- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ER-BR-1710-HCD С подобна на тази маша. Била много по-удобна за правене на букли.. Но иначе не съм пробвала;д
Момиче ^^
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Здравейте ! Искам да ви попитам кое да си взема за гъстота , бърз растеж на косата - стимуланта на Икаров или тривитаминол ? Моля , спешно ми е , помощ !
и двете, уж тривитаминолът бил с по-голям ефект, но при някои не действа добре, даже зле, при някои пък маслото дава бързи резултати, пробвай с едно от дветe
тривитаминолът задължително в домашна маска, или 2 пъти седмично с по една лъжица или веднъж седмично по две, надей да прекаляваш, да не ти опада косата
аз не прекалявах например, но не ми хареса как ми действаше на косата
ако имаш още въпроси, най-добре питай в темата "всичко за косата"
http://div.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%86%D0%...ht.chicks.html
Тази според вас красива ли е/секссимвол ли е?
Трите Кардашиян са ми много по-секси от тая :д Тази даже е няква обикновена, няма даже и секси излъчване...
Безлична и безформена ми идва. Баси липсата на талия.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не е лошо момичето, хубава е и в лице и в тяло, но ми е безлична. Има момичета, които не мога да откъсна поглед от снимките им, но в тази няма никакъв магнетизъм. Така че сексимвол със сигурност не е според мен.
Не ми харесва, както по-горе казаха доста е безлична...обикновена
Абсолютно не моят тип красота. В тялото изглежда хубава, но не се знае по тази снимка колко е играл Фотошопа. В лице е ужасна, безинтересна и има изражението на Кристен Стюърт. Изглежда все едно е умряла и някой просто я е позиционирал по този начин.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Добре, притесних се да не съм прекалено осъдителна, защото и на мен ми се видя обикновена. Не бих се обърнала след нея.
Все още очаквам Кощрамба да дойде и да чете една лекция как нямаме вкус и как това е естествена красота и бла-бла.
Не така, де. В крайна сметка всеки си има вкус и различно определение и представа за красотата.
Мацката не е сексапилна, не е чаровна, но има красиви черти. Вярно, леко скучни, но не е никак зле.
Everything changes, but beauty remains ...
На мен ми е любопитно как точно момиче на 17 години става секссимвол? Има нещо много грешно в това.
Никой не е казал, че е грозна и че никой няма да я погледне. Но секссимвол? За Бога.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Тялото й е хубаво,дори доста,но и в лице не е чак толкова зле,т.е. красива е,на първите снимки ( с малко грим ) изглежда по-детски,но когато е с опушен грим на следващите снимки много й променя лицето![]()
Определено няма секс излъчването на Ким.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Бихте ли ми препоръчали марка на четка която според вас е добра ,ккато марка козметични продукти която смятате за добра?Тъй като има доста компании и и малко е трудничко да се намери свястна още повече като човек не е много наясно с нещата в моя случа
В какъв ценови диапазон? И четка за какво?
Защото на MAC и Sigma всички казват, че са много добри и с тях няма да сбъркаш, но цените са космически.
Т'ва българките са много подли същества. Постоянно трябва да мрънкат, да се оплакват и да хулят някой. Нямали пари, ама всяка пуши по една кутия цигари на ден. Нямали пари, ама всяка има по два телефона с карти на различни абонати. Нямали пари, ама всяка има компютър/лаптоп. Направо ми иде да хвана някоя и да я джасна някъде :д И говоря така, защото не оценят нищо и само "плачат", а всъщност нещата са корено различни.
п.п. Темата е за бързи отговори хаха, съгласни ли сте или не, това е въпроса :Д просто ме дразнят все повече и повече някои индивиди...
Напълно съм съгласна, особено това за цигарите е супер дразнещо.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
миналия ден си взех ББ крем... вчера и днес го ползвах и го усещам на лицето си точно като фдт., имам кислороден фдт. и покривността им е еднаква,еднакво го чувствам на лицето,но може би ББ крема държи лицето ми хубаво по дълго време... имам склонна кум омазняване кожа и ако стоя много с фдт. омазняването не ми мърда за следващия ден и си купих на гарниер ББ за мазна кожа... ами да но го чувствам точно като фдт.,а не искам да си тормозя така кожата,защото колкото и да слагам изключително рядко фдт. после една седмица не мога да си оправя кожата ( омазнява се,все имам чувството че не е чиста и т.н.) та.... сигурни ли сте че ББ крема не запушва порите ? и някоя от вас,която всеки ден е с ББ крем по няколко часа - отразява ли се на кожата по някакъв начин ?
Момичета, имам леко странна молба.
Трябва ми снимка в гръб на роклята на Елена (От "Вампирски дневници), епизод 7, сезон 4.
Ето я в лице. Хабитуриентка съм тая година и се чудя как да си направя гърба на роклята, та тая много ми хареса, ама нещо не мога да изрежа снимка от самата серия. Хелп :д