.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Лимонов сок против лунички

Извинете , но може да прозвучи супер тъпо , но Лимоновия сок против лунички може ли да се използва този лимонов сок от магазините дето го продават или трябжа да е лимон :Д ?? охх
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

anonymous708973
    Guest
    Оф :д Взимай един лимон, стискай и си мажи луничките.

Впрочем, колко си луничава, че ти пречи? Супер сладко стои, аз много си харесвам моите.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Недей, много ще ти раздразни кожата. И аз имам лунички и си ги харесвам, но преди две години някъде бях пробвала с лимонов сок и после имах ужасни червени петна, буквално стояха седмици, усещах кожата си точно като изгорена!!! По-добре пробвай с нещо изравняващо тена. Има един крем Мелабел и тоник към него. Попитай в някоя аптека
    Everything changes, but beauty remains ...

крема Мелабел и тоника помагат ли ? Пффф, супер много неща съм изпробвала и съм отчаяна ;(
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

НИЩО не помага .... каквото и да пробвате, ако са по рождение няма шанс ... научете се да живеете с тях, бе, хора ... какво толкова ви пречат...
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Мойте не са по рождениееее.. вече не знам какво да пробвам, направо (

Пдобвай с крема Мелабел. Няма гаранция, че ще помогне, но няма как да знаеш, ако не опиташ.

Малабел, Ахромин, сок от лимон, кисело мляко, търкане с червен лук, сок от краставица, сок от магданоз .... за тези неща знам, но пак казвам .. шанса е малък, плюс това с годините изсветляват

http://www.beautyencounter.com/produ...9238101326.jpg това е добро по принцип, но струва около 70лв ...
    Последно редактирано от SweetySmallDevil : 01-17-2012 на 18:48
    -2Pac-

Ахромин - пробвала съм , няма ефект .. Мелабел - в описанието му пише, че не трябва да се ползват никакви продукти съдържащи еди кво си + това ''Също така, избелващите средства правят кожата фоточувствителна, което засилва възможността от повторна хиперпигментация. '' и се отказах съвсем от Мелабел , за да не ми навреди. Кисело мляко за първи път чувам, малко инфо ще ми е от полза , търкането с червения лук ще ми навреди на кожата, поне на една фр нещо и беше станала кожата зачервенявания мисля и не смятам да рискувам , със сок от краставица не могаа. нямам краставица , и последния ми вариант е магданоз'а :д може ли малко инфо за магданоза и киселото мляко а за онова от линка , няма да дам 70лв. :д

Амии .. за киселото мляко.. просто трябва да е по-гъсто .. примерно го прецеждаш преди това през кърпа ... и си мажеш лицето и стоиш 15-20 минути и отмиваш с вода .. а за магданоза ... накъсваш го, заливаш го с топла вода и го оставяш да престои няколко часа ... след това си го изсипваш в шишенце и се мажеш по няколко пъти на ден с него, като шишенцето го държиш в хладилника, но след 2-3 дни изхвърляш течността и си правип нова, защото се разваля
    -2Pac-

ВСИЧКИ избелващи кремове правят кожата фоточувствителна и в описанието на всеки пише, че е задължително използването на висок фактор и по-малко излагане на слънце, за това се препоръчва есента/зимата да се избелват петна. Ако се мажеш с фактор,няма да имаш проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си