- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му помогна?
Ква е причината за скандала?
Temet Nosce
벨야카
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Но стават инциденти.
Нали се сещаш, че не се знае кое на къде ще отхвърчи, кога ще му хрумне само да метне стола по нея без да я оцели, за да я сплаши и ще го даде с крив мерник... и прочие. Никъде не е казано, че е задължително директно да я набие.
Също, според мен поне, самият и страх в един такъв момент е тормоз. Как така някой ще застане, ще крещи по тебе и ще троши покъщнина? То бива бива караници, сърденета, angry sex и тн, но всичко си има граници.
Кажи му точно, че се страхуваш от него и да се въздържа. Кажи му, че щом ти можеш в такъв момент да си затраеш, за да не било станало по-лошо, значи и той може да се спре.
ПП. Това не беше ли оня "непобедимия" от една друга тема?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Същия. ;х ... Ето пак се скарахме смених си всички пароли предимно заради това се караме. И пак видял една хронология в която казвам ви " не съм се зарибявала с никой" Нито целувки нито прегръдки съм си писала с това момче, просто се "ръчкахме" ей така на базик.. и даже от това се дразни .. вие разбирате ли с който и да си пиша се ядосва. :х Еди си как съм се държала не знам си какво, никой досега не ми е държал сметка с кой, какво и как. Аз самата се обиждам като ми говори така ... и ме изкарва едва ли не "курва" ;х Вика ми недей ми говори така и аз му викам и защо .. и той няма да ми говориш така и аз и какво ще стане и той ми вика още веднъж ако го кажеш и аз пак му викам "какво ще направиш" и той ми затвори. После почна да ми пише в фейсбук кво съм се надъхвала това го дразнело какво съм се правила на силна. ДА в случая го предизвиках но защо ми говори така ;хх : (