- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджета,а без целувки къде е проблема!
Здравейте на всички!
Проблема ми е,че имам гадже от 2 3седмици някъде гушкаме се държи се супер мило с мен всичко е супер,но не ме целува по устните а мен ме е страх защото се сега не съм се целувала!!!
Малки сте още за такива неща.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не сме малки аз съм на 15 той на 16
Понякога възрастта не се измерва на години, а на акъл.
Ние ли да ти кажем? Проведи деликатен разговор и ще разбереш, не сме врачки.
<3 d(ˆˆ)b
Е, да растат, де. Ама тя не пита "Как да се целувам", тя пита къде е проблема.
Проблема е във вас. Поговорете на спокойствие и решете проблема.
Аз с моето момиче още на 2рия ден се целунахме а сме по малки от Вас.![]()
Няма от какво да те е страх, целуването не е висша математика... От целуване никой не е умрял (или поне не знам за такъв случай :Д ). Просто си избиваш всички негативни мисли от главата и се пускаш по течението. Дори и първият път да не е нещо кой знае какво като си свикнете един с друг нещата ще се оправят ; )
Иначе съм съгласен с мненията на Тhe Believer
Edit:Какво говорене, какви пет лева...Отива при него и го целува... Ти тука го изкара все едно някакъв мега сериозен проблем ще обсъждат...Проблема е във вас. Поговорете на спокойствие и решете проблема
Последно редактирано от BlueFace : 01-19-2012 на 15:27
--------------------------------------------------------
Аз като по-малка... може би на 13 да съм била и имах гадже на 15 и не сме се целували изобщо, защото и двамата ни беше супер много срам.Пак така - гушкахме се, говорихме си супер много, но не сме се целували... Въпреки това мога да кажа, че сигурно е била най-готината ми връзка досега.
![]()
Просто все някой ще трябва да направи първата крачка. Не е страшно. Първите няколко пъти може да е странно или да се чувстваш, че не го правиш добре, но след време ще свикнеш. Нема се плашиш.
nigga stole my bike
Най-добре е да се осамотите и го целуни. Явно е срамежлив.
Е начи ходите само на думи ..