- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Aз мога да имам всяка жена! Нека ви е ят!
аве да не я понасяш, от тук чувам планета
n00bs
по центъра ходих![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ами сигурно я чуваш от твоя телевизор.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Научих за Поли миналата година от песента й "На Инат".. Не ме интересува къде пяла преди и къде не.. Няма никаква логика в разсъждения ти.
Аз нали си знам какво слушам, теб какво те интересува? Не разбрах какво общо имаше чалгата с Хасково и турците? Отново никаква логика..
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
До някъде ще се съглася.
Ами не я слушам. Противна ми е, гадна ми е, мазна ми е..
Не ми зарежда клипчето, но сигурно ги сваля като им купува от тук подаръчета:
http://skandalno.net/%D0%B1%D1%8A%D0...B2%D0%B8-35682
Колко мазна може да ти е, та ти живееш в хасково
n00bs
Какво като живея в Хасково? Вярно, че си е пълно с чалга клубове, ма то си има и такива където пускат по-хубава музика като рок и метъл.
щом ги знаеш, значи слушаш чалга
n00bs
То във кой град няма чалга клубове бе граждани ?
Леле човек ти сериозно ли? Оф.. не ми се занимава повече. Не виждам смисъл да убеждавам някого, който дори не познавам в каквото и да било. Хайде много ти здраве..
бих ти пожелал също мн здраве, но какъв живот е да живееш сред чалга и османци !?
n00bs
Aбе истината е, че тъпчовците сте вие- хасковлийките, чалгаджийките и вашите тъпкачи.
ебаси грозния xahxHAHXA
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
хахахха, тоз е весел ама ми мяза на гейтак. Дизеле, радвам се че те виждам отново!!!
В един град е концентрирано 11% от циганското население в Б-я, а 30% от жителите на града се водят мангусти.
Що е то?
Има някаква разлика между турците в европейската част на Рязания и тази в Азия. Едните са се мешали векове с европейските народи, докато другите са изнасилвали сестрите си.
Инак, аз имам вродената дарба да познавам турци от 58м разстояние.
Respect my authoritah
милия толкова е жалък ..
можел да има всяка жена,която поиска затова ли през лятото спи само с рускини,а те пускат на всички ...
а,и не е голям красавец,не може да говори това Р толкова дразнещо го казва ..
хахах и вика всички във Варна била такива авее яяя ... смешник ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !