.
Затворена тема
Страница 119 от 119 ПървиПърви ... 1969109115116117118119
Резултати от 2 951 до 2 974 от общо 2974
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Момичета, я ме светнете каква е разликата между Мол и Мол Галерия? Тук си има само един Мол и не знам :Д
    Различни имена на различните молове Тези Галерия явно са разпространени. Ние имаме около 5 май? :Д

Franzellka поръчала съм си лепенка за нос на Тианде и я очаквам тея дни с нетърпение! Ако действа, непременно ще пиша тук!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Franzellka поръчала съм си лепенка за нос на Тианде и я очаквам тея дни с нетърпение! Ако действа, непременно ще пиша тук!
    И аз ще чакам мнение, защото много ме изнервят тия черни точки, дето са ми се появили на носа. И са упорити.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Момичета, кажете нещо наистина ефикасно срещу черни точки? Тези гадинки доста ми са се появили напоследък, едвам ги търпя.
    Трябва първо да ги изстискаш на пара (като са се отворили порите).После вече може да си намажеш лицето с мед.Също ескфолирането помага.Маски с хума.Акне аут активен лосион.Много неща има.На мен тези помагат.Или най-ефикасното е козметик.

Аз имам няколко гела и наистина вършат страхотна работа, носът ми изглежда много по-добре. Поръчала съм си и едни китайски лепенки от ebay на смешна цена, които чакам другата седмица. Лепенките на tiande и аз ги гледах, но цените им са космически само за 1 брой лепенка.

О не, черните точки не трябва да се стискат в никакъв случай! Така само се разпространяват повече.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

е 2.50 беше едната лепенка, което ако действа, си заслужава парите.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ами 2.5 са страшно много за една лепенка според мен. xD Но ако пък си много доволна може да се прежаля и да поръчам няколко, та и аз ще чакам мнение от теб. Пък аз ще споделя моите като пристигнат.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз имам няколко гела и наистина вършат страхотна работа, носът ми изглежда много по-добре. Поръчала съм си и едни китайски лепенки от ebay на смешна цена, които чакам другата седмица. Лепенките на tiande и аз ги гледах, но цените им са космически само за 1 брой лепенка.

О не, черните точки не трябва да се стискат в никакъв случай! Така само се разпространяват повече.
    Глупости!Как някакви гелчета ще ги махнат не мога да разбера?Трябва първо да се изстискат и после вече гелове и такива неща, за да не се появяват пак или поне по-малко.

Ами ако действа, 2.50 е много по-малко от парите за един козметик. Бяхме на презентация и на една приятелка и сложиха такава лепенка, та тя каза, че действало и затова си поръчахме точно като нейната. Иначе бяха 3 вида, имаше по-евтина и по-скъпа от тази.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Някой знае ли на коя дата точно ще отварят Лили-то в Пловдив?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението

Как без да се стискат, бре? Те геловете махат само горната, окислената част на черните точки, трябва си механично отстраняване, но без да се прекалява.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мацки,препоръчайте ми нещо.
    Косата ми няма изправяне. Харсвам си я чупливо/къдраво/понякаога никаква ,ама като реша да я изправя е някаква мъка.
    Със сешоар : максимум 1 час
    С преса (белисима,ако има значение) : Максимум 2 часа.
    Пробвала съм кристали,балсами и не знам ти си какво,почти никакъв ефект...препоръчайте ми нещо , което да съчетая,или нямам идея...
    maDamn

Мега фен Аватара на koshtramba
    Виждала съм, че имаш гъста коса. Филирай я малко, друга оправия няма.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Всеки път като ходя ми я филира. Ако не го направи става и квази бухнала до следващото ми ходене
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Момичета, кажете нещо наистина ефикасно срещу черни точки? Тези гадинки доста ми са се появили напоследък, едвам ги търпя.
    Clean and Clear, синьото.

Момичета, доволни ли сте от серията на Глис Кюр против накъсване?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Някой знае ли какво представляват тези гел лакове, които са пуснали?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Пантерке, аз ползвах шампоана и едно спрейче, май се водеше балсам без отмиване, няколко пъти си сложих и от едно олио(май?). Доста омекотяват косата и ако си много нацъфтяла, а нямаш време за фризьор- подобрява визуално състоянието на косата.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Някой знае ли какво представляват тези гел лакове, които са пуснали?
    За тези на Golden rose и Perfect ли питаш? Аз имам и на двете марки, но още не съм се лакирала с тях.
    За този на Golden rose пишат, че е много траен и блестящ - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=677121.0
    Взех си и топ лака Gel look.
    Последно редактирано от girl91 : 02-03-2013 на 20:58

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Някой виждал ли е такава рокля в магазините или в онлайн магазин? http://img01.prodavalnik.com/images_..._1_800x600.jpg
    Няма значение от къде сте,много ми харесва.Намерих я в обява в продавалник,но нямам отговор от продавача , а много искам такава.

Град
    Manhattan *
    ^ asos.com
    Подобни имаше много,не знам дали още има. Разгледай ги

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Може ли малко повече инфо за asos,до колко дни пристигат и всичко наред ли е?Сега има много хубави намаления.

Град
    Manhattan *
    Аз лично не съм поръчвала,но най-добрата ми приятелка си поръчва всеки месец минимум по две от там:Д
    Всички са много хубави. Доставката до България предполагам,че отнема около 2 седмици.

Ползвали ли сте този парфюм http://bg.strawberrynet.com/perfume/...109894/#DETAIL
    Споделете мнение. Открих го на добра цена и ми се иска да си го купя. Използвала съм Colors на Бенетон, но този не съм.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    При мен темата закова 100-те страници.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си