- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ще кажете за тази жилетка?
Жилетката като модел е хубава и добре стои,но недей да даваш толкова пари за жилетка,намери подобен модел в някой магазин или сайт и си я вземи на по-ниска цена.
Не е като да не ми харесва изобщо, но не бих я носила, нито пък бих дала 90лв за подобно нещо..![]()
Хубава е,но не е ли малко скъпа?Миналата година беше на промоция в OUTLET-а за 32 лв.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Не ми харесва чааак толкова много, при това никога няма да дам 90 лева за ЖИЛЕТКА! Почти съм сигурна, че ги има същите по 10-20 лв. Според мен не си струва парите, ти за 90 лева можеш да се облечеш.![]()
Пърцал....
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
сладка еаз бих я носила на плажа
изглежда ми скъпа може6 да си пора4а6 от някои цех в моя град има такъв и не зимат скъпо 6е ти излезе на половин цена може да ти направят и по-оригинална
![]()
харесва ми, но никога няма да дам 90 лева за нея
Живота е рисуване без гума за триене... : )
с тези намаления, който вървят в момента по магазините, спокойно можеш да си намериш такава до 30лв![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Вие пък я направихте все едно даваш 1000 лв. .. пък и 65 лева не са толкова много, все пак ще ти служи години напред ..
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Доста симпатична, нооо супер са се изхвърлили с тая цена.
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Ей, щом има момичето какъв е проблемът да ги даде?
Може пък наистина да е качествена и да си я носи дори дълго време. Аз имам на 4 години дрехи, които са като нови.
Жилетката е хубава, макар че цвета и и дрехите с които е комбинирана въобще не са подходящи за модела. И 90 и 65 лв ми се струват много - не е кой знае какво.
Не си струва! : ))
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Много е хубава, но предпочитам черна или сива, примерно.. обаче 90 лева са абсурд, 65 също.. повече от 30 лева аз лично не бих дала за нея, пък ако за някой 90 лева не са нищо.. много се изхвърляте понякога, да, ако има възможност, нека си я купи.. но по принцип някои хора работят по 2-3 дни за тия 90 лева.. това го казвам по повод, че прочетох някъде, че не били много парите..
Да съм казала, че отказвам се?!
Имаме дрехи за над 65 лв, но тия дрехи са стабилни и могат наистина да се носят дълго време.
Извинявай, ама палтото ми (до коленете, право и вълнено) го взех за 50 лв, намалено от 250. Ботушите ми са доста пари, да, защото са от естествена кожа и не пропускат. Ама да дадеш за това парцалче 90 лв е пълна идиотщина. Има разлика между дреха и дреха.