- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска на интимната зона
И аз не съм имала синини на триъгълника. Все пак козметичката ми е сръчна и опитна.![]()
Синина ще ти излезе, ако се опиташ сама да правиш нещо и въобще си нямаш представа на къде и как да дърпаш.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Е аз не само синини получих, ами и рани имах на места и се 'възстановявах' около 1-2 седмици :Д
не е от козметичката, защото мои приятелки и познати са ходили при същата и им нямаше и още им няма абсолютно нищо.
И сама съм си правила-същата работа, с ленти съм пробвала- кръв и синини.
С епилатора това го няма. Боли бая, обаче поне кожата ми остава на мястото си.
На краката ми също ми се получиха синини два пъти, но тук допускам, че може и моя да е грешката, единия път си я изсипах гореща върху краката и се изгорих яко, за другия нямам обяснение.
Просто моята кожа е доста чувствителна и синините далеч не са от некадърност на козметичката(в първия случай)!
Everything changes, but beauty remains ...
И мен ме беше супер страх първоначално ,но се оказа много по-малко болката ,от колкото предполагах.Давай смело! Ще боли,ама не е болка за умиране (имам нисък праг на болка ) Намери си добра козметичка ,която да ти е някъде на близо,че през 3 седмици да се разкарваш... не си е работа.
![]()
I love my high heels <3
Айтос ;д ...
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Аз не се притеснявам може би толкова за болката, колкото ме е срам.. Иначе и аз се каня да ходя скоро. Вие от каква възраст започнахте? И от самото начало ли на целия?
Аз съм на 15. Започнах да се обезкосмявам на 13 - изцяло. Не е болка за умиране, особено ако си ходила вече 3-4 пъти. За мен кола маската е най-доброто решение, защото със самобръсначка космите поникват много бързо. Няма от какво да се срамуваш, защото козметичката няма да те кара да се разчекнеш на шпагат :P. Моята даже не ме кара да си свалям бельото, а само да го дъпам от едната страна, после от другата...и воала.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И аз бях така преди месец, боли си, защото космите са дълги, но си струва. И аз се притеснявах, но тя ме успокой с думи. А и не си първата, която прави, така че. Беше много внимателна, махаше ми по много малко наведнъж. Мен ме пита няколко пъти искам ли почивка ама аз не, да минава по-бързо ;д аз по принцип си търпя много на болка. Болеше ме кожата 2-3 дни, беше ми зачервено, излезнаха ми ситни пъпчици, но то нямаше как, с такива дебели косми.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Мен ме боли само докато дърпа. 1 секунда след това - хич, само е леко изтръпнало. Зачервявания (които приличат на пъпчици, ама не са) се получават, ако веднага след кола маската се изкъпете.
Днес и аз ходих... Боли си, но не е болка за умиране. Пъпчици нямам, но леко прокървих... Каза ми, че веднъж месечно обикновено било необходимо, но на мен ми се струва, че по-рано ще поникнат... Сега като се пипна по посока обратна на растежа на косъма и ми боцка... А иначе обясни, че следващите пъти няма да боли като този, защото вече няма да са толкова дълги, освен ако не ги оставя няколко месеца. Иначе ме попита дали искам бельо и ми даде едно за еднократна употреба, доста странно ми се видя.. ;дд
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Тези синини за които говорите, може да е от много горещата кола маска, ако ви пари много казвайте. Ама не се лигавете ако е малко по-топла де, така хваща по-добре, иначе трябва да ви минава пак и пак и пак..
Първоначално написано от antifashionshit
И аз бих искала да ходя на кола маска, но кожата ми е много чувствителна.Щом на краката като си ги маахам с епилатор всеки път ми стават на пъпки представям си отдолу.![]()
За какво е тая глупост, кола маска, побъркан народ, тя българия затова е на това дередже, ..........
Чесно? :...........