- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли романтични и добре възпитани мъже днес?
Има такива мъже, познавам доста от тях. Лошото е, че не ми понасят... възпитание, добре, важно изискване. С романтиката обаче имаме голям проблем и още не съм намерила решение... Познавам страхотни момчета, за които всяко момиче мечтае, но не мога да възприема това мъж да ми пише стихотворения и да ми създава романтична обстановка тип свещи+рози+вино+там каквото друго се включва в тая ситуация... За мен това са пълни лигавщини, а не мога да понасям лигави мъже. Един добре възпитан, сериозен мъж, който ме разбира и подкрепя и е търпелив, когато започна да откачам ми е много по-нужен отколкото някой, който ми прави серенади под прозореца и ми носи плюшени мечки и сърчица и ме нарича "писе, коте, мило" и други такива... хм... тъпотии.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Да. - аз .
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
има мъже, които се държат като такива, но това е просто поза и в даден момент си проличава. има и мъже, които наистина са такива.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Интересна темичка, браво! Такааа относно тия мъже не знам дали ги има, защото аз съм толкова неромантична и практична, че изобщо такива индивиди не ме впечатляват. То романтиката е понятие, различно за всеки, но примерно цветя, ок, това е мил жест, признак на уважение. Ама легло отрупано с розови листенца и някви такива неща ми идват лигави.
Такива има! Пример мога да дам с най-добрия ми приятел, не само към гаджетата си, ами и към мен винаги се отнася така, изпраща ме, отваря ми вратите, помага ми ако нося нещо.. абе квото се сетите. Освен това други мои приятели, които да кажем са на по 30 и те кавалерстват, не за да ме впечатлят примерно, а просто са си такива... винаги. Също съм уцелвала на няколко гаджета, които бяха така добре възпитани.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да има такива момчета.Повечето от вас момичета ги наричате най-добър приятел
True story.
Да оставим този факт на страна.Естествено че има такива момчета,аз вярвам че и аз съм такъв.
Последно редактирано от ForzaFelipe : 01-23-2012 на 22:31
>>DjBelev<<
Романтиката не е само в милото държание и дадените за пример жестове. За мен много по-голямо значение имат други неща, които демонстрират, че човека до теб заема специално място в живота ти.
Примери много:
- сутрешното обаждане за добро утре (все още се състезаваме кой ще звънне пръв)
- смс-а за лека нощ
- часовете заедно след работа, в които да накараш другия да се отпусне. Особено ако деня му е бил тежък.
- приятното чувство да я чуя на хиляди километра в чужбина
- споделянето на плановете за бъдещето на глас и в тях да участваш самият ти
Това е на първо четене. Сигурно има много подобни примери.
Преди го правих , обаче вече не.Be nice to a girl = get friendzoned.Само със специални момичета се държа добре
Има,но са рядкост.Познавам едно момче изключително възпитано за жалост не е мой хихи но винаги отваря вратата на гаджето си,води я на романтични разходки,изпраща я,помага и във всякакви ситуации вчера го видях да помага на една старица да слезе от автобуса.Общо взето страхотно момче,а и скромен се повтаря как приятелката му го направила такава и не знаел какво щял да прави без нея.
аквафреш, това за friendzoned не е вярно!
аз лично се впечатлявам от малки жестове и такива неща! повечето момичета биха си паднали по такъв човек, отколкото по някой, който се държи като задник с тях..
примерно, от цял клас идиоти, помолих някой да дойде с мен, за да пренесем нещо по-тежко и се навиха 2 момичета..
и после се оплакват(е), че нямате приятелки..
Този коментар не знам как да го разбирам.
Каза момчето, което е на 17, което е зависимо от техните и което 5 години криело и не казвало на еди кое си момиче, че я харесва. Четох ти темата. Този ти коментар беше напълно излишен. Не съм ти писал в темата, защото прецених, че няма смисъл и ти не ме цитирай с тъпи коментари и фейспалми. Истинското кавалерство ТИ няма как да го разбереш на тези години, защото витаеш в облаците все още и си просто един пубер, който пет години не може да си признае чувствата пред едно най-обикновено и никакво момиче. Пък и виж заглавието на темата. Дали се доближаваш малко до мъж, м? Рисувай си картички на сърца и лека вечер.![]()