- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я направя еблива?
Излизам с едно момиче на 20 много е красива и секси. Тя държи на любовта повече отколкото на секса, та питам как мога да я направя перверзна защото перверзните жени ме влудяват!
Запали свещичка в църквата.
^^ Няма по-точен коментар.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Човек си е такъв какъвто е. И ако той сам не пожелае да се промени, никой друг не е в състояние да го направи.
Да я направиш еблива?! Няма такъв идиотски коментар ,човече. Като не ще, не можеш насила да я промениш.
maDamn
Според мен жената има най-голямо желание да експерементира в секса когато мъжа я побърква от оргазми![]()
Пич не знам от какво тя се побърква но ти ОПРЕДЕЛЕНО СИ ПОБЪРКАН !!! уж била много краси много нз си кваа, а в същото време пишеш че искаш да я направиш ебливаще бъде такава както ТЯ иска да е ... не каквот иска да е 1 загорял за сексуални експерименти пич ... като ти се ебе такива кучки да си беше хванал КУРВА и да ебеш не сериозно и свестно момиче, което ЯВНО НЕ Я ИНТЕРЕСУВА ТОЛКОВА СЕКСА от колкотоо чувствата и любовта...
П.П. Извинявай малко за реакцията ми но ужасно тъпо питане имаш .......
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Не смей да разваляш момичето. Тея като нея са на изчезване. Ходи си е** магистралките.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Хахаха не мога вече,ще се побъркам от смях :lol :lol :lol
Тогава нямате работа заедно.
Ако сексуалните ви апетити не са на едно ниво, рано или късно ще си проличи и ще стане причина за проблеми в отношенията ви.
Отвлечи я, набий я хубаво, вържи я и я подчини на волята си. Преди 2-3 века този метод би проработил безотказно, сега може да имаш малко проблеми с нейни роднини и близки, но съм сигурен, че ще се справиш![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ами човеко ако ти се чака може да си продължиш с нея, но ако не си от много търпеливите по-добре си намери друга.![]()
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Момиче без либидо няма! Като я предразположиш, ще се раздава и ще те язди.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ще се съглася с първото изречение, но щом за нея чувствата са на първо място не смятам, че ще му се отвори парашута.
пф.. ей такива като тебе много ги обичам ама това е друг въпрос.. ако искаш сериозна връзка - стой при нея.. ако ти е само за секса - намери си друга![]()