.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на bloodymirror

ПРОБЛЕМИ СЛЕД ПРЕИНСТАЛИРАНЕ

Много ви моля ще полудея днес баща ми е преинсталирал компютъра и сега всичко е различно..НЯМАМ ФОНЕТИКА опитах се да я добавя 100 пъти но ми пише че не може моля ви помогнете ми какво трябва да направя за да си я върна Другият проблем е че старт менюто и таскбара са ми много големи как мога да ги смаля? И последно как да си настроя language bar-a така че да не кликам всеки път там да си сменям езика а това да става с натискане на Shift+Alt? Наистина последната надежда ми е във вас едва съм написала тази тема защото съм свикнала на фонетика и ми е много трудно на бг :\

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    От start->control panel->regional and language options си добавяш езици, фонетики и прочие, от там също си настройваш и клавишната комбинация, с която си сменяш езика. За големината на менютата - смени си резолюцията, ако всичко ти излиза по - голямо от обикновенното.

Баща ти като преинсталира, поне да си оправя нещата после, не да си оставя работата недовършена. Дано поне е качил всички драйвери.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Пълен ужас това за фонетиката изобщо не знам откъде се добавя :\ за резолюцията също би ли ми обяснил моля те

Мега фен
    какъв е windows-а, xp, vista, 7?

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Легенда: W7 -> Windows 7 / за незнаещите /

Големината на Explorer-a:
    W7: Десен бутон на него > Свойства / Properties / > чек на " използвай малки икони / Chek small icons /"
    XP: Десен бутон на него > Свойства / Properties / > чек на "заключи таскбара / Lock the taskbar /" > намали си го и дай пак чек на " заключи таскбара / Lock the taskbar /".

Език / BG Phonetic /:
    1)Изтегли си БГ-фонетика - http://download.cnet.com Ако не си на W7 .
    2)Инсталирай
    3)Десен бутон на Explorer-a / Таскбара / > Toolbars > увери се че е чекнато полети Language bar / бар за езика /
    -после отиди Start>Control Panel / контролен панел / > намри някъде Keyboards and Languages / Клавиатура и език / > Change Keyboard / смени клавиатурата / > добави /add/ > Намери Bulgarian -> Phonetic by Ilia Dankov / Или ако си с W7 намери Bulgarian Phonetic Traditional / > от Key Settings / опции на клавишите / си избираш клавишната комбинация за смяната на езиците > Apply / обнови / > OK

Успех и не забравяй да си инсталираш драйверите, ако не са инсталирани

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    За големината на менютата - смени си резолюцията, ако всичко ти излиза по - голямо от обикновенното.
    Ако няма все още инсталирани видео "шофьори" как ще стане тази магия ?!?

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Баща ти като преинсталира, поне да си оправя нещата после, не да си оставя работата недовършена. Дано поне е качил всички драйвери.
    И аз искам баща ми да не пуши ама пуши нали...

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    какъв е windows-а, xp, vista, 7?
    Няма значение. Разликите са много малки. При XP лесно се намират нещата при Vista i W7 малко повече търсене. Все пак и трите ОС-та са на майкрософт. За какво да говорим, то не е ли Ubuntu Linux, 2 часа да търсиш как се прави нова папка ?!? Но все пак и той си има своите предимства пред XP,Vista,W7 Особено даже пред W7 като говорим че W7 е и по-добър от Xp и Vista, но не все пак във всичко. И да си го кажем честно XP си беше върха
    Последно редактирано от MaGuSs : 01-18-2012 на 14:35
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си