.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84
    Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Има такива мъже, познавам доста от тях. Лошото е, че не ми понасят... възпитание, добре, важно изискване. С романтиката обаче имаме голям проблем и още не съм намерила решение... Познавам страхотни момчета, за които всяко момиче мечтае, но не мога да възприема това мъж да ми пише стихотворения и да ми създава романтична обстановка тип свещи+рози+вино+там каквото друго се включва в тая ситуация... За мен това са пълни лигавщини, а не мога да понасям лигави мъже. Един добре възпитан, сериозен мъж, който ме разбира и подкрепя и е търпелив, когато започна да откачам ми е много по-нужен отколкото някой, който ми прави серенади под прозореца и ми носи плюшени мечки и сърчица и ме нарича "писе, коте, мило" и други такива... хм... тъпотии.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence Виж мнението
    Има такива мъже, познавам доста от тях. Лошото е, че не ми понасят... възпитание, добре, важно изискване. С романтиката обаче имаме голям проблем и още не съм намерила решение... Познавам страхотни момчета, за които всяко момиче мечтае, но не мога да възприема това мъж да ми пише стихотворения и да ми създава романтична обстановка тип свещи+рози+вино+там каквото друго се включва в тая ситуация... За мен това са пълни лигавщини, а не мога да понасям лигави мъже. Един добре възпитан, сериозен мъж, който ме разбира и подкрепя и е търпелив, когато започна да откачам ми е много по-нужен отколкото някой, който ми прави серенади под прозореца и ми носи плюшени мечки и сърчица и ме нарича "писе, коте, мило" и други такива... хм... тъпотии.
    Бъркаш понятията романтика, възпитание, търпеливост и сериозност.... няма нищо общо...
    Иначе може и да има... къде са, е друг въпрос

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence Виж мнението
    Абсолютна манджа с грозде.
    И впрочем, нищо не пречи да имаш сериозен мъж, който те подкрепя и разбира, докато те нарича "мило".

Супер фен Аватара на fenasf
    Да. - аз .
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен
    има мъже, които се държат като такива, но това е просто поза и в даден момент си проличава. има и мъже, които наистина са такива.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Естествено, че има

Интересна темичка, браво!
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    първо романтичните мъже са тези, които проявяват романтика, защото имат топли чувства-гадже, мъж, годеник (тука по-рядко има такива, но все пак) и прочие..
    Такааа относно тия мъже не знам дали ги има, защото аз съм толкова неромантична и практична, че изобщо такива индивиди не ме впечатляват. То романтиката е понятие, различно за всеки, но примерно цветя, ок, това е мил жест, признак на уважение. Ама легло отрупано с розови листенца и някви такива неща ми идват лигави.
    добре възпитаните са онези, които ви отварят вратата, помагат ви да си сложите палтото и пр.
    Такива има! Пример мога да дам с най-добрия ми приятел, не само към гаджетата си, ами и към мен винаги се отнася така, изпраща ме, отваря ми вратите, помага ми ако нося нещо.. абе квото се сетите. Освен това други мои приятели, които да кажем са на по 30 и те кавалерстват, не за да ме впечатлят примерно, а просто са си такива... винаги. Също съм уцелвала на няколко гаджета, които бяха така добре възпитани.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Да има такива момчета.Повечето от вас момичета ги наричате най-добър приятел
    True story.

Да оставим този факт на страна.Естествено че има такива момчета,аз вярвам че и аз съм такъв.
    Последно редактирано от ForzaFelipe : 01-23-2012 на 22:31
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Романтиката не е само в милото държание и дадените за пример жестове. За мен много по-голямо значение имат други неща, които демонстрират, че човека до теб заема специално място в живота ти.
    Примери много:
    - сутрешното обаждане за добро утре (все още се състезаваме кой ще звънне пръв)
    - смс-а за лека нощ
    - часовете заедно след работа, в които да накараш другия да се отпусне. Особено ако деня му е бил тежък.
    - приятното чувство да я чуя на хиляди километра в чужбина
    - споделянето на плановете за бъдещето на глас и в тях да участваш самият ти

Това е на първо четене. Сигурно има много подобни примери.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Има има, ама рядко се търсят.

Преди го правих , обаче вече не.Be nice to a girl = get friendzoned.Само със специални момичета се държа добре

Има,но са рядкост.Познавам едно момче изключително възпитано за жалост не е мой хихи но винаги отваря вратата на гаджето си,води я на романтични разходки,изпраща я,помага и във всякакви ситуации вчера го видях да помага на една старица да слезе от автобуса.Общо взето страхотно момче,а и скромен се повтаря как приятелката му го направила такава и не знаел какво щял да прави без нея.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    аквафреш, това за friendzoned не е вярно!
    аз лично се впечатлявам от малки жестове и такива неща! повечето момичета биха си паднали по такъв човек, отколкото по някой, който се държи като задник с тях..
    примерно, от цял клас идиоти, помолих някой да дойде с мен, за да пренесем нещо по-тежко и се навиха 2 момичета..
    и после се оплакват(е), че нямате приятелки..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Banned Мега фен
    аквафреш, това за friendzoned не е вярно!
    аз лично се впечатлявам от малки жестове и такива неща! повечето момичета биха си паднали по такъв човек, отколкото по някой, който се държи като задник с тях..
    примерно, от цял клас идиоти, помолих някой да дойде с мен, за да пренесем нещо по-тежко и се навиха 2 момичета..
    и после се оплакват(е), че нямате приятелки..
    Ми да се беше записала в А паралелка ,дето всички сме най-примерни ;dd xD

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ItsMeBitchezz Виж мнението
    Има,но са рядкост.Познавам едно момче изключително възпитано за жалост не е мой хихи но винаги отваря вратата на гаджето си,води я на романтични разходки,изпраща я,помага и във всякакви ситуации вчера го видях да помага на една старица да слезе от автобуса.Общо взето страхотно момче,а и скромен се повтаря как приятелката му го направила такава и не знаел какво щял да прави без нея.
    Чета и немея ПРАВИТЕ ЛИ СЕ ,ЧЕ ХАРЕСВАТЕ ТАКИВА МОМЧЕТА?
    Защото в действителност вие момичетата си падате по тарикатчета и големи усти , модни с голям парички..

Град
    Heaven
    хахаха, ти пък откъде знаеш, че не съм А паралелка? ;p
    и не слагай всички момичета под 1 знаменател, защото аз не си падам по тарикатчета с парички..примерно..

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Казвай къде се подвизаваш и да мина да те взема, а после ще взема да те мина, ако се отнася за мен ... ;] Много хубаво клишенце е това.

Също така съм против това от романтична страна да се подаряват някакви подаръци.. подаръци, подаръци.. някакви мечки, лисици и такива плюшки. И аз съм подарявал, ама после се усетих, че няма смисъл и спрях. Защо ми е пълен шкаф с такива работи? Поглед няма с който да се засека, душа няма с която да поговоря, не става за възглавница, ако е малко, не става да се разговориш и не става за ядене (може и да става, ама сигурно да преглъщаш е трудно с тоя памук вътре...)

Нека ми подари едно литърче от домашнярката на баща й.. един буркан краставици.. да си дойдем на думата и жива и здрава да е. Както един приятел подари на приятелката си в консерва шкембе и шпек салам.

Гледах един филм по ТВ-то.. някакъв беше запалил страшно много свещи.. към стотина, ако не и повече и си чакаше половинката да дойде.. бах му майката, ако една свещица пипне пердето.. този ще отвори работа на пожарникарите.

Романтиците са мечтатели..

Майка казва, че съм само мечтател... и толкоз
    Татко казва, че тук с мечти не се плаща... и толкоз.
    Аз вярвам, че човек е създаден... и толкоз... да обича и да мечтае.. и толкоз.
    Майко, аз наистина съм само мечтател... и толкоз.

Къъъъде загубихме крилете си? Къъъъде загубихме крилете си? Остана само перушината... и толкоз.

Всеки си разбира любовта по различен начин и не може да искаш от някой да става розов, ако това не му харесва.
    (facepalm) истинското кавалерство умря с теб (facepalm)

Супер фен Аватара на Irti
    Този коментар не знам как да го разбирам.

Каза момчето, което е на 17, което е зависимо от техните и което 5 години криело и не казвало на еди кое си момиче, че я харесва. Четох ти темата. Този ти коментар беше напълно излишен. Не съм ти писал в темата, защото прецених, че няма смисъл и ти не ме цитирай с тъпи коментари и фейспалми. Истинското кавалерство ТИ няма как да го разбереш на тези години, защото витаеш в облаците все още и си просто един пубер, който пет години не може да си признае чувствата пред едно най-обикновено и никакво момиче. Пък и виж заглавието на темата. Дали се доближаваш малко до мъж, м? Рисувай си картички на сърца и лека вечер.

Banned Мега фен
    хахаха, ти пък откъде знаеш, че не съм А паралелка? ;p
    и не слагай всички момичета под 1 знаменател, защото аз не си падам по тарикатчета с парички..примерно..
    Ем не всички ,но като гледам повечето гледате все тези ,,отворените,, дето само гледат по купончета да ходят и футболистчета..
    оф не знам всъщност ,защото на скоро не стана с едно момиче дето я обичам .... ;d

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Този коментар не знам как да го разбирам.

Истинското кавалерство ТИ няма как да го разбереш на тези години, защото витаеш в облаците все още и си просто един пубер,.
    АА не е така и аз съм на 17 ; )

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Ем не всички ,но като гледам повечето гледате все тези ,,отворените,, дето само гледат по купончета да ходят и футболистчета..
    оф не знам всъщност ,защото на скоро не стана с едно момиче дето я обичам .... ;d
    Какво лошо има да си отворен и да ходиш по купончета?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Heaven
    ловеца е малко сдухан предполагам и си седи у дома, щото техните не го пускат..
    та като хейтва, се успокоява;
    няма значение, върнете се към темата моля

Мега фен Аватара на Chacho
    ловеца е малко сдухан предполагам и си седи у дома, щото техните не го пускат..
    та като хейтва, се успокоява;
    няма значение, върнете се към темата моля
    А аз предполагам, че избърза със заключенията.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Да има такива момчета.Повечето от вас момичета ги наричате най-добър приятел
    True story.

Да оставим този факт на страна.Естествено че има такива момчета,аз вярвам че и аз съм такъв.

..Повече от вярно = (

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Ходя на 'купончета' играя футбол щото ми е яко с приятели и не съм такъв !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си