.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    И аз не съм имала синини на триъгълника. Все пак козметичката ми е сръчна и опитна.

Синина ще ти излезе, ако се опиташ сама да правиш нещо и въобще си нямаш представа на къде и как да дърпаш.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    от 1 см ще посинееш, колкото и да не ти е чувствителна кожата...колкото да ги захване колата някъде 3-5 мм е добре
    за да посинееш козметичката трябва да е нечувано неопитна...и 2 см да са ти няма как да посинееш....странно ми е какви синини получавате вие...;хх

само докато чета и ме заболя ;дд
    сори за спама

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Е аз не само синини получих, ами и рани имах на места и се 'възстановявах' около 1-2 седмици :Д
    не е от козметичката, защото мои приятелки и познати са ходили при същата и им нямаше и още им няма абсолютно нищо.
    И сама съм си правила-същата работа, с ленти съм пробвала- кръв и синини.
    С епилатора това го няма. Боли бая, обаче поне кожата ми остава на мястото си.
    На краката ми също ми се получиха синини два пъти, но тук допускам, че може и моя да е грешката, единия път си я изсипах гореща върху краката и се изгорих яко, за другия нямам обяснение.
    Просто моята кожа е доста чувствителна и синините далеч не са от некадърност на козметичката(в първия случай)!
    Everything changes, but beauty remains ...

Много ви благодаря момичета !

И мен ме беше супер страх първоначално ,но се оказа много по-малко болката ,от колкото предполагах.Давай смело! Ще боли,ама не е болка за умиране (имам нисък праг на болка ) Намери си добра козметичка ,която да ти е някъде на близо,че през 3 седмици да се разкарваш... не си е работа.

I love my high heels <3

Град
    муретоо
    Цитирай Първоначално написано от bebchoOoOoOo Виж мнението
    Мойта козметичка взима 6 лв. за цял триъгълник и даже между бузките на дупето Не знам никакъв начин за притъпяване на болката, а и все пак не е болка за умиране. За 10 мин съм готова и съм забравила за болката, а после си се радвам на гладкото усещане.
    Бебчо от кой град си?
    ло'Ф'каш ме а??..хмм не е взаимно

Цитирай Първоначално написано от lolichkazdro4oholichka
    брат ми ме премаза цялата с колелото по погрешка...

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Айтос ;д ...
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Голям фен Аватара на Starless
    Аз не се притеснявам може би толкова за болката, колкото ме е срам.. Иначе и аз се каня да ходя скоро. Вие от каква възраст започнахте? И от самото начало ли на целия?

Аз съм на 15. Започнах да се обезкосмявам на 13 - изцяло. Не е болка за умиране, особено ако си ходила вече 3-4 пъти. За мен кола маската е най-доброто решение, защото със самобръсначка космите поникват много бързо. Няма от какво да се срамуваш, защото козметичката няма да те кара да се разчекнеш на шпагат :P. Моята даже не ме кара да си свалям бельото, а само да го дъпам от едната страна, после от другата...и воала.

Супер!!! Още тези дни ще отида да видим какъв ще е резултата!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от karolinarose Виж мнението
    Супер!!! Още тези дни ще отида да видим какъв ще е резултата!

После да споделиш първите си впечатления.

Препоръчително да минете направо на кола-маска, вместо първо да ползвате бръснач. Тогава няма да знаете какво е болка. оО
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Ще кажа как е било! До сега винаги със бръснач съм ги махала!

Цитирай Първоначално написано от Fashionista_pp Виж мнението
    Аз съм на 15. Започнах да се обезкосмявам на 13 - изцяло. Не е болка за умиране, особено ако си ходила вече 3-4 пъти. За мен кола маската е най-доброто решение, защото със самобръсначка космите поникват много бързо. Няма от какво да се срамуваш, защото козметичката няма да те кара да се разчекнеш на шпагат :P. Моята даже не ме кара да си свалям бельото, а само да го дъпам от едната страна, после от другата...и воала.
    А на целия ли ти ги маха по този начин? Т.е и отдолу ли?

А при първия път подстригахте ли си ги преди да отидете? Като са по-дълги няма ли да боли повече...

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от karolinarose Виж мнението
    Ще кажа как е било! До сега винаги със бръснач съм ги махала!
    И аз бях така преди месец, боли си, защото космите са дълги, но си струва. И аз се притеснявах, но тя ме успокой с думи. А и не си първата, която прави, така че. Беше много внимателна, махаше ми по много малко наведнъж. Мен ме пита няколко пъти искам ли почивка ама аз не, да минава по-бързо ;д аз по принцип си търпя много на болка. Болеше ме кожата 2-3 дни, беше ми зачервено, излезнаха ми ситни пъпчици, но то нямаше как, с такива дебели косми.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

anonymous708973
    Guest
    Мен ме боли само докато дърпа. 1 секунда след това - хич, само е леко изтръпнало. Зачервявания (които приличат на пъпчици, ама не са) се получават, ако веднага след кола маската се изкъпете.

Днес и аз ходих... Боли си, но не е болка за умиране. Пъпчици нямам, но леко прокървих... Каза ми, че веднъж месечно обикновено било необходимо, но на мен ми се струва, че по-рано ще поникнат... Сега като се пипна по посока обратна на растежа на косъма и ми боцка... А иначе обясни, че следващите пъти няма да боли като този, защото вече няма да са толкова дълги, освен ако не ги оставя няколко месеца. Иначе ме попита дали искам бельо и ми даде едно за еднократна употреба, доста странно ми се видя.. ;дд

Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    А на целия ли ти ги маха по този начин? Т.е и отдолу ли?

А при първия път подстригахте ли си ги преди да отидете? Като са по-дълги няма ли да боли повече...
    Да, целия го маха. Не съм се подстригвала като отидох за първи път. Боли ако са много дълги. Ако ще се подстригваш трябва да ги оставиш около 1 см, иначе няма да може да ги издърпа от корена.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мен ме боли само докато дърпа. 1 секунда след това - хич, само е леко изтръпнало. Зачервявания (които приличат на пъпчици, ама не са) се получават, ако веднага след кола маската се изкъпете.
    Не го бях мокрила, просто кожата ми е много чувствителна. А и все пак за първи път, до преди това доста години с бръсначка....После няколко дни ми беше и зачервена кожата.
    Starless и на мен ми прокървя като ми ги маха.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на djipsito
    Тези синини за които говорите, може да е от много горещата кола маска, ако ви пари много казвайте. Ама не се лигавете ако е малко по-топла де, така хваща по-добре, иначе трябва да ви минава пак и пак и пак..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

И аз бих искала да ходя на кола маска, но кожата ми е много чувствителна.Щом на краката като си ги маахам с епилатор всеки път ми стават на пъпки представям си отдолу.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Зависи дали искаш да ти маха всичко или да остави някакви част.
    Моята не ме чекне. Лягам на масата (стоя на лакти, че да гледам и да се подготвям психически преди да дръпне), отваряш краката :д и това е.
    Чувала съм, че на места пръскат течен лидокаин, ама при мен такива екстри няма. Предварително не можеш да направиш нищо за обезболяване. След цикъл боляло по-малко уж, но не съм забелязала такава тенденция. Единият път ме боли зверски, следващият... пак си боли, ама не толкова много.
    Стискаш зъбки и тва е, после цял ден ще си я бараш и ще се радваш колко е гладичка :д
    И при мен е по абсолютно същия начин.
    Последното изречение много ме радва

За какво е тая глупост, кола маска, побъркан народ, тя българия затова е на това дередже, ..........

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от pederasss Виж мнението
    За какво е тая глупост, кола маска, побъркан народ, тя българия затова е на това дередже, ..........
    От днес, ще си ги пусна специално за тебе

Чесно? :...........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си