- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво бихте си купили, ако ви паднат от някъде 50 - 100лв.
Не харча безразборно пари, които съм взела от нашите или пари, които аз съм си изкарала... жал ми е да ги профукам ей така
Ама щом тези 100 ще паднат от небето - трябва ми само 1 час XD
Като започна от малките козметични магазинчета с всякакви моливчета, лакове и не знам си какво още, ще мина и през Всичко по 1 лев, все има интересни неща, сигурно ще мина да си взема някакви сребърни обеци, 2-3 малки компютърни пособия и да кажем, едни обувчици.
Размечтах се
Изглеждат доста тези неща, ама мойте сметки са точни до стотинка - мога да се побера във всякакъв бюджет, винаги смятам, оглежда, преценявам и пак смятам.
А това са все неща, които винаги са на заден план и за които в нормалния ми живот не бих харчила пари.
Бих си ги заделила, пък ако нещо много ми хареса чак тогава ще отпусна![]()
Бих дала за обувчиците,които си харесах днес-45 лв са и 20 лв ще дам за чантичката към тях...УНИКАЛНИ СА!Нямам търпение вече другата седмица да си взема обувчиците :]
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Боти и дънки. Бих се замислила вместо ботите - масаж...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ооо 100 лв.. точно сега в тези прекрасни намалиния биха ми дошли прекраснооооооо.. първо едни дънки съм си харесала от calliope от там и една жилетка.. после една рокля от bershka съм си харесала ииии готово.. мн ще съм щастлива.. ама нямааDD
Бих си купила фдт и нова четка.![]()
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Яке, но с 50-100 лв. не знам как може да стане това![]()
Ще ми паднат 70-80 лв тоя уикенд като закъснял коледен подарък... Здравейте, намаления в мола! :д
Имам крещяща нужда от дънки или панталон и портмоне. Няма да откажа няколко тънки блузки с дълъг ръкав, щото имам точно 1 такава :Д
Ботуши ми трябват, харесала съм си и няколко блузи. Съвсем скоро предстои тур по магазините. ;p
Оо <3 Ми едни много яки дънки, една чанта и ми трябват някви топли обувки ( ако беше по-топло щяха да са кецове, но сега предпочитам някви тип UGGs <33 ) и ако ми останат пари (малко вероятно) някакъв лак иии бижута ;дд абе пари няма да останат! ;дд принципно пари, които наще са ми дали някакси ми е гузно така да ги изхарча, но ако ей така ми паднат.. ;дд , но няма.. ;д
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.