http://prikachi.com/images/931/4310931n.jpg 11 lv
Всички неща са нови и в отлично с-е,изпращам по еконт с нп,след авансово капаро,за въпроси на лс,почти вс неща са с и м,има и л и хл
много са си хубави нещата даже,много ти разбира главата на теб,хаха,то е ясно,че най-големите критиканти са най-зле облечените...не ми трябва некомпетентното ти мнение
това подобие на потник беше модерно през 2003!
ще ме извиняваш ама за това нещо 10 лева, аз и 2 стотинки няма да дам
или незнайно колко време и къде носено палто, 130 лева..смешки..
Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./
палтото е ново с етикет,и не е носено изобщо,не смятам да ти давам обяснения,но все пак...а теб насила не те карам да си взимаш нищо,това че си търсиш къде да си начешеш езика не е мой проблем,потърси на друго място
абе г-жа и на вас ли да казвам,че не ви искам мнението,вие присъствахте ли,когато го купих,видяхте ли на каква цена...етикет да покажа ли,еми и да искате няма да ви го подаря,цените са съобразени според състоянието и според реалната покупна цена,защо не си снимате вашите дрехи да видим какво е грозно? пишете си празни приказки,само ми рекламирате обявите така
предполагам mey_si е госпожица, и ти си точно последния човек на земята, който ще ми казва какво да правя
форумът е форум, за да си излагаме мнението, така че ако искам ще ти коментирам парцалите, ако искам не..
айде със здраве
ти си носи твоите дрипи и боклуци,ако това за теб е парцал може да идеш и да си прегледаш очичките и не се бъркай в чужди работи,айде много здраве и от мен!!!
все пак благодаря,за времето и вниманието,което си ми отделила,но коментарите ти са напълно излишни!!! още си малка,когато тръгнеш да учиш пазарна икономика и надявам се проумееш реалността и нещата от живота ми се обади!!
Вместо да пускаш 3 мнения едно след друго, първо помисли какво ще казваш и тогава публикувай.
Наистина доста си завишила цените за неща 2-ра ръка.И какво като са с етикет?И във вторите употреби има неща с етикет ама ги дават за смешни пари.Пък и повечето неща са от панти века.
Тези неща като си ги купила 92 година може и да са били скъпи и модерни...но сега не са и трябва да се съобразиш и с това..Няма как да очакваш да ги продадеш на цената,на която си ги купила...дори и на половина,минало е времето им..трябва да намалиш цената поне с 70% ..но не го казвам защото нещо ми е харесало и го искам-НЕ !!!Просто е смешно като гледам цените,и още повече дрехите.И да искаш няма как да ме убедиш,че са купени скоро..не вярвам някой магазин да ги продава,и ако има такъв явно работи на загуба..ХАХАХАХА И НАЙ-СМЕШНОТО-не мисля,че пазарната икономика ще те научи на стил,или го имаш или не..а като съдя по дрехите ти определено го нямаш..Така,че айде да не ми минаваш с номерата,че си много начетена защото точно такива като теб,които само се хвалят с образованието си след време осъзнават,че с дипломката могат само да си избършат ду*ето... ))
Първо темата е за продажба,не за подаряване,второ всеки има право да се разпорежда с личите си вещи както намери за добре и да им сложи каквато цена си реши ,нищо не е прекалено скъпо или евтино,стига да има купувач за него! А злобни коментари или "приятелски съвети" са напълно не на място в случая! Все едно да тръгнете да държите сметка на някой на каква цена да си продаде жилището...На който му изнася,изнася,на който не..какво му влиза в работата..Ами явно не посещавате молове и бутици,защото някои от нещата са наистина от там,аз по-добре знам кога и от къде са взети със сигурност!За мен темата е изчерпана,не ми се спори повече със никой,може да си пишете,имате поле за изява!Желая ви повече положителни емоции и по-малко злоба(не е полезна и се погрознява от нея)!
Виж какво, може да са купувани от неизвестен мол преди години, може и от ЦУМ през 92 но ОПРЕДЕЛЕНО не са от мол в нашите времена, това мога да ти кажа със сигурност ; )) и така като гледам на никой не му изнасят цените ; ) Така, че по-добре замълчи и приеми факта, че дрехите не са за времето в което сме нито за цените които си им сложила! за 130 лв. знаеш ли какви якета има в моловете??! Видно е, че не знаеш : ) А за злобата - не виждам никой злобен в темата освен теб
абе мацки, госпожицата кой знае от кое неизвестно село е, и там на битакО, нямат много голям избор, пък камоли модерен, така че явно си мисли че ние сме слепи и така ще си даваме парите за парцали н-та употреба..
оставете я да си тъне в заблуда