- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Aз мога да имам всяка жена! Нека ви е ят!
А Светлюшке, ти мислиш ли че можеш да имаш всяка жена![]()
Който иска, може да гледа цялото предаване в профила на приятелката ми във вибокс ----> http://vbox7.com/user:kuklichka?p=allvideos
Как си могла да допуснеш че прекрасното дизелче може да е това квазимодо от клипа :X
Не е квазимодо момчето, ама сигурно им плащат да се излагат така, знам ли и аз...
офф брато мноу си тъп..... първо "яд" се пише с д и второ тези които имат всеки който поискат, обикновено си нямат никого
Първо, не съм ти никакво брато, а съм най-якия!
Второ, ят се пише с Т, отвори всеки български речник и ще се увериш сама! А после аз съм бил тъп!
Трето, виж се колкото си тъпа пак! Как така хем ще имаш всеки, а после няма да имаш никого! Аман от тъпотата ти, с един коментар направо ме накара да си заровя яката глава в снега!
Поправи си грешките и повече не ми прави тъпи забележки! Аз съм най-якия, нека те е ят![]()
абее виж кво, ако се пишеше с Т нямаше да се казва "ядосвам се"
освен тва ако беше най-якия нямаше да пишеш теми колко си велик, просто нямаше да имаш време, щеше да се занимаваш с момичета, а не с форуми в интернет :dd
и са си мн умни забележки, ти като не знаеш кво е правопис твой си проблем![]()
Стига си се излагала! Ят се пише с Т, а ядове се пише с Д! Виж се каква си неграмотна! Отвори си речника на българския език! Аз се занимавам и с момичета и с форуми! Нито уча, нито работя, аз просто съм богат и имам време за всичко, което ми доставя наслада! Нека те е ят!![]()