- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мислите
Не е задължително да са обвързани в брак. Семейството е институция, която не е задължително да се покрепя от хартийки. Лично аз смятам да се омъжа един ден. Много други хора никога не го правят, но пак изграждат семейства.
Откъдето и да го погледне човек, това е нормалния начин, по който протичат нещата.
Аз за заболявания специално не съм питала, звучи ми глупаво. Не е кон, че да го подбирам по това.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тъничко се опитваш да намекнеш как сме тесногръди, но няма да се получи. Лично аз съм изключително гъвкава и си имам свой морал и свои принципи, не следвам тези на обществото. Моето мнение е, че ти се опитваш да бъдеш един вид... бунтарка, различавайки се от масата и т.н., само че това едва ли ще стане със защитаване на каузи като тази.
Да, на теория всичко може, затова и на теория е възможно 18-годишна да е с 40-годишен и връзката да е пълноценна. На практика няма как да стане за дълъг период от време. Има един куп проблеми, които, както сама казваш, ти не виждаш.
П.С. Да нямаш деца значи, че чисто и просто си егоист![]()
Възрастова разлика около 5 години (20+ годишен да е по малкия) е окей. Иначе 2-3 годинки. Любов има в нормалните връзки. 40 годишен с 20 годишна - няма. Някакви взаимни интереси и/или непреодолени комплекси в от миналото.
Всякаквите клишета че искате да ви ухажват с финес са си за ваше успокоение. Вие какво можете да предложите на човек със стил? Чифт цици и кафе рано сутрин. Просто е добре да си знаете гьола и да гледате в него какво има.
Искате стил? Чудесно, изградете си първо своя стил, и тогава искайте от другите.
Пример - искате да ви ухажва човек, който е постигнал нещо и се е доказал - собствен дом, хубава работа, има време за хобита.... Окей, ама преди това трябва да сте поне на неговото ниво - квартира, прилично платена работа, нещо, на което се посвещавате в свободното си време и сте добри в това. Иначе родителите ви не са си свършили работата и вие си търсите внимание другаде.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ахам, значи дай всеки 2-ри нескопосаник, който и капка не нзае за отглеждане на деца или е неспособен да отглежда такива, да си народи куп дечица, че да не е егоист - Ми да ограничено и робско мислене е т'ва. Да се опитвам да съм бунтарка и по-различна от другите? Хахаха, да бе. Всеедно да имам 5 деца и да проповядвам, че не искам деца - не съм лицемерка и не говоря неща, само и само, някой да ме помисли за бунтарка. Казвам това, което мисля и излагам моето виждане. Нито съм се втурнала да защитавам нещо, нито се опитвам да налагам моята идеология над някого. Просто сметнах темата за интересна и ми се щеше да видя вашите възгледи.
Пък и няма интересен диалог ако няма опанзива, нали?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Любовта тук играе голяма роля. За мен допустимата разлика е 4-5 години, това ми се вижда нормално, но има доста хора, които разликата им е 10+ години и се обичат адски много. В днешно време много малко момчета се осмеляват да бъдат истински мъже или поне да се опитат да бъдат, така че не е зле човек да си търси половинката и при по големите батковци. Все пак всичко трябва да е в границите на допустимото, иначе си е жива педофилия мъж на 40 със момиче на 20 примерно, същото и за жените.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Добре де, в един пост казваш, че може да са страхотни и мили, и прекрасни хората, които нямат деца. В следващия минаваш на нескопосаници. Кое последно от двете?Ахам, значи дай всеки 2-ри нескопосаник, който и капка не нзае за отглеждане на деца или е неспособен да отглежда такива, да си народи куп дечица, че да не е егоист -
Защото, ако всеки си каже: "А не, мани, няма да раждам деца, защото мога вместо това да си живея цял живот като цар и да гледам само себе си." няма да има хора на света след 100 години.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Любовта е навсякъде - просто трябва да я откриете![]()
А ти как направи връзката? Аз имах впредвид това, че не всеки иска деца, като цяло. И не мисля, че всички трябва да раждат и да имат деца, ако не знаят как да се грижат за тях или не ги искат. За какво да се раждат нежелани деца? За да има хора ли? Да му се невиди и хората дет сме... А ако се замислиш има хора, които после цял живот ще си изкарват ядът над децата си и ще ги обвиняват за несполуките и проваленият им живот. Има хора, които не са създадени за родители - ама по логиката на Пантерата, давай всички да раждаме и да се множим, че иначе сме егоисти. По-егоистично е да имаш дете, което мразиш и то д ане получава нужната любов от теб, но както и да е.
Пръски мозък се сивеят
Луиджи, така е, но изкривяваш нещата. Аз казвам, че ако има човек, който е напълно способен да отгледа дете - емоционално и финансово, и не го прави, е егоист. Не съм казала, че хора, които не стават за родители, трябва да имат деца.
По-ясно ли е вече?
Много извъртяхте темата![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Пръски мозък се сивеят
Именно. И аз познавам хора на тази възраст и учат или работят, дори и двете наведнъж. Живеят самостоятелно, също така и имат време за забавления. Разбира се има и такива, които отговарят на описанието " тъп, лигльо, курвар и т.н."
А, не знам какво биха правили двойка с 20+ години разлика помежду им... (освен секс разбира се)
Примерно жена на 20 и мъж на 40... Та жената до преди 2-3 години е била тийнейджърка, а тоя мъж може да е бил женен дори... Житейският опит е много по-различен.... Пък и мъжа е по-улегнал и ги е минал всичките тия неща с купонясването и правенето на изцепки, дори е готов за семейство. Той по-скоро да бъде неин учител (житейски примерно), защото на нейно място аз така бих приела някой с толкова години по-голям от мен - като учител и някой, който може да ме напътства за различни неща (друг е въпроса, че изобщо не бих се занимавала с такива). Но от друга страна всеки човек е различен въпреки всичките тия неща може и да има някакви изключения и наистина да има някаква любов между тия хора.
Малко го изкарах се едно е на 50 години ама...аз така мисля ;д
Последно редактирано от horacio : 01-28-2012 на 09:11
nigga stole my bike