.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Angry Гаджето ми ходи с друга освен с мен..дайте съвети!

ЗДРАВЕИТЕ!Аз на момиче на 19 години ..и искам да ми помогнете защото се намирам в трудна ситуация! С приятеля ми ходим вече близо 8 месеца ..но тои крие от родителите си и аз от своите...и то заради това че сме от различни религии...когато заопчнахме да излизаме се разбрахме че ще сме само приятели с изгода(само за секс) но проблемът беше там че тои ми бесхе първият..и така след 2 месеца просто приятели решихме да станем гаджета...и така откакто сме се запознали той ми звънеше всяка вечер и се виждахме всяка седмица ..хоихме на море на гора и т.н. но още в началото на връзката ни се разбрахме че тази връзка е обречена и няма бъдеще и ако някой от нас реши да се обвърже с някого от своята религия другият няма да го спира..но с течение на времето мнго се привързахме един кум друг и аз май се влюбих...той заминна за 3 месеца в друга държава и много му лисожах постоянно ми се обаждаше и дори плачеше и на коледа се звънна на вратата в квартират ами и той се беше вурнал..тогава ми каза че родителите му сигорно знаят за мен и трябва да почне да излиза с една него бивша за да си няма проблеми...и после видях в телеофона му че е писал смс на тва съ6тоот моми4е 4е много му липсва и жсички мои познати ми казваха че той вече ходи с нея а аз не жяржах и той ме лъжеше...и един ден ми призна че ходи с нея но само зарди родителите си..и аз му казах че нищо няма да е същото и той каза че не може да хои с двете ни..и таки простотии ..сега пак замина и последният пут когато с евидяхме ми каза че не иска аз да хода с други иска да сум само негова...а той в същият момент ходи и с двете ни...и му казах да избира и той не иска да избере....а сега разбрах че същото тва момиче също излиза с друго момче ..и му казах и той маи не иска да повярва...какво да правя дайте съвети..мисля си че съм влюбена ...но мисла че и той има силни чуства към мен...каза ми че аз съм наи хубавото което му се е случвало!!

Супер фен Аватара на djipsito
    Баси турското мислене. Не го казвам като обида, просто... "хареми", "не искам да ходиш с други"... Тениски можеш ли да обличаш ? Поли ? Токове дава ли ти да носиш ? Или тря да си забулена, да не би да те загледа някой...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    "Девствена неграмотница се навива да бъде използвана и манипулирана от турчин за секс, а после реве, че не е единствената жертва, а има и други".

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ужасна история.
    Просто го зарежи.
    Какво е това? Ти да си само негова, той да си ходи с колкото иска.
    Грозно нещо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Banned Мега фен
    абе момиче я се вземи в ръце... късаш с него и си намираш момче,което да не те върти на малкия си пръст,да те обича и да има смелостта да каже на родителите си за теб..

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Абсолютно съгласна съм със Сиси. На 19 години не е нормално така да разсъждаваш и да се оставяш по такъв начин да бъдеш използвана, а за езиковата култура изобщо няма да коментирам...

anonymous708973
    Guest
    Само аз ли чета, че момчето е казало, че НЕ може да ходи и с двете?

Повече от фен Аватара на Meoww
    Лъже те 100% единственото умно нещо, което можеш да направиш, е да го зарежеш!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Хващай си пътя и го зарязвай. И уж си на 19, как пък си толкова наивна и се връзваш на такива глупости, не знам.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Само аз ли чета, че момчето е казало, че НЕ може да ходи и с двете?
    Че то за тва се мисли преди да се хванеш с две. Като не може, кво прави с тях :д
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Сетих се за една поговорка.
    "Не е улав този, който яде пицата, а този, който му я дава."

Супер фен Аватара на leadyflame
    Като оставим на страна това, че с 300 зора го прочетеното, те съветвам да не се занимаваш с такъв човек. Осъзнай се навреме.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Леле каква неграмотност за 19 годишна .. по темата - не се занимавай с него,ако иска да ходи с още 10 ..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Бягай от тая шибана ситуация! Късай го тоя от всякъде и повече нищо общо с него.

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Това беше най-дългото изречение, което съм чела. Иначе съм съгласна с Cold Tearssss. Надявам се разбереш за какво става дума.

Цитирай Първоначално написано от luditegaidi Виж мнението
    много му лисожах
    К`о речи ? ( д е с е т б у к в и )
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

да бях девственА и какво от това ..искала съм и съм го направила! И по принцип не използвам много компютър и затова пиша с грешки! нчма значение благодаря ,че си каза мнението.

Проблемът е ,че изпитвам чувства.Искам да го оставя и вече съм осъзнала ,че ме лъгал,но много ми е завъртял главата.НО нищо ще ви послушам,Благодаря на всички! Как мога да изтрия темата?
    Последно редактирано от luditegaidi : 01-27-2012 на 16:58

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ^Щрак .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си