.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Hybrid View

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от darkladYy Виж мнението
    готина е ... ще стои хубаво с дънки .. според мен си струва .. не са кой знае колко пари ;p
    ^ Докато татко и мама те хранят и ти купуват всичко, не са много парите, да.
    Жилетката въобще не си струва...

Цитирай Първоначално написано от Mirage3 Виж мнението
    ^ Докато татко и мама те хранят и ти купуват всичко, не са много парите, да.
    Жилетката въобще не си струва...
    +1 На същото мнение съм

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Жилетката като модел е хубава и добре стои,но недей да даваш толкова пари за жилетка,намери подобен модел в някой магазин или сайт и си я вземи на по-ниска цена.

Повече от фен Аватара на Greshka
    Не е като да не ми харесва изобщо, но не бих я носила, нито пък бих дала 90лв за подобно нещо..

Хубава е,но не е ли малко скъпа?Миналата година беше на промоция в OUTLET-а за 32 лв.
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Не ми харесва чааак толкова много, при това никога няма да дам 90 лева за ЖИЛЕТКА! Почти съм сигурна, че ги има същите по 10-20 лв. Според мен не си струва парите, ти за 90 лева можеш да се облечеш.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Пърцал....
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

сладка е аз бих я носила на плажа изглежда ми скъпа може6 да си пора4а6 от някои цех в моя град има такъв и не зимат скъпо 6е ти излезе на половин цена може да ти направят и по-оригинална

Супер фен
    харесва ми, но никога няма да дам 90 лева за нея
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Супер фен Аватара на PIF
    с тези намаления, който вървят в момента по магазините, спокойно можеш да си намериш такава до 30лв
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Вие пък я направихте все едно даваш 1000 лв. .. пък и 65 лева не са толкова много, все пак ще ти служи години напред ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Цитирай Първоначално написано от millmii Виж мнението
    Вие пък я направихте все едно даваш 1000 лв. .. пък и 65 лева не са толкова много, все пак ще ти служи години напред ..
    Според мен и 65 са много за тази жилетка.Ооо сигурна съм, че ще я носи години напред.След една година най-вероятно няма да и харесва вече или ще се е скъсала.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sugargirl94 Виж мнението
    Според мен и 65 са много за тази жилетка.Ооо сигурна съм, че ще я носи години напред.След една година най-вероятно няма да и харесва вече или ще се е скъсала.
    Ха-ха.. не можеш да си сигурна, нали знаеш

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от millmii Виж мнението
    За теб може и да не са,но за мен са.. както са и за много други.А това,че ще я носи години напред е тъпо,защото съм сигурна,че ще й омръзне бързо и най-много да я носи тази и другата година.

Град
    Sofia

Smile

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    За теб може и да не са,но за мен са.. както са и за много други.А това,че ще я носи години напред е тъпо,защото съм сигурна,че ще й омръзне бързо и най-много да я носи тази и другата година.
    Не казвам, че са малко, просто всички тук малко преувеличавате .. все едно никой няма дреха за/над 65 лева.. ии 1,2 години.. не са ли години ........................................?

Голям фен Аватара на Slobbery
    Хубава е ,но не си заслужава парите определено..

~

Повече от фен Аватара на kittyKat
    Доста симпатична, нооо супер са се изхвърлили с тая цена.
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Ей, щом има момичето какъв е проблемът да ги даде?
    Може пък наистина да е качествена и да си я носи дори дълго време. Аз имам на 4 години дрехи, които са като нови.

Жилетката е хубава, макар че цвета и и дрехите с които е комбинирана въобще не са подходящи за модела. И 90 и 65 лв ми се струват много - не е кой знае какво.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Не си струва! : ))
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Много е хубава, но предпочитам черна или сива, примерно.. обаче 90 лева са абсурд, 65 също.. повече от 30 лева аз лично не бих дала за нея, пък ако за някой 90 лева не са нищо.. много се изхвърляте понякога, да, ако има възможност, нека си я купи.. но по принцип някои хора работят по 2-3 дни за тия 90 лева.. това го казвам по повод, че прочетох някъде, че не били много парите..
    Да съм казала, че отказвам се?!

anonymous708973
    Guest
    Имаме дрехи за над 65 лв, но тия дрехи са стабилни и могат наистина да се носят дълго време.
    Извинявай, ама палтото ми (до коленете, право и вълнено) го взех за 50 лв, намалено от 250. Ботушите ми са доста пари, да, защото са от естествена кожа и не пропускат. Ама да дадеш за това парцалче 90 лв е пълна идиотщина. Има разлика между дреха и дреха.

+1 пълен парцал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си