- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Висок ли съм за възрастта си/
Висок съм 1.77-8 (макс. 1.80) та искам да попитам нормална ли е височината за възрастта ми на 14 съм .. секи неска в дск ми се ебава ей го тоя щръкналия нз си ко "как растеш толкова бързо" и подобни измислшлиотиниплс кажете кфо да направя
високичък си ама кво им се връзваш. Затапи ги веднъж за винаги и тва е. Тея най-много ги мразя![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
не, но има сериозна опасност да се окаже че си тъп
Това, че си висок няма нищо лошо. Въпросът е да не си няква клечка, със забавени рефлекси, трагедия по физическо и да се спъваш в себе си (правя сравнение с мои съученик)
Lexynnka
ем как да ги затапя все измислят някакви проститии
ми освен да не им обръщаш внимание и ще спрат
то не може да им се угоди, ако си висок ти се подиграват, ако си нисък пак... малоумно племе са
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
божее кви са тея комплекси бе брат те като са някакви джуджета дето можеш да ги стъпчеш
аз на 15 -1,86 и никой не ме бъзика
тва да ти пука за такива неща,,,
ебават се, щото позволяваш. не е толко' за ръста(даже изобщо), колкото заради това, че им се връзваш.
бате няма нищо лошо в тва да си високПървоначално написано от maimunata9
тва че тея са ниски червеи и са комплексирани е друг въпрос , нема кво да се занимаваш с тях
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
WTF ?! Кво се подиграват.Добре си си.Имам един приятел 95 е и е 1.95 ама му дреме на ....
Хора много , Човеци малко !
Първоначално написано от chemist9009
![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Пич аз съм на 15 и съм 1.85 висок , и на мен ми се подиграваха ама един ден ми кипна и пребих един мои съученик без да искам ..От тогава никой нищо не ми е казвал.. трябва да спечелиш уважението на тия говеда като пречукаш някой .. иначе не става да си мълчиш и те да спрат,даже им доставя удоволствие като мълчиш защото така знаят че те дразнят,че ти е неприятно и продължават..
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
напомняш ми на един съученик бивш.. беше клечка и много забавен трагедия по физическо както казаха горе.Зехме го на фитнес и почна да идва с по 1 торба ядене на училище,спукваха го от базик ама след 3 месеца никой не му се подиграваше стана ебахти машината.
Та игнорирай ги или им спретни ню йоркско (пернишко) посрещане![]()
глупостииПървоначално написано от maimunata9
перфектното момче
![]()
![]()
awerw♥
Аз съм на 14 някъде 188 см, ама никой не ме подиграва.Да ти кажа, че някои дори ти завиждат, защото по-добре да си висок, отколкото 150 см на 14 години (например).И не им се впрягай толкова.![]()
Абе вие луди ли сте ,първите коментари ?! Как ще е висок, даже е маалко не толкова високКви са тия простотии, на тая възраст ще расте и още даже.
![]()
Споко, знам едно момче на 15 е, а е сигурно повече от 1.85 .. Нищо ти няма .. Момичетата такива момчета харесват![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
съгласна съм сс тебПървоначално написано от BeezyJey
![]()
аз нап. кат съм 1.72 да не тръгна с някъв 1.60.. височината ти е перфектна
![]()
![]()
awerw♥
ЩРЪКНАЛИЯ![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
мс за комплиментаПървоначално написано от sapphire5
![]()
![]()
Глупости...Аз съм 1.78 и съм на 14,но знам,че няма повече да раста щото си е до ГЕН.....И баща ми е спрял да расте след 8 клас и дядо ми....С 2 думи може и да не порастнеш повече,може и да станеш 2 метра....Ама я не се оплаквай,аз оплаквам ли се,че половината момчета от класа ми са 1.90![]()
Първоначално написано от elnino
![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
споко, баце, не им обръщай внимание.. и аз тка израснах, изведнъж станах 1,78 и сега съм сигурно над 1,90.. пък съм на 18 почти.. ся няа растеш мноо, споко![]()