.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Angry Непоносимо е...

Сайта и форума Ви е пълен с бъгове. Моля ви постарайте се малко повече и се заемете. Най-ужастното е, че от никъде не можеш да разбереш, че си получил Лично съобщение освен сам да провериш кутията си като влезеш в нея, което е твърде досадно при всяко мое логване / и то на 5 минути, оправете си сесиите ! / да проверяваш пощенската си кутия.
    Ще ви подскажа за още един бъг: оправете си "Input" бутона при коментарите на новините, дразнещо е. Малко CSS корекция и готово ( inputa с class "button_sbm" трябва да е с class "button", демек не ви трябва <div class="button"> да има CSS , background,gradient,border и другите му джундурлъци... ). Много сложно :X
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ако си беше погледнал малко настройките на акаунта щеше да разбереш как да си пуснеш алерта за нови съобщения.

Даже и тема съм написал как става http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/508121

Ама кой да чете.

Град
    Варна
    А останалото, което съм написал? За него нямаш ли отговор? ИЛи прочете само първото изречение и ти стана ясно какво пише нататък ?

което е твърде досадно при всяко мое логване / и то на 5 минути, оправете си сесиите ! / да проверяваш пощенската си кутия.
    Ще ви подскажа за още един бъг: оправете си "Input" бутона при коментарите на новините, дразнещо е. Малко CSS корекция и готово ( inputa с class "button_sbm" трябва да е с class "button", демек не ви трябва <div class="button"> да има CSS , background,gradient,border и другите му джундурлъци... ). Много сложно :X
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Ама вие наистина ли не разбирате че модераторите и администраторите на форума нищо не могат да направят?
    Тогава за какво са модератор и администратори ?

Голям фен Аватара на play23
    Администраторите имат правата, а дали имат желанието и уменията е друг въпрос.

Град
    Някъде из София...
    А останалото, което съм написал? За него нямаш ли отговор? ИЛи прочете само първото изречение и ти стана ясно какво пише нататък ?
    Вие нещо не сте май - наясно с йерархията.

Модераторите имат контрол само над форума и по - точно, следенето за спазването на правилата в него. Нито взимаме участие в управлението на сайта, дизайна му и други тем подобни. За техническата част си има хора, които си работят отделно.

Така че не ми викай, с каквото мога да ти помогна съм ти помогнал, другото не зависи от мен. Повечето бъгове се знаят, и ще бъдат оправени, не мисли че си открил топлата вода.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Вие нещо не сте май - наясно с йерархията.

Модераторите имат контрол само над форума и по - точно, следенето за спазването на правилата в него. Нито взимаме участие в управлението на сайта, дизайна му и други тем подобни. За техническата част си има хора, които си работят отделно.

Така че не ми викай, с каквото мога да ти помогна съм ти помогнал, другото не зависи от мен. Повечето бъгове се знаят, и ще бъдат оправени, не мисли че си открил топлата вода.
    Хубу ние както винаги потребителите ще си чакаме, някои хора дет викаш " За техническата част " да им стане кефа.

П.П.Аз не мога да спя спокойно, като знам, че има нещо нередно в сайта ми. За вас не знам...

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Ако си беше погледнал малко настройките на акаунта щеше да разбереш как да си пуснеш алерта за нови съобщения.

Даже и тема съм написал как става http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/508121

Ама кой да чете.

Пуснах си го, но пак не получавам известие, къде по принцип трябва да се появи и какво? скачащ прозорец ли или ??

Btw, има проблем с годините, като напиша примерно 25-06-93 ми изкарва, че съм с една година по дърта, отколкото трябва...

Град
    Някъде из София...
    За да ти изскача прозорец за съобщение, трябва да си си разрешила javascript-a на браузъра и трябва страницата да ти се зареди до край. Виж си настройките на браузъра.

Град
    Варна
    Това е пълната лигавщина за ЛС-тата да се рпедизвестяват с pop-up прозорец. Ужс. Това трябва да се предвижда от дизайнерите, ясно ми е.. Аз ако не искам да ми чете Java Script-а и CSS-а пак ли ще ме накарате да си ги включа за да влизам във форума. Бегайте. Предишния дизайн беше по-харабижен. Този не струва. Повече няма да се оплаквам. Без товапочнах рядко да влизам...

Мега фен Аватара на Concussion
    Чак пък непоносимо... Толкова ли ви куца личния живот, че се вайкате за няк'во си форумче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си