.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Шампоан за изправяне ..

Хейй .. Искам да ви помоля да ми предложите шампоан за изправяне .. Аз имам един на Глисс (този) http://www.ivis.bg/gliss-asia-strigh...%BB-p3283.html .. Изпробвах го 2 пъти и никакъв резултат .. единствено изправи бретона ми точчно за 24 часа както пише. Ако може някакви предложения ?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Единствения шампоан за изправяне, който съм ползвала е този на Глисс и аз не бях доволна от резулатата. Тиджи имаш шампоан за изправяне. Имам пяната от същата серия и изправя добре, но за шампоана нямам лични впечатления

Ъм .. Може ли малко повече информация за пяната ? Снимка нещо ; дд ? За да мога да се ориентирам

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Това е пяната http://www.tigi.bg/bg/?p=32,16

Серията на Нивеа-Straight and easy е много добра. Наистина има ефект ако ползваш всичките продукти.
    Последно редактирано от xNirvanAx : 01-22-2012 на 12:53

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Много ясно, че ШАМПОАНА няма да ти изправи косата.
    Пробвай да комбинираш с балсам/маска/серум от серията.
    Everything changes, but beauty remains ...

и аз съм много доволна от този на глис ,но все пак не е перфектно изправена косата

Аз ползвам този на глис с балсама и наистина не е изправя особено, но след като я изправя после с пресата опрелено държи много повече.

Аз ползвам точно този на Глис и има разлика .. забелязала съм,че той ми заглажда косата и ако не използвам него,а някой друг шампоан косата ми бухва ужасно много (попринцип си е такава),но може би не мога да съм много обективна защото все пак не съм го ползвала много време!

Цитирай Първоначално написано от xsunloverx Виж мнението
    Хейй .. Искам да ви помоля да ми предложите шампоан за изправяне .. Аз имам един на Глисс (този) http://www.ivis.bg/gliss-asia-strigh...%BB-p3283.html .. Изпробвах го 2 пъти и никакъв резултат .. единствено изправи бретона ми точчно за 24 часа както пише. Ако може някакви предложения ?
    Аз също търсех в нета за такъв шампоан и попаднах на тоя . Твоята коса чуплива ли е ? Смисъл то ясно , че няма как просто ей така след шампоан косата ти да стане право , но поне помагали да не е чуплива ?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Само с шампоан НИКАКЪВ шанс да стане,бе,хора,не го ли разбрахте!Комбинирайте ПОНЕ с балсама!!!
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Само с шампоан НИКАКЪВ шанс да стане,бе,хора,не го ли разбрахте!Комбинирайте ПОНЕ с балсама!!!
    Това мисля , че е ясно на всички . Но аз попитах за нещо друго...

Този балсам със отмиванели е ? Съжалявам за въпросите , но искам да знам предвалително преди да си давам парите

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Garvanec Виж мнението
    Този балсам със отмиванели е ? Съжалявам за въпросите , но искам да знам предвалително преди да си давам парите
    Кой балсам,този ли?
    Ако питаш за този,да,с отмиване е.

Да същия . На мен проблема ми е , че като не си правя косата ми стои малко чуплива и много се дразня.Мерси , че се отзовахте ще си купя и шампона и балсама и ще видя какво ще стане , ще ми е достатъчно просто малко да ми се изглади косата . Само да попитам на каква цена вървят и дали лесно се намират ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Във всеки магазин за козметика ги има,и шампоана и балсама са около 5лв. ,зависи от магазина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си