.
Затворена тема
Страница 87 от 119 ПървиПърви ... 377783848586878889909197 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 151 до 2 175 от общо 2974
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не.
    Това е ефектът с ретропреса - http://static.vsichkioferti.bg/uploa...5c61539bf1.jpg.
    Тя просто завива крайчетата, не е с преса за изправяне, не е ретро преса, ама...
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ER-BR-1710-HCD С подобна на тази маша. Била много по-удобна за правене на букли.. Но иначе не съм пробвала;д
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Калпазанке, ако видиш това, знам, че харесваш натуралната козметика и да не даваш милиони за нея http://grabo.bg/mineralna-kozmetika-...-simple-04ufzv
    Мило пиленце, благодаря ти
    Абонирана съм за всякакви сайтове

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Здравейте ! Искам да ви попитам кое да си взема за гъстота , бърз растеж на косата - стимуланта на Икаров или тривитаминол ? Моля , спешно ми е , помощ !

Голям фен Аватара на monroe999
    и двете, уж тривитаминолът бил с по-голям ефект, но при някои не действа добре, даже зле, при някои пък маслото дава бързи резултати, пробвай с едно от дветe
    тривитаминолът задължително в домашна маска, или 2 пъти седмично с по една лъжица или веднъж седмично по две, надей да прекаляваш, да не ти опада косата
    аз не прекалявах например, но не ми хареса как ми действаше на косата

ако имаш още въпроси, най-добре питай в темата "всичко за косата"

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ER-BR-1710-HCD С подобна на тази маша. Била много по-удобна за правене на букли.. Но иначе не съм пробвала;д
    Дададададад, благодаряяя <333

anonymous708973
    Guest
    http://div.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%86%D0%...ht.chicks.html

Тази според вас красива ли е/секссимвол ли е?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Трите Кардашиян са ми много по-секси от тая :д Тази даже е няква обикновена, няма даже и секси излъчване...

Мега фен Аватара на strawberry88

Има хубаво тяло, но в лицето не е нищо особено според мен.

Безлична и безформена ми идва. Баси липсата на талия.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Ако съм мъж, ще ми падне.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не е лошо момичето, хубава е и в лице и в тяло, но ми е безлична. Има момичета, които не мога да откъсна поглед от снимките им, но в тази няма никакъв магнетизъм. Така че сексимвол със сигурност не е според мен.

Не ми харесва, както по-горе казаха доста е безлична...обикновена

Абсолютно не моят тип красота. В тялото изглежда хубава, но не се знае по тази снимка колко е играл Фотошопа. В лице е ужасна, безинтересна и има изражението на Кристен Стюърт. Изглежда все едно е умряла и някой просто я е позиционирал по този начин.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Добре, притесних се да не съм прекалено осъдителна, защото и на мен ми се видя обикновена. Не бих се обърнала след нея.
    Все още очаквам Кощрамба да дойде и да чете една лекция как нямаме вкус и как това е естествена красота и бла-бла.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не така, де. В крайна сметка всеки си има вкус и различно определение и представа за красотата.

Мацката не е сексапилна, не е чаровна, но има красиви черти. Вярно, леко скучни, но не е никак зле.
    Everything changes, but beauty remains ...

На мен ми е любопитно как точно момиче на 17 години става секссимвол? Има нещо много грешно в това.

Никой не е казал, че е грозна и че никой няма да я погледне. Но секссимвол? За Бога.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    Тялото й е хубаво,дори доста,но и в лице не е чак толкова зле,т.е. красива е,на първите снимки ( с малко грим ) изглежда по-детски,но когато е с опушен грим на следващите снимки много й променя лицето

Определено няма секс излъчването на Ким.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Бихте ли ми препоръчали марка на четка която според вас е добра ,ккато марка козметични продукти която смятате за добра?Тъй като има доста компании и и малко е трудничко да се намери свястна още повече като човек не е много наясно с нещата в моя случа

В какъв ценови диапазон? И четка за какво?
    Защото на MAC и Sigma всички казват, че са много добри и с тях няма да сбъркаш, но цените са космически.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Т'ва българките са много подли същества. Постоянно трябва да мрънкат, да се оплакват и да хулят някой. Нямали пари, ама всяка пуши по една кутия цигари на ден. Нямали пари, ама всяка има по два телефона с карти на различни абонати. Нямали пари, ама всяка има компютър/лаптоп. Направо ми иде да хвана някоя и да я джасна някъде :д И говоря така, защото не оценят нищо и само "плачат", а всъщност нещата са корено различни.

п.п. Темата е за бързи отговори хаха, съгласни ли сте или не, това е въпроса :Д просто ме дразнят все повече и повече някои индивиди...

Напълно съм съгласна, особено това за цигарите е супер дразнещо.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    миналия ден си взех ББ крем... вчера и днес го ползвах и го усещам на лицето си точно като фдт., имам кислороден фдт. и покривността им е еднаква,еднакво го чувствам на лицето,но може би ББ крема държи лицето ми хубаво по дълго време... имам склонна кум омазняване кожа и ако стоя много с фдт. омазняването не ми мърда за следващия ден и си купих на гарниер ББ за мазна кожа... ами да но го чувствам точно като фдт.,а не искам да си тормозя така кожата,защото колкото и да слагам изключително рядко фдт. после една седмица не мога да си оправя кожата ( омазнява се,все имам чувството че не е чиста и т.н.) та.... сигурни ли сте че ББ крема не запушва порите ? и някоя от вас,която всеки ден е с ББ крем по няколко часа - отразява ли се на кожата по някакъв начин ?

anonymous708973
    Guest
    Момичета, имам леко странна молба.
    Трябва ми снимка в гръб на роклята на Елена (От "Вампирски дневници), епизод 7, сезон 4.
    Ето я в лице. Хабитуриентка съм тая година и се чудя как да си направя гърба на роклята, та тая много ми хареса, ама нещо не мога да изрежа снимка от самата серия. Хелп :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си