.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2973

Hybrid View

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    И аз искам да питам нещо: от известно време след като ям и ми се догадва /изобщо има ли такава дума?/. Отшумява за 30 сек., не повръщам, но е дразнещо. Примерно ям спагети и вече усещам, че съм се наяла и тръгвам да си нося чинията към кухнята, но по пътя адски ми се гадни. Това минава, но известно време не обичам да ми се говори за храна. Има ли други, на които им се е случвало? Вече взех да се притеснявам....
    Доста е относително...
    Ядеш ли бързо?Какво правиш преди да ядеш?На първото ядене ли ти се случва или на вечеря,дай повече инфо.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Доста е относително...
    Ядеш ли бързо?Какво правиш преди да ядеш?На първото ядене ли ти се случва или на вечеря,дай повече инфо.
    Според мен си ям с нормално темпо. Иначе си мия ръцете, вземам си нещо за пиене и почвам да ям. Не съм забелязала точно на кое ядене става, всъщност и хранителния ми режим не е много наред и си мисля, че е от това.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Според мен си ям с нормално темпо. Иначе си мия ръцете, вземам си нещо за пиене и почвам да ям. Не съм забелязала точно на кое ядене става, всъщност и хранителния ми режим не е много наред и си мисля, че е от това.
    Логично е да има връзка с режима ти на хранене. Също така не е полезно да пиеш докато ядеш, както и след като си се нахранила.

Да!Вода(течности) преди и по - време на хранене не се пие.Освен , ако не искаш да отслабваш,защото подува и ти дава чувство за ситост.
    Може да е от нередовно хранене също.Ако цял ден не си яла или пък си яла само 1 вафла или солети и в края на деня се натъпчеш(дори и малко) корема ти няма да реагира много приятно на ситуацията в която го поставяш.

Супер фен Аватара на tonssy
    Да!Вода(течности) преди и по - време на хранене не се пие.Освен , ако не искаш да отслабваш,защото подува и ти дава чувство за ситост.
    От личен опит- по- добре да пие нещо преди да яде, отколкото след това, защото аз, ако пия след като съм се наяла- гарантирано ще ми прилошее ;д

И в двата случая,преди и след не е хубаво да се налива с вода.Да отпива мъничко е по - приемливо.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    И в двата случая,преди и след не е хубаво да се налива с вода.Да отпива мъничко е по - приемливо.
    Леле, аз постоянно се наливам с вода особено след ядене, явно заради това се подувам постянно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си