- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс ?
От доста време насам започнах да чета за аналния секс, защото приятеля ми иска да опитаме , макар че не съм много много навита за момента и си му го казвам точно и ясно, но във всеки удобен момент той си слага пръстите там и аз ги махам, като го питам защо ТОЛКОВА настоява той казва, че искал да види какво е , било много яко (не знам защо така си мисли ) , и като го питам и като ти дам след това какво ще искаш , все нови и нови неща и той ми вика еми да нали си затова .....Смисъл и аз искам да пробвам, но за момента мисля, че е рано. Познаваме се много добре, не е от притеснение или нещо друго.. Единствено ме притеснява това, че АКО му дам, той ще се хвали пред приятелите си, няма да си затваря устата и ще е мега доволен .. Вие какво бихте направили? Аз си му казах, че когато АЗ реша ще си му дам, не ме интересува какво ще прави през това време, просто за момента не смятам, че трябва веднага да му давам , каквото поиска.. А иначе какво мислите за този вид секс ?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Повече от явно е, че той не те уважава преди всичко като човек. Щом си казала не, а той пак продължава да си иска своето, за какво си говорим просто ... Моя съвет е да не му даваш там след като ти сама не желаеш. не се насилвай да правиш каквото ида било против волята си.
пс била съм в същата ситуация, но след като му казах на моя че не желая, той спря да си спуска пръстите натам и дори не е повдигал темата от тогава насам.
Казал ти е това и още си с него?и той ми вика еми да нали си затова
Чела съм ти постовете,относно , тоя (извинявай ме за думата) , помияр,кой имаш за гадже ,и ти се чудя на акъла, как вс още се оставяш да те унижава... и как досега не си му била шута!
maDamn
Хайде,хайде,според мене този вид секс не ми харесва кой знае колко,но честна дума момиче,ако бях на тебе щях да скъсам со тоя смотаняк на часа.Гаджетата не са само за да се е*ават един друг,важни са и любовта и разбирателството.А пък направо да си навира пръстите в тебе е нещо като изнасилване >_<
Съветвам те да не му пускаш на тоя твоя ... виж, че той те използва само за едното е*ане! Даже се чудя какво още правиш с него? Виж само как се отнася към теб, ти му кажеш едно - на него не му пука и си продължава!
такъв секс може да се окаже не само болезнен но и травматологичен - най-добре не го прави
емииии ... хубавите ябълки прасетата ги ядат... тоя олигофрен не те има за нещо повече от секс кукла ( авантюра ) по това което си написала ако ти говори така не знам с какъв акъл си с него .... а относно тва дали да му дадеш НА ТОЯ НЕ МУ ДАВАЙ ДАЖЕ ДА ТЕ ЦЕЛУВА не анален секс .... остави го този анален секс за човек който наистина ще те обича, цени и държи на теб и няма всеки път като правиш секс да си мислиш "кога ли ще си сложи пръста там" или нещо от сорта ... НЕ МУ ДАВАЙЙЙ !!!! НЕ МУ ДАВАЙЙЙ !!!! НЕ МУ ДАВАЙЙЙ !!!!
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Всъщност, защо всички се хванахте за това "еми да нали си затова".. Ами за това е, да. С кой да прави експерименти - с комшийката ли?
Друг е въпросът, че в тоя случай пичът е абсолютен тъпак.
Хубаво е да се пробват нови неща в кревата, но не и насила. Като не искаш, не го прави, защото няма смисъл.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
А ти наистина си тъпа! Изчети целия пост и тогава пускай безмозъчните си коментари. С теб ,ако се държат като с боклук,ще се дадеш ли?!
maDamn
Определен не съм толкова тъпа ,мила, а аз пак ти казвам да прочетеш поста и тогава да коментираш. Може да се експериментира,но не и да я третира единствено и само като надуваема кукла.Пък и да се държи с нея като с боклук .
maDamn
Отдавна съм разбрала какво си имала предвид, но самия ти коментар беше непремерен! Enough?
maDamn
Все някога ще го направиш(аз първия път от любопитство),така че.....давай смело....няма да съжаляваш. А че ще се хвали на ляво и на дясно,може да си сигурна,ама кво от това,няма нищо срамно щом ти харесва.
Един мъж попаднал на самотен остров с Анджелина Джоли.Само те двамата.Кво да праат първата седмица нищо,втората седмица нищо и накрая се награбили.След 1 седмица бурен секс,Анджелина предложила:-Айде сега ще играем на една игра-първо аз ще ти изпълня едно желание,после ти.Мъжът се съгласил естествено.Какво ще поискаш?,попитала Анджелина;-Искам дасе направиш на мъж,преоблечи се като мъж,говори като мъж.Анджелина се опулила насреща ,ма кво да прави нали тя предложила...Преоблекла се тя и вижда пича и той-Абебрато знаеш ли ква пичка ебах?-Не;Абе Анджелина Джоли бе ,направо я скъсах!
Та няма мъж дето да не се хвали ,какво и с коя е правил))
Изобщо не е вярно.
Свестните мъже не се дуят като пуяци и не разправят наляво-надясно какво и с коя са правили.
Да бе , изобщо не си помисляй да му даваш . След време ще съжаляваш , защото той ако се държи с тебе като с боклук , едва ли ще се съобразява с тебе ! Всичко това е единствено той да си направи кефа и да се хвали насам ,натам .. Но все пак ти си решаваш и знаеш как стоят нещата между вас .