.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на scrooper

Exclamation Помагайте, че имам проблеми с психиката :Х

Проблемът е следният: правя обратното на това, за което знам, че е правилно.
    Искам да кажа нещо, но в момента, в който си отварям устата, сякаш изведнъж се разколебавам, и казвам каквото и да е, но не и замисленото. Стават тъпи ситуации. Например днес, когато трябваше да отговоря на 1 въпрос на изпитване, аз ЗНАЕХ отговора на 99%. Но точно когато понечих да го кажа, този уж ништожен 1% ме разколеба дотолкова, че казах нещо, което дори не беше свързано с предмета.
    Та, такива ми ти неща преживявам сега и се чудя как да се "владея". Четох нещо по темата веднъж, за огледална психика ли беше, не знам. Ако имате идея какво е това и как да го преборя, споделете, моля
    always late but worth the wait!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Според примера ти, не правиш обратното, ами просто не си достатъчно уверен да "рискуваш".
    Важното е, че осъзнаваш проблема (пък понякога е хубаво човек да си замълчи ;д).
    Как да го решиш? Много просто. След като си го осъзнал...трябва да си по-уверен.
    Зависи от конкретната ситуация, но в примера е по-добре да стреляш...какво губиш в крайна сметка? Нищо.
    По-добре да сгрешиш, отколкото да си замълчиш. (не във всички ситуации)

Мега фен Аватара на Chacho
    Най-доброто решение е да се стараеш да си на 100% сигурен. Когато не си, действаш както си решил за правилно и живееш с последиците. Не може винаги да взимаш правилните решения..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Просто трябва да вярваш на 99-те%. Тоя малък 1 процент те преебава, ама какво е 1 в сравнение с 99(та дори и по малко да са). В крайна сметка дори и да сгрешиш после не е края на света, поне ако рискуваш имаш по голям шанс 'да спечелиш'.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Едва ли е от психиката, просто си несигурен. Kато казваш нещо, щом в първия момент ти се струва логично, просто отсичаш без да си оставяш време да си промениш мнението. И аз преди да кажа нещо, го обмислям, не действам особено импулсивно, но понякога се налага - опитай.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си