.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Индеи ... :(

Супер фен Аватара на Reenata

Unhappy Индеи ... :(

От няколко месеца имам бритон. Постргвала съм го два, три пъти. Моята коса е чуплива и за това винаги го изправям. Преди една седмица се постригах и бритона също. Не знам какво стана този път,но щом го изправя сутрин с пресата щръква напред,като наелектризиран ! Адски е гадно ! Като се изкъпя го оставам къдрав,но сутрин го "изправам" - държа го вързан сега ! Идеи как да го оправя ?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Само да поясня - пише се бретон.

Sorry за грешката !........

Град
    Пловдив
    Хаха радвай се на къдравата коса, аз докато имах само мрънках и след последното изправяне си ми остана сега права ии супер много съжалявам в момента (макар че фризьорката се опитва да ме убеди че е невъзможно косата ми да е останала права от пресата тъй като косъма ми не е грам изгорен)..

иначе просто като го изправяш дърпай с пресата надолу, не напред.Преди когато и аз имах бретон слагах малко лак или пяна и пак изправях и ставаше
    Шофирай разумно! Това е отгворност, а не гъзария. Заслужава ли си за няколко секунди адреналин да погубиш живот - НЕ, крайно време е да го осъзнаеш. Ти, твоите приятели, познати, всички... защото може да се случи на всеки!

Голям фен Аватара на Glam0rous
    ^ +1
    И моя така щръква напред и нагоре Ама докато го изправям се опитвам с пресата да му дам "насока" накъде да върви. Ако ти е на една страна докато изстине го хвани с фибичка в тая посока, напръскай с лак и след няколко минути махни фибичката и трябва да си седи

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Само да поясня - пише се бретон.
    Аз пък само да поясня, че "бретон" и "бритон" са дублетни форми.

много мерси за съветите ! с пяната се получи !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си