.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99

Hybrid View

to s mario casas e po qko .. shte chakam da gledam s mario casas <3

Много бих искла да знам колко са книгите по тоя роман 3 метра над небето?

В продължението няма ли да се съберат ? ;х

Много сладка двойка са а искам да ви попитам ако някой знае момичето по горе беше казало че той си намира гадже джен ли нещо такова после не се ли събират със Баби пак ? ;((

loretta - не, не се събират за съжаление

Честно да ви кажа баби и аче са един за друг защото точно тогава когато се съберат два силни характера има любов !! знам го и в живота е така
    Последно редактирано от loretta : 01-28-2012 на 07:12

Ще у4аства и тя ,а за 4астите незнаем колко са ,но в двете първите не се събират...,прави ми впе4атление ,4е когато Баби беше с новия си приятел тя не му се отдаде,а просто отмести раката му от татуса,които и напомня за А4е...

оле ужас смисъла на филма се губи чак не искам да го гледам ;( как ще си намери ново гадже първата любов си е първа бее толкова мн ме е яд че няма да са заеднооо ;((

Цитирай Първоначално написано от loretta Виж мнението
    оле ужас смисъла на филма се губи чак не искам да го гледам ;( как ще си намери ново гадже първата любов си е първа бее толкова мн ме е яд че няма да са заеднооо ;((
    Права си първата любов не се забравя лесно и аз като гледах испанската версия поне до това което разбрах той не е забравил баби, но след всичко което става разбира, че трябва да продължи без нея Пък и като среща това момиче той мисли и се надява да се влюби в нея и май и се получава не знам дали накрая се събират защото не съм гледала края понеже повечето неща не ги разбрах защото не съм много добре в испанския, но и аз се надявам да се сдобрят

Smile

според мен филма ще е много добър като първия, дори и да не се съберат с Баби пак ще я има тръпката ))

Жалко.. аз толкова исках те пак да се съберат ии да продължът заедно но за съжалениее няма.. въпреки че гледах треилъра и новото му гадйе не ми допадна многоо.. ноо.. искам да разбера дали е излязъл и куде мога да го нямера за да го гледам )?

От Тук http://www.vbox7.com/play:m139fc52e7 може да го гледате във vbox7.com целия филм със продължителност : 2:00:27

а някой знае ли как ще свърши филма мисля че някой по на горе беше казал че има хепи енд е то има но щом не се събирам какво става? ;х

Защо просто не си свалиш втората част на италианската версия(по-горе съм писала името)?Там е горе-долу същото като в испанската.

И аз пак да питам, защото въпроса ми остана назад - колко са книгите общо?

ако някой знае какво става с баби и уго моля да каже ;(( в 2 част ;(

Ако бъде като италиянската 4аст няма да се съберат,А4е остава с Джен...,а Баби се жени за съседа...просто нямам думи ,но дано има още 4асти и много моля кои наисина знае колко романа са да пише,защото всеки казва разли4но и незная на кои да вярвам...

A до колкото подо4ух,това ще бъде плаката на Таngo ganas de it,които е на моя профил...

ооооооооо това не е добре тогава,няма да има края ,които искат някои от нас

Е аз им се чудя какъв край искат..На тая история кой край им се вижда приемлив?!И Аче, и Баби си имат свой живот, освен това те се разделиха.Гадно, но факт - той си има ново гадже, Баби си има съпруг.

Да по принцип е така...,но в живота вси4ки ние си имаме своите истории,живота е суров...и защо и във филмите да бъде така...

Защото всички филми са захаросани.Точно това ми харесва в този, че е реалистичен и показва една истинска драма, а не драма и край с принца на бял кон.
    Мисълта ми беше, че ако хипотетично те се съберат - какво ще стане с гаджето на Аче?Ами със съпруга на Баби?Или те да си гледат работата, майната му на техния щастлив край..Видя се, че Баби е прекалено избухлива на моменти, а Аче е направо агресивен.Да, любовта им беше уникална и вълнуваща, обаче такива хора не могат наистина да са заедно за дълго.. И тук пак идва реалистичността във филма.

Да така е те са прекалено разли4ни това е вярно...такива връзки не могат да просъществуват за дълго,но това е един филм...за Джен ме е жал да ,но не и за Густаво,защото тои наро4но предизвика боя...

А тоя Густаво ли беше както се казва там как ме дразни самоо.. Къде се бута и тоя.. х@

Да Густаво,приятела на Баби много ме дразни и мен все се бута ,кадето не му е работата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си