ?

Супер фен Аватара на girl91
    ^ Като го използвах косата ми се омазни, въпреки че измивах обилно и не прекалявах с маските, и даже след като го спрях не успя да се оправи. Но има много доволни от Тривитаминола. Аз някакво подхранващо действие не видях.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Някой да знае къде във Варна правят тениски с картинка по твой избор? Трябва ми място, където да могат да направят картинката по - голяма от А4. Харесах си тениски от един сайт, но си нямам на идея колко ще ми излезе доставката, а и нямат XS и търся резервни варианти.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Някой да знае къде във Варна правят тениски с картинка по твой избор? Трябва ми място, където да могат да направят картинката по - голяма от А4. Харесах си тениски от един сайт, но си нямам на идея колко ще ми излезе доставката, а и нямат XS и търся резервни варианти.
    имаше преди един специален магазин за това, но го затвориха май. питай по фотота мисля, че правят. В Пикадили в което има фото пробвай (не кабинка - а фото)
    Мисля, че тениската си я носиш ти ?? Не е ли така? Не съм информирана
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Сега питах майка ми, тениската мога да си я нося аз или да си взема от тях /правят 3 лева намаление/. Това е за Мол Варна. Иначе искам да стане нещо такова https://akumuink.com/image/cache/dat...e2-568x900.jpg но не ми се вярва да се получи.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    За да не спамя повече във Всичко за косата...
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Точно това направих и аз, после трябваше да се къпя пак, защото не можах да я измия.
    Който си търсеше светъл BB крем, от азиатските има много много добри попадения за хора като нас със по-светла
    кожа. Ако можеш да пазаруваш през ebay те съветвам да си поръчаш мостри и да пробваш.
    По този въпрос намерих http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688928.0;all , тези на Nars са хубави, но не знам къде да ги пробвам и изобщо заслужава ли си. Коректор няма ли да е по - добра идея? Да знаете някакви светли коректори?

На мен коректорът на Maybelline Afiinitone 02 ми беше добре.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мерси...има ли ги в ДМ?

Аз точно там го пробвах, но не съм го купувала и не знам дали е хубав.

Абе момичета,къде се продава и декоративната козметика на Yves Rocher? Никъде не съм виждала.. Главно за Стара Загора и Варна се интересувам.

^Тези са ни ги давали за пример по маркетинг като компанията платила най-голяма глоба за незаконни действия ;д Смисъл като корпорация, не че нещо вредно са сложили в продуктите и са ги осъдили.
    Иначе ако случайно имаш път към Варна, трябва да има в Клео или Таис, но не идвай специално за това, не съм сигурна
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Да,ще имам път,затова си търся дестинации.

Съдили, съдили, обаче за целия ми осъзнат живот не съм ползвала по-хубави, качествени и дълготрайни парфюми... жалко.

Аз да питам по аптеките продават ли Арника?;d

Evidence-а ли ти е любим? На мен ми дадоха тестерче веднъж,хареса ми аромата му,но за трайност не мога да кажа нищо,защото не разчитам на тези напоени кърпички

Mмм май го имах, имаше един нещо арабско, сми шишенцето беше в такава форма и беше страхотен, както и един с бамбук, но да, стига спамих

anonymous708973
    Guest
    http://www.youtube.com/watch?v=Iu3MD...feature=g-high
    Какво е това, с което си прави косата някъде около 05.10? Уникално е! Много ми харесва ефектът.

Това не е ли ретро преса?

anonymous708973
    Guest
    Не.
    Това е ефектът с ретропреса - http://static.vsichkioferti.bg/uploa...5c61539bf1.jpg.
    Тя просто завива крайчетата, не е с преса за изправяне, не е ретро преса, ама...

Изключително дебела преса? Ефектът е много як, ама дали не изгаря твърде много? Косата и не ми изглежда особено здрава ..
    Може да е ретро преса, лъзгана по косата като преса?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Калпазанке, ако видиш това, знам, че харесваш натуралната козметика и да не даваш милиони за нея http://grabo.bg/mineralna-kozmetika-...-simple-04ufzv
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове