- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой лосион за тяло мислите че е няй-добър???
Абе, къде сте срещали продукти на Афродита? В ДМ лично аз не съм виждала...
^ Кауфланд. От там имам масло за тяло с манго :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Изгодно ли е?
Еми...според мен доста. Около 4 лв за 350мл, аромата е много хубав и хидратира добре. И е доста икономично, аз без да искам лятото изсипах доста голямо количесто и при всекидневно мазане имам още повече от половината. Няма свършване.
Е, добре звучи. Имам нужда и аз, но се чудя кой да е![]()
^ Аромата е доста траен, защото май беше писала, че не ти харесва.
Пробвай на Dove със зелен чай и краставица, хидратира много приятно, не остава лепкава следа, мирише пак, но доста по-леко и по-нетрайно от този на Афродита.
Аз използвам Nivea.
Доволна съм.. кожата ми става много гладка и мека... траен е![]()
Мама има бебешко мляко на Бочко, което мирише на много хубаво и прави кожата много мекичка. ^^
Този който си ползвала на Гарниер 7 дейс е хубав,ако ти е суха препоръчвам ти на Фрутини лосиона а ако ти е нормална продължавай със същият.
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Афродита ми допадат много.За цената си са направо перфектни,аз в момента съм с бутера с кокос и от няколко месеца не мога да го свърша![]()
Аз пък съм с адски суха кожа, Сега майка ми ми взе един балсам за тяло на д-р Тайс и много ми помага, страшен еПрави ми кожата супер мека и въобще не ми се бели като на гущер.
![]()
Nothing Last Forever
На Nivea и Гарниер са най - добриПоне за мен , аз само тези 2 марки използвам.Редувам ги
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Бебешкият лосион за тяло си остава номер едно!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
А да ви питам някой използвал ли е олиото Джонсън бейби...и ако да свясно ли е ??? http://static1.framar.bg/product/jonsons-oil.jpg
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз винаги си взимам или за много суха кожа, или за смесен тип. Използвам главно на Dove или Nivea.
Момичета, пробвайте Пантенол!!! Страхотен е, хидратира кожата страшно много, не оставя абсолютно никаква лепкава следа, няма аромат, така че няма да се притеснявате от смесването на парфюм и лосион. Като пяна е, а аз в последно време го ползвам и вместо крем за лице- успокоява кожата много и ми е идеално хидратирана. Помага за регенерирането на кожата и е много лекичък.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
То не е за пъпки! Панетнол е против изгаряния, хидратира и регенерира кожата.