Момиче на 14 г . . Скарана съм с най-близката си приятелка вече половин година и нещо .. миналата седмица бях на крачка да постигна целта си .. и благодарение на нейните "истински" приятелки и устите на другите се скарахме .. аз я излъгах , че не сам си писала с бившия и а всъщност това се случи и бяха някъде три изречения в който му казах , че тя н е е правила тези неща който той е чул .. и че е лъжа .. но явно тя ми се обиди .. постоянно ми го натяква , но аз съм такъв човек сгреша ли един път не се повтаря .. не ми е обидена за това , че съм си писала с него , а че съм я излъгала .. адски ме боли .. да ще ми кажете какви истински приятелки на вашата възраст е ето , че има .. но не можах да си я запазя .. смс-и , пиша и постоянно , на дск се опитвам да говоря с нея . . тя не иска , нито ми отговаря на съобщенията , а на скайп ми пише през 10 минути .. от лудост почнах да пиша на 1 лист какво обича и какво мрази .. не спя .. нямам надежда за нищо .. не ми се живее .. тя вече ми няма доверие , а то е като огледалото счупи ли се после не е същото .. натяква ми постоянно , че няма да ми прости , нищо няма да е както преди , а последното което ми каза е "давай на човек втори шанс , но никога трети " e даде ми и кво пропилях го .. намерих си друга компания нищо не става , а за момчета дори не ми се мисли екзикотирам ги ... МОЛЯ ВИ .. :@ ПОМОЩ !!!!!!!!!!!!!! НЕ ИЗДЪРЖАМ , ИДВА МИ ДА СЕ САМОУБИЯ !!!