.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Ква е причината за скандала?
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Ква е причината за скандала?
    Има ли значение след като с бившата си дори е чупил лаптоп?! Караницата си е караница. От мухата слон, ако ще да е.

С годините подобна агресия може да стане голям проблем. А щом си стигнала до това да се страхуваш от него, нещата са сериозни.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Има ли значение след като с бившата си дори е чупил лаптоп?! Караницата си е караница. От мухата слон, ако ще да е.

С годините подобна агресия може да стане голям проблем. А щом си стигнала до това да се страхуваш от него, нещата са сериозни.
    Има значение. Понякога някой много жестоко може да те изкара от нерви. Едно е да чупиш лаптоп и телефон, друго е да удариш човека.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Има значение. Понякога някой много жестоко може да те изкара от нерви. Едно е да чупиш лаптоп и телефон, друго е да удариш човека.
    В повечето случаи второто е следствие от първото.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Но стават инциденти.
    Нали се сещаш, че не се знае кое на къде ще отхвърчи, кога ще му хрумне само да метне стола по нея без да я оцели, за да я сплаши и ще го даде с крив мерник... и прочие. Никъде не е казано, че е задължително директно да я набие.
    Също, според мен поне, самият и страх в един такъв момент е тормоз. Как така някой ще застане, ще крещи по тебе и ще троши покъщнина? То бива бива караници, сърденета, angry sex и тн, но всичко си има граници.

Кажи му точно, че се страхуваш от него и да се въздържа. Кажи му, че щом ти можеш в такъв момент да си затраеш, за да не било станало по-лошо, значи и той може да се спре.

ПП. Това не беше ли оня "непобедимия" от една друга тема?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Същия. ;х ... Ето пак се скарахме смених си всички пароли предимно заради това се караме. И пак видял една хронология в която казвам ви " не съм се зарибявала с никой" Нито целувки нито прегръдки съм си писала с това момче, просто се "ръчкахме" ей така на базик.. и даже от това се дразни .. вие разбирате ли с който и да си пиша се ядосва. :х Еди си как съм се държала не знам си какво, никой досега не ми е държал сметка с кой, какво и как. Аз самата се обиждам като ми говори така ... и ме изкарва едва ли не "курва" ;х Вика ми недей ми говори така и аз му викам и защо .. и той няма да ми говориш така и аз и какво ще стане и той ми вика още веднъж ако го кажеш и аз пак му викам "какво ще направиш" и той ми затвори. После почна да ми пише в фейсбук кво съм се надъхвала това го дразнело какво съм се правила на силна. ДА в случая го предизвиках но защо ми говори така ;хх : (

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си