.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Angry Ъъъъ Баси Мизерния живот ..

asdaiousdhpfwd
    Последно редактирано от whoiammm : 01-28-2012 на 14:45

Talking

lol

Най-после разбрах какво означават тези 10 шибани букви! :Д

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз ако имах такова дете като теб...
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Up in the sky
    epic facepalm

Супер фен Аватара на shmatarok
    'Баси лигльото. Дано си фейк.

Супер фен Аватара на psych0
    хахахаха
    лапешки истории
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Тъжна история. Направо те съжалявам....
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Парите са ти много ...неблагодарник

И аз да имах дете като теб,нямаше да те пускам даже и през деня да излезеш,ужас ;х
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Ебати селския простак!!!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Няма и да ебеш в скоро време хахахах

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Цитирай Първоначално написано от MartinWesker Виж мнението
    lol

Най-после разбрах какво означават тези 10 шибани букви! :Д
    Я кажи какво значат, че аз все още не схващам..

Еми, исках да напиша само 'lol', но системата ти казва, че трябва да имаш минимум 10 написани букви. Затова хората пишат '10 букви', за да запълнят празнината.

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    аааа ясно мерси

Град
    Варна
    омг .. брат ти си мн зле ве .. и кфо кат си на 15 нужно ли е да си по дискотеките всеки ден .. чакай малко за къде бързаш да пораснеш .. яя се стегни малко .. и не се разглезвай като малко дете ..;ддд

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    the fuck? докато ти четох простотиите ми идеше да ти забия един шамар! жалваш се, че си на 15 и ти се ходи по дискотеки... де'еба и келешите.. определено не си дорасъл за мега животоспасяващите ти цели "искам да ЕБАА искам да ходя по КУПОНИ да се разбивам на МАХ да ПИЯ, Да ПУША (Мара).. и изобщо да си живея ШИБАНИЯ ЖИВОТ .. Се пак съм на 15 " .... дано баща ти те напердаши някой ден, че да ти дойде акъла в главата .... и да, за правописните грешки май няма нужда да споменавам.. на 15 си(както спомена 4712934346 пъти), а си неграмотен.. facepalm!! ;х
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Голям фен Аватара на reperw
    аз на 15 играех на криеница пред блока

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ако имах такъв син, щях да го спуквам от бой всеки ден, докато не му дойде акъла в шибаната безполезна глава
    ти тъп ли си? на 19 години щял да работи, нямало да има време за дискотеки
    хората учат до 25-6 години и през цялото това време толкова се забавляват, че им стига за цял живот..
    5-6 лева му били малко!? че ти колко искаш, по 200 на ден!? някои и по 1 лев нямат в джоба, той 5-6 и се оплаква..и кво си мислиш, че като пиеш и пушиш каквото дойде ще си много оборотен?!

пфф..i don't wanna live on this planet anymore..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Аве вие тука или сте някфи пълни зубари или някфи пълни задръстени смешници сериозно .. хаха тфа да не ми е дошло от горе ей така да ми хрумне сам да ходя по партита ей така като лудите хаха абее смешници вече хората на 15 години коли карат и момичетата са се ебали по 100 пъти че някой и курви стават вие ше ми говорите .. Който е на моите години ще ме разбере хаха .. заеби направо кфо да ви обеснявам то няма как да ме разберете явно сте свикнали само в къщи и до магазина ..

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от whoiammm Виж мнението
    Аве вие тука или сте някфи пълни зубари или някфи пълни задръстени смешници сериозно .. хаха тфа да не ми е дошло от горе ей така да ми хрумне сам да ходя по партита ей така като лудите хаха абее смешници вече хората на 15 години коли карат и момичетата са се ебали по 100 пъти че някой и курви стават вие ше ми говорите .. Който е на моите години ще ме разбере хаха .. заеби направо кфо да ви обеснявам то няма как да ме разберете явно сте свикнали само в къщи и до магазина ..
    пич, аз съм на твоите години и изобщо не разбирам защо все още съществуват хора като теб ... по твоята логика, аз трябва да съм си отворила краката на 12, да са ме минали 382395 човека и да се влача всекидневно по долнопробни чалготеки, за да съм "готина" ..... не мерси, предпочитам си сегашния статут
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    аахахахаха
    зомби, нали се сещаш, неговата ''логика'' не е логика..
    явно момчето е ограничено, просто и задръстено, срещало се е само с някакви разпоретини-300 са ги минали са 2 години, обаче никоя не му пуска, гледал е там някой как пуши мара и вече е във филма, пил е 2 пъти блек рам или флирт и си мисли че е пил руска водка и 50 годишно уиски..
    нека да го оставим да тъне в заблуда, да си мисли че това е начина да успееш в живота
    (и авторе, преди да ме нападнеш, на 16 съм и повярвай ми-забавлявам се добре и без всичките глупости, които си написал /става въпрос за тревата, напиването до припадък и ебането със случайни хора/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

И на 20 умират от свръх доза. Късмет!
    Повечето тука са над твоите години, между другото.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Concussion
    Авторът трябва да бъде държан 2 месеца на хляб, вода и сол, колкото да не умре! И по 10 камшика по голия гъз преди лягане.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И на 20 не мога да изброят колко болести имат,ако преди тва някой 15-годишен не ги е бутнал с колата,щото ся така е модерно нали...идиот,до никъде няма да стигнеш ;х
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Тегли си куршума! През живота не си виждал мизерия.

+ 120546
    Така е.. И аз съм на 15 ама както се казва "най-лошата грешка е да бързаме да порастнем" Ебали ги те.. ТИИ ако слушаш или ако просто им вярваш на ония дет са "ебали" и дет "карали коли" ярно имаш нужда от мощен бой.. ТОЧНО АМА ТОЧНО ЛАПЕШКА РАБОТА |(( FACEPALMMMM
    OverRuled // Rise Above Hate..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си