.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Question Не им пускат защото незнаели как да си искат

Здравейте аз съм момче здраво мислещо няколко пъти съм си говорил с приятелки и се изумявам когато ми кажат няма момиче което да не пусне на момче освен ако не знаел как да си поиска това е страшна глупост какво мислите вие ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    True, true.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не е глупост. Но в това "как ще си поиска" се синтезират тооооолкова много неща, че просто главата да ти се завърти. Така де все пак всеки си има летва, под която трудно пада, но стига някой да не е фрапиращо под нея, може да получи секс. Предполагам, че всеки има по някой адски громен приятел, на когото му се лепят всички момичета...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на djipsito
    Много здраво мислиш, авторе... ;д
    Може би си го представяш като - "Искам секс" - "Добре, у нас или у вас ?"

Тва, което са ти казали не е глупост, така е.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Може и да съм малко по голям от автора на този пост но имам горе долу същия въпрос.
    Защото може би поради това че съм стеснителен или наистина не мога да разбера в мен ли е грешката но явно "не знам как ще си поиска".

Супер фен Аватара на djipsito
    Става въпрос да умеете да предразположите жената, да знаете как да се държите/говорите, да я ухажвате и т.н, за да си легне с вас. Много навързани неща са. "Жените обичат с ушите си, мъжете - с очите".
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Дори, честно казано стеснителните момчета по-имат шанс с някое свястно момиче (не с кифла). Има нещо много мило в момче, което хем е срамежливо, хем си личи, че те иска.

Всичко е в подхода, в начина, по който караш едно момиче да се чувства, в това доколко е спокойна и отпусната с теб. Значение има как скъсяваш дистанцията, как и ставаш по-близък от другите и още много неща.

Звучи като нещо сложно, а всъщност хич не е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    С изключение на това, че грам не обичам срамежливи момчета, съм съгласна с останалото от поста на Sisi.

Казаното е вярно. Съдя по себе си. Не са ме убеждавали "да пусна", но за секс при условия, които не ми допадат, е ставал номерът. Някой горе каза, че се включват много неща в това искане. Правилно. Накараш ли една жена да си го иска, в кърпа ти е вързана. Женското съзнание много обича да се подиграва със собственичките си.

Баси още веднъш доказателство че женското съзнание кара жените да правят нещата по много по сложен начин от мъжете.

Град
    Някъде...
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    True, true.
    10 букви
    Песни, танци, пияни шматки, еб*си цирка !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си