- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- СЪНУВАХ!...
Че сме в нашия апартамент с още две момчета, един негър и едно момиче, в мойта стая и сме седнали да ядем и да пием, по едно време всеки се пръсна по стаите, аз отидох при негъра в хола и седяхме на дивана и той ми говореше за музика и ми даде слушалките си да чуя кво слуша, като цяло беше дружелюбен и недосаден. В банята ми се къпеше моя човек и го чаках да излезе, така и не излезе, а дори нямам представа кой беше всъщност. Ии разбирате ли по едно време на вратата се звъни човееееече и отварям и някъв с някво куче, което лицето му беше на жена с разбит нос и то/тя влезе нали в кухнята и мъжа си тръгна и в кухнята пък имаше някво момиче и кучето-жена си се превърна в цяла жена и й подава нещо като тампон/пластина, която трябва да й вкара в носа и аз при тая гледка отидох а повръщам в кошчето в мойта стая, в която спеше някъв завит през глава и съня ми свърши. :/ ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не разбрах почти нищо.....
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
по-интересно от това няма накъде:Д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
и аз отгоре, отгоре, явно някой има сексуани фантазии с чернокожи
n00bs
ако е имало негър ,но не е имало хип-хоп , партито не е струвало.
и какво е това now with blacker neggroes ахаххаххахах
n00bs
бла бла бла, направих един фаст скан за нещо интересно ама йок :<