Здравейте аз съм момиче на 17 години и живея в чужбина (направих 17 години Янyaри месец). До някъде бих казала че имам стриктен баща които наистина гледа бъдещето ми да е добре но понякога е прекалено стриктен за някои неща (понякога дребни нещенца които много ме ядосват) и това никак не ми харесва.Та това ми е историята. Знам че доста от ние българите имаме Facebook също както и аз, но моя начин за ползване на Facebook е скришом (във Facebook влизам само когато съм сама и когато изляза от Facebooka трия интернет хронологията),понеже баща ми смята Facebook като сайт за запознанства но изобщо не е ставало въпрос за Facebook преди. Много бих искала да го обедя затова че искам да си направя регистрация и да ми разреши но не знам как и какво да му кажа. Повечето от приятелите ми които влизаха в skype сега влизат много по редовно във Facebook и ако не вляза във Facebook и да ги чакам в skype да влязат то много по рядко ще си пишим. Но сега нещата за които се чyдя в момента са дали сега да го питам или да изчакам да стана на 18 и дрyгото нещо за което се двуомя е за това какво точно да му кажа за да мога да го обeдя напълно. Много разчитам на вашите разумни съвети за това какво ще е най-добре според Вас да направя и как Вие бихте постъпили ако бяхте на мое място?
Благодаря Ви за Вашето време да прочете споделеното от мен. До скоро!