- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз имам няколко гела и наистина вършат страхотна работа, носът ми изглежда много по-добре. Поръчала съм си и едни китайски лепенки от ebay на смешна цена, които чакам другата седмица. Лепенките на tiande и аз ги гледах, но цените им са космически само за 1 брой лепенка.
О не, черните точки не трябва да се стискат в никакъв случай! Така само се разпространяват повече.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
е 2.50 беше едната лепенка, което ако действа, си заслужава парите.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами 2.5 са страшно много за една лепенка според мен. xD Но ако пък си много доволна може да се прежаля и да поръчам няколко, та и аз ще чакам мнение от теб. Пък аз ще споделя моите като пристигнат.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ами ако действа, 2.50 е много по-малко от парите за един козметик. Бяхме на презентация и на една приятелка и сложиха такава лепенка, та тя каза, че действало и затова си поръчахме точно като нейната. Иначе бяха 3 вида, имаше по-евтина и по-скъпа от тази.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някой знае ли на коя дата точно ще отварят Лили-то в Пловдив?![]()
Мацки,препоръчайте ми нещо.
Косата ми няма изправяне. Харсвам си я чупливо/къдраво/понякаога никаква,ама като реша да я изправя е някаква мъка.
Със сешоар : максимум 1 час
С преса (белисима,ако има значение) : Максимум 2 часа.
Пробвала съм кристали,балсами и не знам ти си какво,почти никакъв ефект...препоръчайте ми нещо , което да съчетая,или нямам идея...
maDamn
Всеки път като ходя ми я филира. Ако не го направи става и квази бухнала до следващото ми ходене![]()
maDamn
Някой знае ли какво представляват тези гел лакове, които са пуснали?
Пантерке, аз ползвах шампоана и едно спрейче, май се водеше балсам без отмиване, няколко пъти си сложих и от едно олио(май?). Доста омекотяват косата и ако си много нацъфтяла, а нямаш време за фризьор- подобрява визуално състоянието на косата.
Everything changes, but beauty remains ...
За тези на Golden rose и Perfect ли питаш? Аз имам и на двете марки, но още не съм се лакирала с тях.
За този на Golden rose пишат, че е много траен и блестящ - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=677121.0
Взех си и топ лака Gel look.
Последно редактирано от girl91 : 02-03-2013 на 20:58
Някой виждал ли е такава рокля в магазините или в онлайн магазин? http://img01.prodavalnik.com/images_..._1_800x600.jpg
Няма значение от къде сте,много ми харесва.Намерих я в обява в продавалник,но нямам отговор от продавача , а много искам такава.
^ asos.com
Подобни имаше много,не знам дали още има. Разгледай ги![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Може ли малко повече инфо за asos,до колко дни пристигат и всичко наред ли е?Сега има много хубави намаления.
Аз лично не съм поръчвала,но най-добрата ми приятелка си поръчва всеки месец минимум по две от там:Д
Всички са много хубави. Доставката до България предполагам,че отнема около 2 седмици.
Ползвали ли сте този парфюм http://bg.strawberrynet.com/perfume/...109894/#DETAIL
Споделете мнение. Открих го на добра цена и ми се иска да си го купя. Използвала съм Colors на Бенетон, но този не съм.
При мен темата закова 100-те страници.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!