- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Интимен гел
Здравейте. Мислех да си поръчвам интимен гел на Ейвън, до сега не съм го ползвала, някой който го е ползвал може ли да сподели мнение? намерих тема за него във форума, но беше доста стара, четох и в други форуми, но мненията са много различни.
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Аз имам този прозрачния и не е лош.Само че е направен несполучлив опит да мирише хубаво и докато свикна ми беше отвратителен.Сега не ми прави впечатление.
Аз пък не съм доволна. Преди време си го взех и не знам дали и 3 пъти го ползвах. Оставяше ми чувство на сухота и миришеше гадно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз на Ейвън съм използвала два различни - на опаковката на единия има лилаво, на другия - червено. Първия си го поръчах в България, понеже ми беше свършил. Аз съм доволна, като изключим миризмата му. "Червения" мирише уникално обаче, направо ми правеше кеф да го ползвам.
Ако не се бъркам, има и друг, такъв прозрачен със зелена капачка, ама не мога да дам мнение, понеже не съм го ползвала.
Първоначално написано от antifashionshit
Благодаря ви момичета за мненията) djipsito сега в каталога е точно този зеленият
![]()
Преди 2-3 години съм ползвала интимния гел на Ейвън(един зелен,ароматизирания),няма оплаквания..сега съм с Билка и е много хубав,обожавам аромата му!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ами аз от около година ползвам тоя на Ейвън и съм доволна от него![]()
По-добре си вземи някои за чувствителна кожа, така ще е по-сигурно че няма да получиш обриви или сърбежи.
I'm beautiful in my way....
Аз пък препоръчвам Леокрема...мирише хубаво,но силно...а аз не искам чак толкова :Д
От около половин година обаче ползвам Флирт и съм много доволна![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
благодаря ви на всички, момичета. ще помисля и ще реша какъв да си взема :*