.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Пъпки

Hybrid View

Пъпки

Вие с какво си махате вашите ? Гел за пъпки и крем Здраве помагат ли ?

Преди месец всеки вечер се мажех с крем здраве, добре е.Но вече забравям, или ддз просто не се мажа. Многоо съм окей от маската на лице на нивея : )

Повече от фен Аватара на lamoon
    Ами попринцип не ми излизат много, само преди цикъл и от време на време по 1-2.
    Сутрин и вечер се мия с матиращия гел на Елеа за комбинирана кожа.
    След това мажа пъпката с Далацин Т и като изъхне си слагам овлажняващ крем.
    Сутрин използвам крема на Clean & Clear Shine Control, а вечер или нищо или една
    трапия с минерали от мъртво море на Ейвън. Това е

Мега фен Аватара на strawberry88
    Aкне аут-сапун и лосион.

Супер фен Аватара на paradosou
    Като цяло нямам проблемна кожа, но като ми излезе някоя пъпка я мацвам с "Акне аут" (лосион) и проблемът е решен.

Току що прочетох някъде, че пастата за зъби изгаряла пъпките и ако се мажа, до ден два ги няма. Вярно ли е според вас, някой пробвал ли е?

да .. ако имаш херпеср а нямаш там кремче под ръка Същото е и с пъпките, мисля !

а колко пъти на ден да го слагам, колко време да стой ..? мажа се с крем ''Здраве'' от 2сед. има ефект мъничък, но има ! чудя се дали да не си слагам паста като се пребера от даскало за няколко минути и вечерта ''Здраве'' . Преди крем ''Здраве'' Нищо друго не слагам, а трябва ли да слагам салицилов спирт?

Повече от фен
    Не се мажи с всичко което си чула да ти препоръчали, а първо си изясни причините за пъпките. Ако е акне трябва ти козметичка и професионална помощ, а може и дерматолог да е нужен.

На една пъпка сложи паста на другата крем здраве, спi така и на сутринта си прецени с кое ще се мажеш. На мене пастата не ми поммага, особено. Препорачвам то здравето !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си