.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Ще окаже.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от nikita9797 Виж мнението
    А да ви питам някой използвал ли е олиото Джонсън бейби...и ако да свясно ли е ??? http://static1.framar.bg/product/jonsons-oil.jpg
    Аз имам и честно да ти кажа не е нищо особено поне според мен, като се намажеш кожата ти е много хубава, но после като изсъхне пак е същата Не знам дали е така или само при мен става,а и мноого трудно се отваря

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Аз ползвам на Shelley с Cocoa Butter.. Много добре хидратира и мирише божествено ^^

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Nivea ми пасват най-добре. А това с Пантенола може и да го пробвам.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на albi951
    Пантенола като регенерира кожата значи ли че може да заличи белези от стари пъпки?
    Иначе ползвам на Арома грийн лайн: http://www.aroma.bg/uploads/catalog/..._223_640_t.png

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Този с маракуя на Рефан.Божествен е.

http://itsjustmakeup.files.wordpress...bodylotion.jpg <<< този някой ползвал ли го е (avon) ...дали хидратира...поръчах си го защото обожавам аромат на диня

Оообичам тези на Avon! Всички действат толкова добре на кожата ми,така хубавоомекотяват,а аромата е прекрасен.

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Афродита ми допадат много.За цената си са направо перфектни,аз в момента съм с бутера с кокос и от няколко месеца не мога да го свърша
    И аз съм с него в момента, много е приятен, доволна съм. После мисля да пробвам новите на bioten.

Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    Аз ползвам на Shelley с Cocoa Butter.. Много добре хидратира и мирише божествено ^^
    Малеее тоя го обожавам...мммммм

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Лелее направо не мога да повярвам колко много хора се кефят на Frittinni O.O На мен лично са ми отвратителни, ароматите са супер силни, направо неописуемо натрапчиви, пълен ужас направо...като излязоха на българския пазар преди няколко години си купих един-два вида да ги пробвам и това ми беше последната покупка на техен лосион, като консистенция и хидратация беше добре, ама ароматът.. :XX

Иначе към авторката - този на Ейвън става, каквото съм има ползвала като продукти за тяло - била съм доволна, особено от сериите с мирис на плодове.

Иначе съм сменила и пробвала толкова лосиони, че вече им загубих бройката и не им правя статистика кой е най-добър. В момента ползвам този:

Много съм доволна, въпреки че лосионът не е много за лятото - като консистенция е малко по-мазен, но ароматът е много лек и приятен.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ И аз мнооого мразя Frittini, ако те ви харесват, значи не сте използвали истински лосион/бътър.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на fizzyg
    На ме на Фрутини не толкова ароматите не ми харесват,а консистенсията.
    Това,че са пълни с парабени също ме отблъсква. Само веднъж съм се мазала с техен лосион (на приятелка),когато видях консистенцията му паднах от стола.Приличаше ми на чист силикон,дори ме погнуся да си намажа ръката.
    За този ценови клас Гарниер и Дав съм къде,къде по-добри решения.Хидратират добре и поне миришат свежо и най-вече естествено.

Искам да попитам продуктите на Котаж имат ли парабени?

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    На ме на Фрутини не толкова ароматите не ми харесват,а консистенсията.
    Това,че са пълни с парабени също ме отблъсква. Само веднъж съм се мазала с техен лосион (на приятелка),когато видях консистенцията му паднах от стола.Приличаше ми на чист силикон,дори ме погнуся да си намажа ръката.
    За този ценови клас Гарниер и Дав съм къде,къде по-добри решения.Хидратират добре и поне миришат свежо и най-вече естествено.

Искам да попитам продуктите на Котаж имат ли парабени?
    Двата ми душ-гела са на Cottage и сега отидох да проверя съставките и не, нямат парабени.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ау,много благодаря!

Моят е на Bettina-Barty Vanilla и съм много доволна. Не мирише натрапчиво,и след това кожата ми става суупер нежна. ^^

Мега фен Аватара на strawberry88
    Леокрема,Дав,Нивеа.

Голям фен Аватара на pepa97
    Според мен в ДМ са най-добрите лосиони,особенно на марката Балеа има голямо разнообразие от видове.

Повече от фен
    Аз специално за лятото си купих Saloos - масажно олио за тяло, даже се води БИО
    Защото все пак лятото слънце, вода. . .кожата си се дехидратира малко или много. . .
    Купих си с нар - много е хубаво
    http://www.enzo.bg/kozmetika/saloos/...age-oil-50-ml/

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Според мен в ДМ са най-добрите лосиони,особенно на марката Балеа има голямо разнообразие от видове.
    Ти само виж съдържанието...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Калпазанке, а ти какъв ползваш?
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    пространството на Дисе
    В момента мажа само Веногел. Не знам дали съм драскала нейде- проблемни са ми само подбедриците- толкова е суха кожата, че изглежда като посипана с пудра захар и сърби на моменти.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Хубав ли е? Само за краката? Хидратира само или има и друго действие? Аз в последно време съм само на Пантенол, супер лекичък и хидратиращ, но се чудя дали е хубаво толкоав често да го мажа, че и по лицето :Д

Град
    пространството на Дисе
    Само за краката. Нанасям два пъти дневно /както е посочено в листовката/. Попива бързо, в началото лепка, но е за кратко, не се тревожи. Няма аромат, не оставя следи по дрехите и попива за минута-две.
    Предотвратява отока, появата на капиляри и разширени вени.
    Екстрактът от невен е с антибактериално действие и го прави идеален за нанасяне след епилация.

Добре звучи, трябва да го пробвам. Мерси А някакъв хубав лосион да препоръчаш? Без парабени и такива неща, че като разгледах моите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си